Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 dec 2011 - Anul XVI, nr. 284 (4882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 1 – 7 decembrie

Serile de poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei.

 

Dansuri de societate, la Iulius Mall

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în noua sală de dans de la etajul Iulius Mall, copiii pot lua lecţii gratuite de dans de societate.

 

Târgul Colecţionarilor, la Iulius Mall

Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc, sâmbătă şi duminică, 3 şi 4 decembrie 2011.

 

Tombolă, Cărtureşti

Klimt 2012. Un sărut schimbă lumea - Cumpărăturile făcute în Iulius Mall, la Cărtureşti. Participă, până pe 15 decembrie, la tombola care oferă zece excursii de două persoane la Viena.

 

Cinema 7D - amenajat în parcarea Shopping City Suceava

În parcarea Shopping City Suceava te aşteptă Cinema 7D - un concept nou de entertainment, care combină tehnologia tridimensională cu senzaţiile tactile şi olfactive.

 

Expoziţia “Festivaluri şi Tradiţii Chinezeşti”

La Shopping City Suceava, până pe 5 decembrie, puteţi vizitata expoziţia “Festivaluri şi Tradiţii Chinezeşti”.

 

Expoziţia de pictură „Lumina Văzută”, de Manuell Mănăstireanu

La City Gallery (Shopping City Suceava), până pe 4 decembrie, puteţi vizita Expoziţia de pictură „Lumina Văzută”, de Manuell Mănăstireanu

 

Joi, 1 decembrie

Cetina, în Padrino

„În Padrino încingem o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Ziua Naţională la Iulius Mall

Un spectacol artistic dedicat Zilei Naţionale a Românieiva avea loc, la Iulius Mall, de la ora 14:00, la etajul centrului comercial.

 

Flyby Deejay, la Hollywood

„La Hollywood avem invitat Flyby Deejay - va intona împreună cu voi imnul naţional al petrecăreţilor. Vino şi petrece de Ziua Naţională împreună cu noi!”, informează reprezentanţii Hollywood.

 

Concurs de fotografie - "România, eu chiar te iubesc!"

De laora 17.00, Galeria Suceava, în colaborare cu Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), organizează premierea, precum şi vernisarea expoziţiei - concurs de fotografie „România, eu chiar te iubesc!”.

 

Vineri, 2 decembrie

Stand Up Comedy, la Padrino

„Padrino vă prezintă, începând cu ora 22.30, un spectacol de Stand Up Comedy de excepţie, în compania artiştilor Tibi Neuronu` şi Radu Isac”, anunţă organizatorii evenimentului. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Street Dance, la Hollywood

„La Hollywood avem Street Dance cu Fly Dance: lecţiile şi distracţia continuă alături de Fly Dance! Vino şi ia parte la cea mai tare demonstraţie de Street Dance!”, este invitaţia organizatorilor.

 

Berti Barbera şi Trupa 13, la Câmpulung Moldovenesc

Aquarius Club găzduieşte un eveniment muzical de excepţie. Una dintre cele mai cunoscute trupe de club din Bucureşti, Trupa 13, va concerta, alături de Berti Barbera, pe scena clubului câmpulungean, de la ora 22.00.


Sâmbătă, 3 decembrie

Teatru pentru copii, la Galleria

Sâmbătă, 3 decembrie 2011, de la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Rățușca cea urâtă".
Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

 

Lecturi Urbane - Suceava Citeşte. Episodul IV

De la ora 14:00, iubitorii de carte sunt aşteptaţi în Parcul “Lecturi Urbane”, amenajat în faţa librăriei Alexandria din Shopping City Suceava. Evenimentul este organizat de Alexandria Librării şi Shopping City Suceava. Ca şi la ediţia precedentă, BOA (Ovidiu Ambrozie Bortă) va executa în mod gratuit portrete şi caricaturi.

 

Jaybi & Da Fleiva, la Office`s Club

Office`s Club îi are ca invitaţi pe Jaybi & Da Fleiva, care vor lansa, în premieră pentru Suceava, într-un concert live, noul lor single "Com Voce". Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub   

 

Distracţie în stil Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă reprezentanţii restaurantului. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

La Hollywood - Laponia Party

„Ei au inventat Finlandia şi noi ne bucurăm de ea! Vino şi încălzeşte-te cu cele mai tari oferte de Finlandia din oraş!”, este îndemnul organizatorilor.

 

Festivalul de folk Folklung la Club "V" 

„Ne îmbibăm cu folk până în zorii celei de-a doua zi şi ce o mai rămâne cu bere. Concurent Ionuţ Mateiciuc. Invitaţi Adi Beznă şi Cătălin Ungureanu”, anunţă organizatorii. Rezervări şi informaţii la numărul 0745 933 366.

 

Origami– Librăria Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Remember Balcic”, la Iulius Mall

Asociaţia de Artă „Nicolae Tonitza” (TAG - Tonitza Art Group) deschide, la ora 12:00, la Iulius Mall Suceava, expoziţia de pictură cu genericul „Remember Balcic”. Expoziţia etalează lucrări ale artiştilor TAG care au participat, în intervalul 1 - 7 septembrie, la tabăra „Pictori din Bucovina la Balcic”.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă, de la ora 12:00, la atelierul de creaţie pentru copii. Prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Lansare volume de poezii Sorin Poclitaru

Lansare volume de poezii Sorin Poclitaru, de la ora 14:00, la Librăria Cărtureşti din Iulius Mall. Invitaţi speciali vor fi membrii corului de copii „Voces” din Dorohoi. 

 

Duminică, 4 decembrie

Teatrul de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” continuă noua stagiunea în Iulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12:00.

 

Global Village, la Iulius Mall

Primul eveniment care reuneşte tradiţia, jocurile şi preparatele culinare a peste zece ţări într-un cocteil cultural, nu trebuie ratat! De la ora 13:00, trăieşte internaţionalismul la Iulius Mall, alături de AIESEC Suceava, care susţine schimbarea prin diversitate culturală!

 

Miercuri, 7 decembrie

Concert de colinde, cu artista Maria Gheorghiu

Concert de colinde cu artista Maria Gheorghiu, cunoscută interpretă de muzică folk, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Biletele costă 20 de lei (10 lei - elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei