Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2011 - Anul XVI, nr. 281 (4879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În hipermarket

Student prins la furat prezervative şi gumă de mestecat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Suceava, student, a fost prins sâmbătă după-amiază, în timp ce încerca să fure mai multe bunuri din hipermarketul Real din comuna Şcheia, printre care şi două pachete de prezervative şi două pachete de gume de mestecat.

Alexandru C., în vârstă de 23 de ani, a fost oprit la ieşirea din hipermarket de către agenţii de pază, care observaseră că tânărul sustrăsese mai multe bunuri.

În afară de prezervative şi gumă de mestecat mai avea asupra sa patru perechi de boxeri bărbăteşti, o căciulă şi o pereche de ciorapi.

„Bunurile sustrase au fost achitate parţial de către suspect, iar o parte din acestea au fost predate reprezentanţilor magazinului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizându-se că tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Student prins la furat prezervative şi gumă de mestecat.
 Vizualizări articol: 3026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Student prins la furat prezervative şi gumă de mestecat3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Explicatie trimis de
(28 nov 2011, 13:09:36
E foarte simplu. Omul mergea si el cu o gagica si avea nevoie de caciula fiindca era frig afara, de boxeri fiindca cu chilotii gauriti nu da bine, guma de mestecat fiindca probabil ii puţea din gura si prezervative ... e clar. Nu a declarat motivatia furtului ?
2.   :)) trimis de
(28 nov 2011, 14:17:45
comentariul meu a fost sters..laughing a venit iarna si omul a auzit ca daca esti prins fara cauciucuri de iarna.. e nasoala treaba..a vrut omul sa fie in regula...big grin a vrut si el sa f...ceva protejat..dar de acum ..a fost f...t
3.   Comentariu trimis de
(28 nov 2011, 14:46:56
:)):))
4.   Romania trimis de
(28 nov 2011, 15:23:24
Romania singura tara din EU in care poti fi incadrat la furt calificat pentru o gaina sau, in cazul de fata niste prezervative. Legislatia plii. Si ala care isi umple buzunarele pe viata? Ce se intampla cu ei?
4.1  RE: Romania trimis de
(28 nov 2011, 17:26:44
Corect. Furtul e furt...insa trebuie facuta diferenta intre furturi. Probabil amaratul asta o sa ia vreo 3 ani..cu executare!! Ca e fraier... Iar smecherii..iau cu suspendare, se stie.In astfel de cazuri, ar trebui sa existe o contraventie si atat.La urmatoarea abatere sa i se faca dosar penal. Se cheltuie aiurea bani publici pe proces, se aglomereaza tribunalul pentru 2 prezervative si 2 gume si eventual ii mai si platim cazarea la Botosani 1-2-3 ani. Frumos...nu trece zi sa nu ne bucuram ca traim intr-o tara atat de minunata.
5.   LEGI DE ROMANIA trimis de
(28 nov 2011, 18:50:58
Pentru doar atatdosar penal???? Daca avea bani saracul isi cumpara prostiile astea, dar asa..., e suficient sa i se dea MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII,O LUNA , DOUA, ca asa ar fi normal, in strainatate atea sunt pedepsele, nu repede dosar penal si alte cheltuieli, judecata, avocati, toate suportate de fraierii ca noi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei