Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2011 - Anul XVI, nr. 281 (4879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luhan a decis să sprijine financiar o fostă balerină, paralizată de 15 ani

Luni, 28 Noiembrie 2011 (16:15:15)

Europarlamentarul PD-L Petru Luhan a anunţat luni că va sprijini campania de strângere de fonduri pentru o fostă balerină din Constanţa, Gabriela Dragnea, care din cauza unui accident petrecut în urmă cu 15 ani are întregul corp paralizat şi este obligată să trăiască imobilizată într-un cadru. Luhan s-a declarat impresionat de drama prin care trece Gabriela Dragnea, precizând că va acoperi jumătate din costurile necesare îngrijirii fostei balerine pe perioada unui an.

„Tragedia pe care o trăieşte, zilnic, această tânără, este de neimaginat. Mai trist este că, în România, sunt poate sute de astfel de cazuri, care merită atenţia noastră. Invit, pe această cale, pe oricine crede că poate ajuta această familie să o facă, indiferent de sumă”, a declarat europarlamentarul PD-L.

Petru Luhan a mai spus că oricine doreşte şi are posibilitatea să o ajute pe Gabriela Dragnea, o poate face prin intermediul contului deschis în numele acesteia, cu numărul RO11BRMA0999100042634212, titular Dragnea Eduard Marian.

Gabriela Dragnea este o fostă balerină de succes care în anul 1996 a suferit un accident în Italia, în timpul unui antrenament. Diagnosticul stabilit de medici la momentul respectiv a fost fractură de vertebre C3 şi C4, Gabriela Dragnea fiind paralizată complet de la gât în jos. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan a decis să sprijine financiar o fostă balerină, paralizată de 15 ani.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Luhan a decis să sprijine financiar o fostă balerină, paralizată de 15 ani4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostu satului trimis de
(28 nov 2011, 18:00:50
De ce te lauzi Petrica la ziar ? Nu era mai elegant ca tu, ca un crestin milostiv si om cu inalte studii (dl. Flutur poate confirma), sa ajuti femeia fara sa dai la ziar ? Si daca - eventual, aflau ziaristii, publicau ei o stire dupa - ca Petrica a facut si a dres, fara sa se laude. Dar cum apar conturile in ziar, mi se pare ca tu gestionezi o campanie de strangere de fonduri. Si ce mare cacareaza e sa suporti costurile pe jumatate de an la biata femeie ? Din salariul de europarlamentar o poti sustine tu, pana isi da ultima suflare. Nu esti de acord cu mine ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei