Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2011 - Anul XVI, nr. 281 (4879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur către PSD: Să le fie ruşine că s-au legat de spitalul din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de sâmbătă că social-democraţilor ar trebui să le fie ruşine că în perioada în care s-au aflat la putere nu au reuşit să facă nimic pentru Fălticeni şi în special pentru construcţia spitalului din acest municipiu. Mai mult, Flutur a spus că social-democraţii au sabotat dezvoltarea municipiului Fălticeni. Afirmaţiile lui Gheorghe Flutur au fost făcute după ce consilierul local PSD din Fălticeni Cătălin Coman a acuzat conducerea primăriei acestui municipiu de modul „dezastruos şi cel puţin dubios” prin care este gestionată problema reînceperii construcţiei noului spital din localitate. De asemenea, la sfârşitul săptămânii trecute, consilierii locali PNL şi PSD din Fălticeni au votat împotriva unui proiect de hotărâre prin care 10 din cele 20 de milioane de lei alocaţi anul acesta pentru spitalul din acest municipiu ar fi urmat să fie returnaţi Ministerului Sănătăţii.

Prezent la Fălticeni, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a spus că social-democraţilor ar trebui să le fie ruşine că folosesc subiecte de acest gen. „Vreau să aduc aminte că în urma demersurilor făcute de mine, când l-am invitat pe ministrul Sănătăţii de la acea dată, Cseke Attila, spitalul din Fălticeni primea o finanţare de 200 de miliarde de lei vechi pentru modernizarea unui pavilion care este în aşteptare de vreo 20 de ani. Până la ora asta, birocraţia şi procedurile de licitaţie au făcut să fie multe contestaţii în cascadă”, a spus Flutur, care a mai adăugat că „acum am văzut că acest lucru este un subiect al opoziţiei, care timp de 20 de ani nu a făcut nimic pentru Fălticeni. Ar trebui să le fie ruşine şi să nu folosească subiecte de acest gen. Banii aceştia cu efortul meu şi al primarului de aici au fost trimişi. Iar pentru că până la ora asta din cauza contestaţiilor încă nu s-a adjudecat licitaţia, nu e vinovată administraţia locală”.

 

Contractul de execuţie ar urma să fie semnat până la mijlocul lunii viitoare

Preşedintele CJ Suceava a mai adăugat că din informaţiile pe care le are, contractul pentru construcţia spitalului din Fălticeni ar urma să se semneze până la mijlocul lunii decembrie 2011, lucrările urmând să fie începute în cursul anului 2012. Gheorghe Flutur a arătat că lucrările de construcţie a spitalului din Fălticeni reprezintă o prioritate de „grad zero” şi că a solicitat ca în Legea bugetului de stat pentru anul 2012 să fie prinse fonduri pentru această investiţie.

„Am văzut nişte oameni politici care 18 – 20 de ani nu au făcut nimic. Aproape aş spune că au sabotat acest municipiu. Şi acum i-a apucat jalea, vezi Doamne, că nu s-a ţinut licitaţia sau că nu s-a adjudecat. Ba da. Dar sunt nişte proceduri prin Legea achiziţiilor publice, care ne încurcă la foarte multe licitaţii chiar şi pe fonduri europene, nu numai la Spitalul Fălticeni”, a subliniat Flutur.

El a mai spus că nu opoziţia a adus banii pentru construcţia spitalului din Fălticeni, însă acum „i-a apucat jalea” cu privire la această problemă. „Nu ei au adus banii ăştia. Nu au fost în stare niciodată să-i aducă. Noi i-am adus şi o să mai aducem. Şi dacă tragem linie, în municipiu Fălticeni, cel puţin în ultimii trei ani de zile, cred se vede că s-a întâmplat ceva, de la modernizarea drumurilor, a şcolilor, iar acum investiţii în domeniile sănătăţii şi culturii. Şi putem să observăm că Fălticeniul se schimbă în bine”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur către PSD: Să le fie ruşine că s-au legat de spitalul din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur către PSD: Să le fie ruşine că s-au legat de spitalul din Fălticeni3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(28 nov 2011, 11:06:38
Fiind descendentul unui lung şir de descendenţi
Cu o sinceritate sinceră ( ca un gnom trist )
Îşi instigă băsiştii să fie vehemenţi
Iar el stă în umbră ( ca un lunetist )

Tăieri de panglici pentru petice de drumuri
( pedigree-ul portocaliu nu vede .. penibilul )
Nu simte izul afinatei şi-al usturoiului din răcituri
Şi nimeni nu-i spune că-i graţios ca un pitbul

E un lider unic : conduce prin lipsa exemplului
În CJ salutul e : Şefu’ !pupa-v-aş uzanţele !
Poate va pleca ( sau nu ) la anu’ dar rămâne-n urma lui
Proiecte bune şi neîncepute (+ , normal , de plătit creanţele )
1.1  RE: * trimis de
(28 nov 2011, 11:07:44
EVANGHELIA DUPĂ FLUTUR : Fiindcă atât de mult a iubit Suceava îl “dă” şi din 2012 pe Apostolul Corupţiei Lungu Ion Primăriei Suceava ( Apocalipsa bucovineana 1:5 )
2.   Bine le zici Domnule Flutur trimis de
(28 nov 2011, 11:18:00
Intradevar sa le fie rusine la cei care nu au facut din vechea mostenire dar si dv. sinteti la putere de ceva timp ce faceti ,concret nimic,acum cum ar trebui sa va fie?
3.   Pt ABc trimis de
(28 nov 2011, 11:23:23
mai baiatule nu m-am bagat pana acum cu revarsarile tale de talent cu iz politic ce tot postezi in fitzuica asta ....dar sincer ti se vede de la o posta ca singurul interes liric al tau este sa ataci pdl-ul...ca o capra manaca o varza...´´fluturii mai mic mai mare are vina cea mai mare´´ ca un idiot violeaza o baba....´´ chelul nostru presedinte a facut sa-i fie bine, bebei si lui mos ilie´´ ..... baiatule dupa cum vezi nu doar tu le dai la rime , doar ca ale mele nu au miros de trandafir ofilit.......chiar si cand se intampla lucruri bune???
3.1  RE: Pt ABc trimis de
(28 nov 2011, 11:43:27
pai normal ca ABCDAR nu are altceva de facut, daca vedeti mereu e primul care posteaza.... sta toata ziua in fata calculatorului.....ca doar nu are nici un servici...a scuze e angajat la cabinet la Nechifor, atunci cum sa nu bata toata ziua in cei de la guvernare cand el toata viata asta a lui mizera nu a facut altceva decat la stea la sters urme maro in spatele diversilor lideri PSD Suceava si nu numai.
4.   Asta nu e terminat, dar ati inchis 100. trimis de
(28 nov 2011, 12:02:55
Mistar fluturel iar vede numai punctiform. La functia lui e bine sa taie pamblici, sa promita investitii de j-de mili eoro si iarasi ne intoarcem la groapa noastra de guuunoi comunala si cica eco. Acum a mai scos un pacalici, cica inventeaza catastrofa eco de la Sv. , adica nu mai poate Suceava de sterilul, care are ca mal unul inal de 20 m, cica vine apa si la luat. Macar din bun simt pentru suceveni sa arate cateva poze ca acel ceva e catastrofa si care e mai destept se uita pe satelit. Nu-mi place sa fie azvarlita stiinta de cineva, care, macar sa se intereseze cu ce se mananca nu vrea.
5.   * trimis de
(28 nov 2011, 14:15:44
N-avem decât o singură opţiune ( bag seama )
Să-l iubim , să-l proslăvim pe Flutur ( atât , doar atât ! )
Dar ( ştiu , sună ciudat ) mai sunt unii ce-nfruntă teama
Şi recunosc , urlând : sunt sătul de PDL până-n gât !!!

Sunt mulţi ? puţini ? nu ştiu ! dar .. or fi nebuni ?
Cum să-i spui ( Sucevei ) că-i de 3 parale chioare ?
Cum să-i spui că-i tapată cu infracţiuni ?
Nuuu , nu-i spune ( căci dai în Flutur , şi-l doare )

5.1  RE: * trimis de
(29 nov 2011, 00:58:52
inteleg sentimentul de frustrare politica care produce versuri , doar o mica intrebare In cei 15 ani de PSD tot in versuri v-ati exprimat?......pentru ca as fi interesat sa va cumpar toate cele 100 volume de frustrare antipartidista din perioada ante PDL-ista.....
pentru ca subiectele de atunci erau si mai interesante......si a doua intrebare ....veti continua si in perioada post PDL cu aceasi fervoare literara de a critica conducerea incompetenta??
6.   Rușine trimis de
(28 nov 2011, 15:34:28
Dacă PSD iștii se vor simpți vinovați le va fi rușine căci au obrazul fin pe când PDL iștii au obrazul ca opincile lui Sofia Vicoveanca....
7.   Chiori si Inculti trimis de
(28 nov 2011, 16:18:21
Imi fac cruce de 1000 de ori cand vad ce bazaconii postati, 20 de ani ratati, voi nu va imaginati, cat de sus puteam sa fim, cu niste politicieni buni, eram cel putin cat Cluj, Brasov si restu oraselor turistice si dezvoltate, Flutur FACE, in anii de mandat cate a facut, a promovat turismul, parcul de agreement si de ski humor,campulung,sosea centura,spital judetean renovat 80%,parcarea subterana cate si mai cate, in schimb PSD-ul lui Mirza, Nechifor, si restul...NIMIC ABSOLUT NIMIC!!! daca nu votam PD-L ramaneam si acuma la autobuzele ROCAR!!! incuiati ordinari
7.1  RE: Chiori si Inculti trimis de
(28 nov 2011, 18:46:52
Nici doamna invatatoare nu a facut nimic pentru tine. Nimic, absolut NIMIC.
7.2  RE: Chiori si Inculti trimis de
(28 nov 2011, 19:39:44
hai sictir istetulehappy te rod chilotii este?
7.3  RE: Chiori si Inculti trimis de
(28 nov 2011, 20:37:59
AGRAMAT, -A, agramati, -te, adj., s. m. si f. 1. Adj., s. m. si f. (Persoana) care face greseli elementare de limba; p. ext. ignorant, incult. 2. Adj. Care contine greseli elementare de gramatica si de ortografie. – Din lat. agrammatos.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei