Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2011 - Anul XVI, nr. 281 (4879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Investiţii

Sediul Ambulanţei din Fălticeni a fost modernizat cu fonduri de la Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sediul substaţiei din Fălticeni a Serviciului de Ambulanţă Suceava a fost modernizat în totalitate cu fonduri alocate de la Consiliul Judeţean. Inaugurarea noului sediu a avut loc sâmbătă, în prezenţa şefului administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a primarului din Fălticeni, Vasile Tofan, a directorului Serviciului de Ambulanţă Suceava, Daniel Martiniuc, şi a personalului subsecţiei din Fălticeni. Potrivit preşedintelui CJ Suceava, această instituţie a alocat aproximativ 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi), bani folosiţi pentru reabilitarea şi modernizarea completă a sediului Ambulanţei din Fălticeni, angajaţii acestui serviciu având în momentul de faţă condiţii de muncă moderne: „În numele Consiliului Judeţean Suceava pot să spun că am avut o prioritate în finanţarea acestor staţii ale Serviciului de Ambulanţă, atât la Suceava, cât şi la Fălticeni. Şi vedeţi astăzi o investiţie de circa 3 miliarde de lei vechi şi e bine să facem o comparaţie cu ce a fost aici, la acest sediu din Fălticeni al Ambulanţei”.

 

Substaţia de Ambulanţă deserveşte aproximativ 200.000 de persoane din zona Fălticeni

De precizat că la subsecţia din Fălticeni a Serviciului de Ambulanţă Suceava îşi desfăşoară activitatea peste 40 de persoane, care deservesc aproximativ 200.000 de persoane din zona Fălticeni. Flutur a mai spus că următoarea investiţie care ar trebui făcută la Ambulanţa din Fălticeni este îmbunătăţirea parcului auto: „Vor mai veni nişte maşini printr-un proiect european, şi vom vedea cum le distribuim. De asemenea, vrem să mai solicităm şi de la Bucureşti nişte maşini de salvare. Este o perioadă grea, dar cu toate greutăţile care sunt într-o perioadă de criză, trebuie să recunoaştem că s-a investit, poate că mai mult decât atunci când nu era criză”.

 

Tofan spune că viitoarea şosea de centură va uşura activitatea Ambulanţei

La rândul său, primarul din Fălticeni, Vasile Tofan, a arătat că în perioada următoare, administraţia locală va investi în reabilitarea căilor de acces către Ambulanţa din acest municipiu. „Cred că acum s-a ajuns la o stare de normalitate. Şi ţin să precizez că la Fălticeni se va construi o şosea de centură, care în mod sigur va scurta timpii de intervenţie a celor de la Ambulanţă”, a spus Vasile Tofan.

Prezent la inaugurarea noului sediu, medicul Cristian Radu, de la Serviciul de Ambulanţă din Fălticeni, a subliniat faptul că până la modernizarea clădirii, condiţiile de muncă erau jalnice: „Am ajuns să spunem că acum venim cu plăcere la serviciu. Chiar dacă nu ne dădeam seama, eram obişnuiţi cu condiţiile de dinainte, deşi erau jalnice. De abia acum ne uităm eu şi colegii mei şi ne întrebăm cum stăteam la serviciu înainte. Acum avem un sediu modern, mergem cu plăcere şi la serviciu, şi la solicitări şi ne facem cu plăcere treaba”.

 

Dr. Martiniuc: „Serviciul de Ambulanţă începe să-şi capete stima şi respectul populaţiei”

Nu în ultimul rând, directorul Serviciului de Ambulanţă Suceava, doctorul Daniel Martiniuc, a arătat că odată cu modernizarea sediului subsecţiei din Fălticeni, angajaţii serviciului din acest municipiu beneficiază în sfârşit de condiţii normale de muncă: „Cu ajutorul şi cu înţelegea Consiliului Judeţean şi ale preşedintelui Gheorghe Flutur am reuşit să reabilităm o clădire veche de peste 80 de ani şi să o transformăm într-un sediu modern, care să satisfacă întru totul nevoile personalului de aici. De la un serviciu care era considerat pe vremuri o gospodărie anexă a spitalelor, Serviciul de Ambulanţă începe să-şi capete stima şi respectul populaţiei chiar dacă se întâmplă uneori să mai avem unele sincope, unele din vina noastră, unele datorită faptului că la ora actuală dotarea din unele zone este insuficientă, atât cu ambulanţe, cât şi cu personal”. Daniel Martiniuc s-a declarat mulţumit de modul de finanţare a Serviciului de Ambulanţă, care se face în momentul de faţă în funcţie de numărul locuitorilor judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sediul Ambulanţei din Fălticeni a fost modernizat cu fonduri de la Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Sediul Ambulanţei din Fălticeni a fost modernizat cu fonduri de la Consiliul Judeţean2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(28 nov 2011, 11:03:28
Egal doar cu el însuşi ( şi , poate , nici atunci )
Señor Flutur , cu-ale sale revelaţii nihiliste
Trage “vânturi” ideologice prin al presei buci
Eutanasiându-ne zâmbind , trecându-ne pe liste

La PDL , azi , e-o adevărată fabrică de palavre
Cică suntem pe drumul bun ( pe .. contrasens )
Cum Dumnezeu să crezi în traseişti şi-n javre ?
Cum să-i crezi când ne-au adus un dezastru imens ?

Se taie panglici mereu cu acelaşi sunet de fond
Mereu aceleaşi texte cu care ( prin presă ) tu ne minţi
Aş vrea ( dac-aş putea ) câţiva ani să mă ascund
Până va fi ( din nou ) reinstaurat .. BUNUL SIMŢ
1.1  RE: * trimis de
(28 nov 2011, 11:04:34
EVANGHELIA DUPĂ FLUTUR : fiindcă vă iubesc cel puţin la fel pecât mă iubiţi şi voi am votat , alături de Consiliul Naţional PDL unde sunt “sus..tot mai sus” să vi se taie pensile , salariile fiindcă vremurile sunt foarte grele ( pentru voi ) şi nu puteam sta deoparte , apoi ( ca să duc treaba la bun sfârştit,doar mă ştiţi că termin ce încep) tot eu am anunţat , în numele PDL-ului , treaba asta // Adjuva nos Deus !!! … ( Apocalipsa bucovineană 1:6)
1.2  RE: * trimis de
(28 nov 2011, 11:39:49
Ai inviat, potaie? Sau ai fost la scoala de toamna a papagalilor din psd?
1.3  RE: * trimis de
(28 nov 2011, 11:43:59
nu, a fost in coma alcoolica pentru o vremelaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei