Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 nov 2011 - Anul XVI, nr. 280 (4878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ameninţare

Nord Gaz aduce „tensiuni” în caloriferele din apartamentele rădăuţenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

SC Nord Gaz SRL, societatea care a concesionat în Rădăuţi serviciul de distribuţie a gazelor naturale, aduce „tensiuni” în caloriferele din apartamentele rădăuţenilor. Îngrijorarea rădăuţenilor, dar şi a prestatorului de utilităţi din municipiul Rădăuţi,  SC Servicii Comunale SA, cu privire la modul în care SC Nord Gaz SRL va asigura în această iarnă combustibilul necesar încălzirii municipiului vine după ce o firmă din Târgu Mureş a cerut deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva firmei care a concesionat serviciul de distribuţie a gazelor naturale în Rădăuţi. Mai exact, Pado Group Infrastructures SRL Târgu Mureş a cerut deschiderea procedurii împotriva SC Nord Gaz SRL Rădăuţi, deoarece furnizorul de gaz din Rădăuţi ar datora firmei amintite suma de 2.175.430 de lei (21,7 miliarde de lei vechi). Tribunalul Suceava a amânat pentru 6 decembrie a.c. analizarea cererii formulate de SC Pado Group Infrastructures SRL Târgu Mureş pentru deschiderea procedurii de insolvenţă a SC Nord Gaz SRL Rădăuţi. De asemenea, săptămâna aceasta, Tribunalul Suceava a amânat pentru data de 28 noiembrie cererea de poprire asiguratorie formulată de firma mureşeană împotriva Nord Gaz.

 

Nistor Tătar: Suntem pregătiţi să cumpărăm gaz din altă parte

Totuşi, problemele financiare ale SC Nord Gaz SRL nu vor lăsa fără căldură rădăuţenii cu locuinţele racordate la sistemul centralizat de termoficare. Având experienţa anilor trecuţi când, în plină iarnă, localitatea rămânea fără gaz, pentru că managementul SC Nord Gaz Rădăuţi nu era în stare să-şi rezolve problemele financiare, conducerea SC Servicii Comunale SA şi-a luat măsuri suplimentare de siguranţă.

Directorul SC Servicii Comunale, Nistor Tătar, e declarat: „Am fost contactaţi deja de mai mulţi furnizori de gaze naturale care şi-au arătat disponibilitatea de a lucra cu noi. Deocamdată nu le-am dat nici un răspuns, dar în eventualitatea în care Nord Gaz va avea probleme, noi vom face tot ce este necesar pentru a nu lăsa populaţia fără căldură. Faţă de Nord Gaz nu avem datorii, acum trebuie să le achităm doar gazul pentru luna octombrie, aşa că nu se poate spune că Nord Gaz are probleme cu banii din cauza SC Servicii Comunale. Am văzut că Nord Gaz are probleme cu furnizorii, dar noi suntem pregătiţi să cumpărăm gaz din altă parte”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nord Gaz aduce „tensiuni” în caloriferele din apartamentele rădăuţenilor.
 Vizualizări articol: 2243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nord Gaz aduce „tensiuni” în caloriferele din apartamentele rădăuţenilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INITIATIVA? trimis de
(26 nov 2011, 13:10:02
LA C-LUNG,SE ZVONESTE CA,ACELE ,,COMITETE DE ASTEPTARE A GAZULUI",SE VOR TRANSFORMA CAT DE CURAND, IN ,,POTERE DE CAUTARE A GAZULUI",INSOTITE PROBABIL SI DE ,,PATRULELE OBSTESTI SI VOLUNTARE MIXTE",CELE CE SE OCUPA SI CU ,,ANCHETELE STRADALE" SI CU FILAJELE LA SACOSE,GENTI,PLASE,ETC.
DOAMNE AJUTA,POATE VOR REUSI SA FACA TOTUSI CEVA UTIL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei