Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 nov 2011 - Anul XVI, nr. 280 (4878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În stare de arest

Bărbatul care a „spart” un chef trăgând cu puşca, trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul care a răspândit teroare printre zeci de oameni după ce a tras cu o puşcă într-un apartament din Suceava a fost trimis, acum două zile, în judecată, urmând a răspunde pentru infracţiunile de violare de domiciliu, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava l-a trimis în judecată pe Marius Ursu, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Suceava, la doar o lună şi două zile de la comiterea faptei, de atunci suspectul aflându-se în stare de arest preventiv.    

Pe 22 octombrie, în jurul orei 11.45, mai mulţi locatari ai unui bloc din cartierul Zamca au sunat la 112, anunţând că la ultimul etaj al imobilului s-au auzit focuri de armă şi ţipete, după care numeroase persoane au fugit în grabă din imobil şi au dispărut. 

Din ancheta poliţiştilor rezultă că apartamentul în care s-au tras focurile de armă era închiriat de două tinere, de 21, respectiv 24 de ani, iar aici, în noaptea de 21 spre 22 octombrie, s-a dat o petrecere la care au participat în jur de 15 persoane, majoritatea bărbaţi.  Printre petrecăreţi a fost şi Marius Ursu, care, conform anchetei poliţiei, s-a luat la harţă cu alţi indivizi din apartament, iar la un moment dat a scos din buzunar un pistol cu bile din cauciuc. El a fost imobilizat şi dezarmat de cei cu care s-a luat la ceartă, fiind luat pe sus şi scos din apartament. Rănit în orgoliu şi aflat în stare de ebrietate, acesta a revenit în scurt timp cu o puşcă. Cum cei cu care petrecuse peste noapte nu au vrut să-i mai dea drumul înăuntru, bărbatul a tras două focuri de armă în uşă, distrugând-o, după care, de pe hol, a spulberat şi uşa de la sufrageria apartamentului. Terorizaţi, cei din interior s-au ascuns pe sub paturi şi în dulapuri, numai norocul făcând ca nimeni să nu fie rănit.

Printre petrecăreţii din apartament s-a aflat şi Alexie Pitişciuc, zis „Vâju”, din Frasin, cel care avea să fie săltat şi arestat două zile mai târziu sub acuzaţia că a fost capul unei reţele care, printre altele, a cerut taxă de protecţie şi a făcut contrabandă de ţigări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a „spart” un chef trăgând cu puşca, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 1888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Bărbatul care a „spart” un chef trăgând cu puşca, trimis în judecată2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tipic romanesc trimis de
(26 nov 2011, 16:20:03
unchiul e avocat asa ca scapa. viciu de procedura.............

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei