Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2011 - Anul XVI, nr. 276 (4874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie adjudecată

Un ofiţer cu 26 de ani de experienţă, noul şef al Poliţiei Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ofiţer cu 26 de ani de experienţă în domeniu a câştigat concursul pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei oraşului Siret, pentru a fi numit oficial acesta mai având nevoie de un aviz de la Inspectoratul General al Poliţiei, practic o formalitate de câteva zile.

Inspectorul principal Gheorghe Lemnariu a fost singurul candidat şi, din 17 mai 2011, era împuternicit la comanda Poliţiei Siret, astfel că adjudecarea postului de către acesta nu este deloc o surpriză.  

Gheorghe Lemnariu, în vârstă de 49 de ani, este poliţist din 1985. Timp de 19 ani el a fost subofiţer la Poliţia Rădăuţi, după care, în 2004, în urma absolvirii Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, a devenit ofiţer. În această calitate, el a lucrat mai întâi în cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi, după care a revenit la Poliţia municipiului Rădăuţi, la Biroul de Investigaţii Criminale. Din 2006 şi până pe 17 mai 2011, Gheorghe Lemnariu a fost şef al Biroului de Investigaţii Criminale, reuşind să se remarce în această perioadă ca unul dintre judiciariştii cei mai buni din judeţul Suceava.

În 2006, ofiţerul a absolvit şi cursuri post-universitare în specializarea „Management instituţii publice”, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi.

Referitor la noul post, inspectorul Lemnariu ne-a declarat: „Îmi doresc o bună colaborare cu colegii, să fiu alături de colectiv şi să am o bună colaborare şi cu alte instituţii. Voi conduce o poliţie aflată într-o zonă de risc şi prioritar este să asigurăm un climat de siguranţă civică cetăţenilor din Siret”.

În zona Siret, cele mai multe probleme sunt legate de traficul de ţigări de contrabandă din Ucraina, însă nu au lipsit nici infracţiunile cu violenţă. 

Noul şef al Poliţiei Siret este originar din Zamostea şi locuieşte în municipiul Rădăuţi, fiind căsătorit şi având doi copii.

El îl înlocuieşte în funcţie pe comisarul Ioan Zavate, care a fost sancţionat disciplinar şi destituit din funcţie pentru rezultate slabe în activitatea structurii de poliţie pe care a condus-o.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ofiţer cu 26 de ani de experienţă, noul şef al Poliţiei Siret.
 Vizualizări articol: 1135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Un ofiţer cu 26 de ani de experienţă, noul şef al Poliţiei Siret5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa vedem... trimis de
(22 nov 2011, 11:15:20
cum o sa rezolve treaba cu tinerii din cartierul vest care se bat ca chiorii si au gramezi de dosare si nu ii inchide nimeni, sa vedem cum o sa ne fereasca de smecherii caratori de tigari si masinile lor scumpe care fac raliuri pe strazile orasului si politia se uita la ei.. poate ia masuri si cu cadrele care freaca menta noaptea si trec nepasatori pe langa infractori... sau poate aduce niste politisti cu burta mai mica si ceva mai sportivi care sa poata face fata vagabonzilor din oras...in rest.. bun venit si asteptam rezultate... noi.. cetatenii obisnuiti..
2.   :)) 26 ani de experienta =)) trimis de
(22 nov 2011, 20:06:27
experienta in ce domeniu draga?big grin la luat spaga toti se pricep..mai ales vulpoii astia batrani.
2.1  RE: :)) 26 ani de experienta =)) trimis de
(22 nov 2011, 22:44:30
LUKANU, MARSH LA C.A.C.A.T. BOULE!
NEA GICA MULTA BAFTA!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei