Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2011 - Anul XVI, nr. 276 (4874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie!

Bătrâne atacate de copii romi, care le smulg poşetele ori sacoşele din mână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două bătrâne din municipiul Suceava au fost atacate în cursul zilei de duminică de copii de etnie romă, care le-au smuls poşetele ori sacoşele pe care le aveau în mână.

Într-un caz, micii tâlhari au reuşit să plece cu sacoşa păgubitei, iar în celălalt caz victima a reuşit să riposteze şi, deşi a fost lovită, l-a pus pe fugă pe agresor.
Leontina C., în vârstă de 78 de ani, se afla duminică, în jurul prânzului, pe aleea dintre străzile Prof. Leca Morariu şi Universităţii, când un adolescent necunoscut s-a apropiat de ea şi i-a smuls din mână sacoşa pe care o avea asupra ei.

Bătrâna avea în plasă cheile de la locuinţă, un telefon mobil, suma de 120 de lei şi o pereche de mănuşi.

Al doilea caz s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 22:50, în scara unui bloc de pe strada Dimitrie Cantemir. Victima, Ana M., în vârstă de 75 de ani, le-a povestit poliţiştilor că se întorcea acasă şi, la scurt timp după ce a intrat în scara blocului, un adolescent a încercat să-i smulgă poşeta şi sacoşa. Deşi a fost trântită la pământ, victima a reuşit să ţină poşeta şi sacoşa, agresorul renunţând şi fugind.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţi Criminale Suceava.

Judiciariştii bănuiesc că e vorba de nişte minori problemă de etnie romă de pe raza comunei Şcheia,  minori cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, care în urmă cu câteva săptămâni i-au smuls banii din mână unei bătrâne care se întorcea de la cumpărături şi i-au furat borseta liderului PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, intrând în sediul formaţiunii politice cu pretextul cerşetoriei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrâne atacate de copii romi, care le smulg poşetele ori sacoşele din mână.
 Vizualizări articol: 2001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătrâne atacate de copii romi, care le smulg poşetele ori sacoşele din mână5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
(22 nov 2011, 11:20:30
De sarbatori mi-as dori ca toti romanii sa gateasca cioara la cuptor in loc de porc. E gretoasa dar tehnologia prepararii e delicioasa !
2.   Comentariu trimis de
(22 nov 2011, 11:35:25
`` ucideti-i in pantecele mamelor lor `` a spus un mare propagandist sovietic referindu-se la un alt mare dusman la fel de fioros precum tiganii !
3.   Acesta e abia inceputul trimis de
(22 nov 2011, 11:35:45
ma bucur ca am varsta care ma va feri de ceea ce se va intampla peste 20 de ani, cand noi vom fi minoritari si ciorile majoritare, cand nu te vei mai putea simti in suguranta nici in casa. Si ma mai bucur ca fiica mea a emigrat, punandu-se la adapost de invazia tuciuriilor.
3.1  RE: Acesta e abia inceputul trimis de
(22 nov 2011, 11:49:45
Si ea si multi alti Romani sunt prea slabi ca sa lupte...Unii au fugit,la "bine" uitand de mama,limba si tara,altii umbla cu capul in pamant,mai sunt romani care ii slujesc pe tigani,pacat de lupta si verticalitatea marilor Romani care s-au stins...
3.2  RE: Acesta e abia inceputul trimis de
(22 nov 2011, 12:13:08
Au fugit pentru ca astia suntem noi, romanii. Personal nu cred ca romanii care au fugit sunt prea slabi. Sa nu uitam ca romanii au stat sub jugul turcesc aproximativ 500 de ani fara sa faca mare chestie decat sa plateasca tributul, sa dea cateva sute de copii pentru armata otomana , s.a.m.d. si din cand in cand sa se razvrateasca batandu-i mar. Insa din cauza dezbinarii si a tradatorilor niciuna din victoriile repurtate asupra otomanilor nu a ajutat cu nimic poporul roman. Asa si cu ciorile. Degeaba vom repurta mici victorii daca nu ne unim sa punem piciorul in prag. Femelele sterilizate, masculii pusi la munca ! Puii ... he he... Aici nu va zic, va las sa va imaginati fiecare un scenariu !big grin
4.   ... trimis de
(22 nov 2011, 18:54:02
De ce nu le ziceti pe nume:

Tigan (satrar)
Piranda
Puradel

Tot ii dati inainte cu romi sau romanes... si va mai mirati de ce UE ne baga in aceeasi oala.
4.1  RE: ... trimis de
(22 nov 2011, 19:52:49
Cand erau numiti tigani...ceea ce faceau ei se numai tiganie.
Acum se numesc romi..ceea ce fac se numeste.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei