Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2011 - Anul XVI, nr. 276 (4874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Club gol

30-40 de spectatori la concertul Semnal M

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute şi longevive trupe rock din România, Semnal M, a susţinut un superconcert, duminică seară, în Club Babylon din centrul Sucevei, în faţa a doar 30-40 de spectatori.

În ciuda numărului extrem de mic de spectatori, Ştefan Boldijar, Florin Ştefan, Norbert Halmagyi, Marius Precup şi Nicu Barna, aceeaşi formulă care a cântat în octombrie în deschiderea concertului Scorpions, nu au renunţat la spectacol şi, ca şi când ar fi avut în faţă o mare de oameni, au făcut un concert de zile mari, spre încântarea tuturor celor prezenţi.

De altfel, membrii formaţiei înfiinţate tocmai în 1977 au făcut haz de necaz şi au promis că data viitoare vor veni şi cu bodyguarzi pentru a ţine mulţimea departe de scenă.  
Au cântat de la un cap la altul, mai bine de o oră, aproape toate melodiile foarte cunoscute din repertoriul lor, din care nu au lipsit „Bal la Apahida”, „La fereastra ta”, „Spune-mi cine eşti”, „Moara” – piesa care a ajuns până pe locul 4 în topul BBC pentru Europa de Est, „O roată de foc”, „Drumuri” etc., iar concertul îl puteţi urmări pe Monitorul TV (www.monitorultv.ro).

Ştefan Boldijar, cel care a dat viaţă trupei alături de regretatul Iuliu Merca, a ţinut să le mulţumească spectatorilor prezenţi pentru că au ales să petreacă seara de duminică împreună, la concertul lor.

Sâmbătă şi duminică, cei de la Semnal M au concert la Iaşi şi la Botoşani, în faţa unui public mult mai numeros.

 

Paula Seling şi Ovi, concert cu 50 de spectatori, Partizan – cu 20

Membrii Semnal M se pot consola cu gândul că nu sunt primii care ţin un concert doar pentru câteva zeci de spectatori.

În urmă cu câteva luni, Paula Seling şi Ovi au concertat la Suceava în faţa a aproximativ 50 de spectatori, iar show-ul celor doi artişti care au reprezentat cu succes România la Eurovision, ocupând locul III cu melodia “Playing with fire”, a fost unul extraordinar.

Concerte pentru o mână de spectatori au dat la Suceava şi membrii trupei Partizan, cei care au făcut un show total în faţa a 20 de oameni, inclusiv organizatori şi ziarişti. Cu umoru-i binecunoscut, Artan a reacţionat ca un mare artist şi le-a spus colegilor de trupă: „Să înceapă nebunia!”. Şi a fost nebunie totală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 30-40 de spectatori la concertul Semnal M.
 Vizualizări articol: 3198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 12 voturi
30-40 de spectatori la concertul Semnal M3.4512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Usv - categoria 3 trimis de
(22 nov 2011, 11:42:55
si mai protestau cativa pentru plasarea usv in categoria a 3-a.. nu doar usv e in categoria a 3-a ci si studentii ei. in mod normal la o asemenea trupa trebuia sa fie plin de studenti pt ca se presupune ca ei sunt "culti" si asculta o astfel de muzica.. dar nah...
2.   Locatia perfecta trimis de
(22 nov 2011, 12:11:28
nu ma mira ca n-au fost decit 40 de personaje intr-asa club de cioflingari. apoi in Suceava la ce poti sa te astepti? am mai vazut una tare: Mike Godoroja in Striker's. si-o cauta cu luminarea.
2.1  RE: Locatia perfecta trimis de
(22 nov 2011, 12:28:30
Si totusi acum o saptamana, la Tudor Gheorghe la Casa de Cultura au fost in jur de 500 de oameni. poate Monitorul are o cifra mai exacta. Asadar, sunt oameni de-ai locului care apreciaza frumosul. Trebuia si Semnal M sa mearga acolo.
2.2  RE: Locatia perfecta trimis de
(22 nov 2011, 13:56:16
Mare dreptate ai Kuntakinte. Am fost de 2 ori in acest club si pot sa-ţi spun ca mirosul mă va tine deoparte foarte multă vreme.
3.   Bullshit trimis de
(22 nov 2011, 12:26:36
Daca l-ar fi promovat putin poate ca mergeau mai multi oameni.
4.   Vlado trimis de
(22 nov 2011, 15:16:03
Nu promovarea e de vină, ci locaţia. Eu spre exemplu nu m-am dus din cauza locaţiei, cu toate că-mi place Semnal M. Nu uitaţi că patronul locaţiei e arestat în Germania..
5.   Comentariu trimis de
(22 nov 2011, 15:27:12
Locatia a fost prost aleasa ... Pentru un concert Semnal M si mai ales pentru un concert rock , in Suceava cel mai indicat club este Hatra. Oricum 30-40 de oameni ? Frumoasa parere si-au facut membrii trupei...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei