Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2011 - Anul XVI, nr. 232 (4830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate concurs

Doctorul Daniel Martiniuc, admis la examenul pentru şefia Serviciului de Ambulanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă un mandat la conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava pentru doctorul Daniel Martiniuc, care a fost admis cu media 8,51 la concursul pentru ocuparea funcţiei de director. Medicul a obţinut nota 7,37 la testul grilă, 9,03 la susţinerea proiectului de management şi 9,14 la interviu, având acelaşi punctaj ca şi colegul său din Maramureş. Examenul s-a desfăşurat în aceatsă săptămână, iar Daniel Martiniuc a fost singurul candidat.

Cel mai mare punctaj înregistrat la concurs a fost 9,45 şi a fost obţinut de candidatul la şefia SAJ Timiş. Pe locul doi s-a clasat candidatul din Bucureşti, cu nota 9,35.

La examenul din această săptămână s-au înscris 53 de concurenţi, dar unii n-au intrat în competiţie deoarece li s-au respins dosarele. Alţi candidaţi nu au reuşit să obţină nota minimă, 7, şi au fost declaraţi respinşi după probele propriu-zise, unii chiar după testul grilă. Pentru a promova concursul, participanţii trebuiau să aibă o medie finală de minim 8 (a fost înregistrat şi un candidat, din Sălaj, care a picat cu media finală 7,96).

Concursul s-a desfăşurat la Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar din Bucureşti, iar contestaţiile sunt aşteptate până astăzi, la ora 15.00.

Dr. Daniel Martiniuc se află la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava de la înfiinţarea acestei structuri, la 1 iunie 1995.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Daniel Martiniuc, admis la examenul pentru şefia Serviciului de Ambulanţă.
 Vizualizări articol: 819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Doctorul Daniel Martiniuc, admis la examenul pentru şefia Serviciului de Ambulanţă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Medic si nu mecanic trimis de
( 1 oct 2011, 21:15:21
Cel putin este medic, meserie onorabila si nu ca la Radauti unde sef de spital municipal a fost "numit" prin concurs portocaliul mecanic sef Tibeica. Sa traiti domnule doctor Martiniuc, dar nu stiu cum sa ma adresez mecanicului sef Tibeica, sef al spitalului Radauti. Poate ma ajuta "managerul" sef al Municipiului Radauti, barcagiul nebarbierit al lui Flutur cap de mort, respectiv bombalaul de Olarean. Privind mecanica, bineinteles.
2.   Comentariu trimis de
( 2 oct 2011, 16:00:23
Vai de steaua personalului de la spitalul municipal Radauti.Nu-si primesc nici macar tichetele de masa in timp ce in Monitorul s-a scris ca le primesc si cu toate astea ii ,,pupa in fund" si pe asistenta DOINA TIPA si pe inginerul TIBEICA , care au ajuns la conducerea spitalului ,,in mod democratic "-prin concurs organizat de primarie,la care nu s-a mai inscris nimeni in afara de ei. Despre nelegiuirile si prostiile celor amintiti n-are rost sa mai amintesc,sper sa raspunda intr-o zi pt. faptele lor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei