Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2011 - Anul XVI, nr. 232 (4830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizare

În intersecţia din zona Selgros vor fi montate trei semafoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai aglomerate intersecţii din municipiul Suceava, dintre strada care face legătura între cartierul Iţcani şi centrul Sucevei cu strada ce face legătura cu comuna Şcheia, va fi semaforizată de Primăria Suceava. Investiţia, aprobată în şedinţa de joi a Consiliului Local Suceava, prevede montarea a trei semafoare, valoarea totală, cu tot cu construcţie şi montaj, fiind estimată la 80.000 de lei.

Iniţiatorul proiectului de semaforizare a intersecţiei din zona centrului comercial Selgros, primarul Ion Lungu, a precizat că “dezvoltarea economică şi socială a unei regiuni este indispensabil legată de îmbunătăţirea infrastructurii urbane de transport. Una din locaţiile deficitare din punctul de vedere al circulaţiei rutiere este intersecţia străzilor Cernăuţi cu Drumul Comunal 74, spre Şcheia, în zona pasajului de cale ferată de la Iţcani. În această intersecţie cu patru ramuri, din care trei ramuri sunt ramuri cu trafic intens, desfăşurarea liberă a traficului auto nu asigură condiţii de siguranţă şi fluenţă. Datorită aglomeraţiei şi nerespectării reglementărilor de trafic sunt posibile incidente majore de circulaţie”.

În urma efectuării unui studiu de fezabilitate privind eficientizarea traficului în această intersecţie a rezultat că soluţia cea mai eficientă pentru rezolvarea problemelor de trafic în zonă este semaforizarea intersecţiei.

Conform măsurătorilor de trafic efectuate în intersecţie, traficul din această intersecţie are valori cuprinse între 814 şi 1.202 vehicule pe oră pe un sens de circulaţie al arterei principale (strada Cernăuţi) şi 886 vehicule pe oră pe banda de circulaţie a ramurei ce face legătura cu comuna Şcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În intersecţia din zona Selgros vor fi montate trei semafoare.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 12 voturi
În intersecţia din zona Selgros vor fi montate trei semafoare4.1512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deci... trimis de
( 1 oct 2011, 11:14:35
...vom avea doua randuri de semafoare in acea intersectie. Cand s-a construit Selgros, a mai fost semaforizata o data.
1.1  RE: Deci... trimis de
( 2 oct 2011, 09:08:53
Acolo ar trebui neaparat o ghereta, plina cu politai, care sa dirijeze, cu schimbul, circulatia zi si noapte.
2.   Interesant trimis de
( 1 oct 2011, 11:15:01
in urma cu ceva vreme in aceeasi intersectie au existat semafoare, care dupa o vreme au devenit nefunctionale, acum disparand cu totul...ce sa vezi, s-au gandit "baietii destepti" ca e rost de facut cascaval (din nou, inca o data si iar) ?
2.1  RE: Interesant trimis de
( 1 oct 2011, 11:18:56
Alea le-au mutat in alta parte si aici aduc altele. 20.000 euro, 3 semafoare.
3.   MOE pdl! trimis de
( 1 oct 2011, 11:44:07
Si prelipcanul? prelipcanul ce "comision" are?
3.1  RE: MOE pdl! trimis de
( 1 oct 2011, 16:51:44
Ar trebui sa se faca un flagrant daca primarul este considerat suspect.
Binenteles si eu cred ca oamnenii il forteaza sa fie mereu necinstit.....
4.   Nu e prea bine trimis de
( 1 oct 2011, 12:27:07
acolo trebuie un sens giratoriu mai mare ...si este suficient spatiu , cu semafor o sa se faca cozi de chilometri, si mai sunt in suceava zone unde ar trebui renuntat la semafoare
5.   Xulescu trimis de
( 1 oct 2011, 13:29:17
Mai Xulescu, una e sa ai pareri diferite de ale primarului, sau chiar sa il banuiesti de "comisioane, dar sa il numesti "prelipcanul" si sa nu pui tu majuscula la inceput de propozitie, denota faptul ca saraca mata a cam decartat cu lapte si oua pe la scoala, in cazul in care ai mai mult de 4 clase! Si apoi cainele moare de drum si . . . pe tine te cam cheama Dabija . . .
5.1  RE: Xulescu trimis de
( 1 oct 2011, 14:06:54
T_REX sau IULI_ANN ? că amândoi intreabă același lucru.
6.   Hotie trimis de
( 1 oct 2011, 14:58:38
HOTII pdl au mai gasut ceva de furat 20000 euro pt.3 semafoare ,in aceea intersectie e necesar u imens sens giratoriu construit pe banii agentilor economici din zona (selgros .dedeman betty ice ,etc) dar in felul asta nu s-ar putea fura.JOS flutur ,lungu si gasca de hotii mafioti pdl
7.   Sex giratoriu,pardon,sens trimis de
( 1 oct 2011, 15:15:25
Vreți să știți cine va monta aceste semafoare?Ghici...Sus pe deal i-o casă(1 km de intersecție) și acolo-i șpaga mea.
8.   Primar timpit trimis de
( 1 oct 2011, 23:52:36
La Selgros trebuie un sens giratoriu , ar fi excelent cu contributia agentilor din zona la care adaug si DUO-MAT, MET ............ Dar ar trebui si largit si accesul sub podul CFR ....... o banda iesire Suceava - Radauti (de linga Petrom pina si sub pod ), o banda Dedeman-Mopan (sub pod) si fara semafoare ......
9.   MOE pdl! trimis de
( 2 oct 2011, 01:11:13
@IULI_ANN: Bai trompeta internauta! Inainte sa postezi comentariul, presupun ca i-ai dat o limba-n "gat" prelipcanului, asa, pentru a prinde curaj! Hmmm?! Asa-i?
PS: Daca esti pe raza municipiului Suceava, si postezi comentarii, in care primul cuvant din propozitie, este numele/porecla asa zisului primar, acesta/aceasta trebuie scris(a) cu litera mica, avand in vedere realizarile acestuia! In concluzie, inainte sa postezi comentarii de  ☭ , citeste de doua, trei, patru, ..., N ori, gandeste, si apoi, comenteaza! Probabil ai facut scoala generala la prelipca! Ai o scuza! RATATULE!
10.   ...Arhiva trimis de
( 2 oct 2011, 11:38:05
Nu cred că există un Oraș cu așa oameni pașnici ca noi, prin care permitem acestui primar să-și bată joc de banii publici...
 ☭  ϑ
11.   ...Arhiva trimis de
( 2 oct 2011, 11:38:55
v2.monitorulsv.ro/showstire.ph
12.   ...Arhiva trimis de
( 2 oct 2011, 11:41:44
Vedeți arhiva din 06.03.2007.. (am încercat să pun link-ul direct dar nu nu-l ia...)
Se scria la acea dată:
"Începând de ieri dimineaţă, semafoarele de la Selgros, de pe strada Traian Vuia, au fost scoase din funcţiune, după ce autorităţile sucevene s-au convins că acestea mai mult blochează circulaţia rutieră, decât să o fluidizeze.
Măsura a fost dispusă de primarul Ion Lungu, care i-a criticat aspru pe cei care au fost de acord cu montarea acestor semafoare, în loc să fie adoptată o soluţie mai practică şi mai eficientă."
12.1  RE: ...Arhiva trimis de
( 2 oct 2011, 16:27:50
HARMANOS ,
Clica conducatoare nu vrea sa asculte si de parerile noastre, de noi, cum ar fi normal!

Da, HARMANOS, de atuci se implinesc 4 ani de teroare si chin trecind pe acolo!
-Indolenta sau nepriceperea primarului, a dus la stricarea masinilor noastre prin ,,transeele”lasate ani la rind fara mila si bun simt!
-Statul ore in sir la rind, in coloanele alea interminabile, ne-au fortat sa platim zilnic combustibilul cu bani in plus, tot fara mila si bun simt.
Toata perioada aceasta, noi sucevenii, am fost considerati dusmanii lor. Si-au permis asta pentru ca am fost cu bun simt, cuminti si civilizati !
Noi, prostimea, toata prostimea, suntem buni doar la vot!
Mergem si mergem ca vitele votam iar apoi ne lamentam!...
Dar si mai...regretam!
13.   Iar?! trimis de
( 2 oct 2011, 19:37:34
Toata lumea stie ca in acea intersectie au mai fost semafoare! ce naiba acum s-au gandit sa fure bani si din semafoare....e jale in tara asta
14.   LAATU trimis de
( 2 oct 2011, 20:51:32
V-om vedea peste încă 4 ani cum se vor desființa și aceste "noi" semafoare, deoarece si eu și tu și mulți dintre noi tranzităm acea zonă. Nu mică ne-ar fi mirarea dacă vor amplasa semafoare și la intrarea în Suceava dinspre Botoșani .... deoarece vine LidL. Iar primăria trebuie să le ofere condiții! Hai încă un semafor!
15.   Comentariu trimis de
( 2 oct 2011, 21:17:03
h t t p : / / v2.monitorulsv . ro / showstire.php?tip=local&id
16.   Xulescule trimis de
( 2 oct 2011, 22:39:53
Mai Xulescule, chiar atat de cretin sa fii, sa nu stii tu ca dupa ce pui semnul intrebarii incepe o propozitie noua? Tu te agiti si iti suprasoliciti neuronul ala oparit . . . esti atat de incoerent in mesajul tau, incat te-ai incadra in doar doua situatii: ori ti-a scris un macac cu fundul rosu comentariul (ai fost tu insuti), ori ai calcat intr-un  ☭  de elev de clasa I si ti-ai gasit inspiratia pentru compunerea aia expirata!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei