Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2011 - Anul XVI, nr. 232 (4830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Alocaţia de hrană a săracilor Sucevei a fost majorată la şapte lei pe zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sutele de suceveni a căror hrană zilnică este asigurată la Cantina de Ajutor Social a Primăriei Suceava vor beneficia în lunile următoare de mese ceva mai consistente, odată cu majorarea alocaţiei zilnice de hrană de la şase la şapte lei pe zi, de persoană.

Decizia de majorare a fondurilor din care se prepară zilnic mâncare pentru aproximativ 400 de suceveni care au o situaţie materială dificilă a fost luată în ultima şedinţă de Consiliu local, la propunerea primarului Ion Lungu.

Acesta a precizat că, datorită economiile făcute din fondurile alocate serviciilor publice de asistenţă socială, din bugetul local se poate asigura o mărire a alocaţiei de hrană, de la şase lei la şapte lei pe zi.

Ca efort bugetar, majorarea alocaţiei de hrană pe următoarele trei luni – octombrie, noiembrie şi decembrie, se ridică la 36.400 de lei.

Ultima majorare a fondurilor zilnice din care se asigură hrana săracilor Sucevei a avut loc în 2008, prin decizie de Guvern.  

Cantina de Ajutor Social asigură persoanelor nevoiaşe două mese zilnic – prânz şi cină, precum şi transport gratuit pentru persoanele care beneficiază de distribuirea hranei la domiciliu (cei care sunt în imposibilitate de a se deplasa).

De serviciile Cantinei de Ajutor Social beneficiază persoanele vârstnice, bolnavii cronici, copiii preşcolari şi şcolarizaţi aflaţi în întreţinerea familiilor al căror venit mediu lunar este sub nivelul venitului net lunar pentru o persoană care nu realizează venituri pentru o perioadă de 90 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alocaţia de hrană a săracilor Sucevei a fost majorată la şapte lei pe zi.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Alocaţia de hrană a săracilor Sucevei a fost majorată la şapte lei pe zi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mananca cu doua linguri? trimis de
( 1 oct 2011, 20:02:04
parlamentarul tot 7lei/zi are pentru mancare?... asa ca efort bugetar
2.   Mandria guvernarii portocalii trimis de
( 1 oct 2011, 20:48:12
Nu le-ar mai murii multi inainte, ma refer la guvernantii portocalii-verzui si cozilor de topor care-i sustin, pentru un caine comunitar se aloca mai mult. Astia nu se gandesc la parintii si copii lor ca odata si odata Dumnezeu se poate uita si spre ei? Votati in continuare PD-Laturile si bunastarea va fi la pretul de.... 7 lei. Sa nu gresesc, cat cheltuiesti pe zi pentru caine, tovule Flutur, Lungu, Ardelean sau alta aschimodie portocalie? VINE RASCOLUL, BOMBALAILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei