Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2011 - Anul XVI, nr. 225 (4823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răfuieli sângeroase

Sucevean înjunghiat de şapte ori, în plină stradă, în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incident sângeros în orăşelul italian Scalea, situat în apropiere de Cosenza. Niculai Spătaru, de 24 de ani, un bărbat din Rădăşeni, din apropiere de Fălticeni, care muncea în construcţii în această parte a Italiei, a fost înjunghiat de şapte ori, în plină stradă, de un localnic. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale trecătorilor, care nu au putut interveni pentru a-l ajuta pe român.

Ancheta este în plină desfăşurare, iar autorităţile au două ipoteze în privinţa mobilului atacului. Una dintre acestea, vehiculată şi de un post de radio local, ar fi aceea că suceveanul l-ar fi înşelat pe italian. Mai exact, acesta i-ar fi schimbat 100 de euro care ar fi fost falşi. Acest lucru a stârnit furia italianului, care şi-a cerut banii înapoi şi pentru că nu a ajuns la nici un consens cu Niculai Spătaru, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de şapte ori. La faţa locului a sosit imediat o ambulanţă, care l-a preluat pe sucevean şi l-a transportat pe un teren viran, de unde urma să fie preluat de un elicopter pentru a fi dus la spital.

A doua versiune este aceea că femeia cu care era căsătorit Niculai Spătaru, tot de naţionalitate română, lucra la un bar deţinut de agresor. Când a venit ziua de salariu, italianul a refuzat să-i plătească toţi banii datoraţi, iar bărbatul s-a dus la bar pentru a-i cere socoteală. Discuţia ar fi degenerat, iar Niculai Spătaru l-a lovit pe italian. Acesta nu a suportat umilinţa, a luat un scuter şi l-a ajuns pe sucevean undeva pe o stradă din Scalea, unde l-a înjunghiat cu cruzime.

Românii care locuiesc în acest mic orăşel italian spun că Niculai Spătaru era un tip serios şi nu ar fi provocat niciodată scandal.

Aseară, suceveanul se afla internat într-un spital din Cosenza, dar medicii spun că şansele sale de supravieţuire sunt minime, deşi l-au operat de trei ori, rănile la ficat şi la o arteră fiind extrem de grave.

Incidentele dintre români şi italieni în această zonă a Italiei nu sunt o noutate. Ultimele ciocniri mai violente au avut loc în urmă cu doi-trei ani, iar tensiunile acumulate de-a lungul timpului nu s-au estompat nici până acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean înjunghiat de şapte ori, în plină stradă, în Italia.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Sucevean înjunghiat de şapte ori, în plină stradă, în Italia3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :| trimis de
(23 sep 2011, 12:43:28
Ambele variante sunt plauzibile. In cazul in care romanul l-a inselat, a primit ce merita. Nici mie nu mi-ar place sa schimb 100 de euro undeva si sa fie un strain, care ma fura in tara mea. A doua varianta e si ea plauzibila, sunt nenumarate cazuri in care italienii, strainii profita de mana de lucru a romanilor. Salarii mici, fara acte, iar cand iti ceri drepturile primesti un scuipat. Un sfat pt romanii care muncesc in afara fara acte si se simt exploatati, adunati dovezi, tot ce puteti, facturi, poze la locul de munca si faceti un denunt. Pe langa amenda o sa fie fortat sa va plateasca ceea ce meritati. Stiu pe cineva care a facut asa si dupa 3 luni de munca la negru, pe langa cei 1000 de euro pe care-i castiga la negru, a mai scos inca 2000 de euro cand a plecat. Toata treaba, cu denuntul si pana la primirea banilor a durat mai putin de 2 luni. Asa ca, nu va lasati calcati in picioare. Cele mai multe legi in Italia se respecta.
2.   BOIKA trimis de
(23 sep 2011, 18:51:41
Boika,vine de la BOU?! Varianta mea plauzibila este ca esti un idiot mare...Ai scapat de in Italia de la priponul vacii si esti plauzibil de cretin. Tie ti se pare normal ca pentru 100 de euro sa injungii ,mortal as zice...sau sa injunghii pentru ca nu ti-ai primit salarul? Nimic nu pare plauzibil....doar faptul ca esti un idiot!
3.   ALABALA trimis de
(23 sep 2011, 20:55:21
Desigur ca injunghierea nu poate fi ceva normal, insa in anumite situatii, anumite specimene merita asta. Sincer iti doresc tie sa muncesti din greu pentru o anumita suma de bani si cand vine ziua de salariu sa fi tratat ca un gunoi, de parca n-ai merita banii respectivi. Unii oameni sunt mai slabi de inger si cedeaza in asemenea situatii. De asemenea iti doresc sa fi inselat de un strain in tara ta, sa te vad atunci cat de calm reactionezi. Eu unu m-am saturat de ce fac romanii in strainatate. De curand 2 imbecili la Roma au decapitat o statuie ca sa o duca la fier viechi. Alta banda a golit casele unor vedete din Ibiza, ca sa nu mai zicem de cersetori, prostitutie si toate celelalte "bucurii" pe care le fac romanii in strainatate. Din cauza asta mi-e rusine ca sunt roman si imi cer scuze daca ma bucur atunci cand un roman e pedepsit pentru magariile pe care le face in afara. Prostia si hotia, sunt oare mostenite de la daci..sau de la aurolaci?
3.1  RE: ALABALA trimis de
(24 sep 2011, 10:39:04
OK !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei