Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2011 - Anul XVI, nr. 225 (4823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

S-a semnat contractul pentru construirea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până la sfârşitul acestui an, în municipiul Suceava va funcţiona un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică, în baza unui proiect promovat de Consiliul Judeţean şi finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. Contractul de execuţie a lucrărilor a fost parafat ieri, la Palatul Administrativ, între preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, pe de o parte, şi reprezentanţii firmelor Civica şi Loial, pe de altă parte. Contractul de finanţare a fost încheiat la finele anului trecut între Consiliul Judeţean şi Ministerul Dezvoltării şi Turismului.

Clădirea care va găzdui Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică va fi ridicată lângă biblioteca "I.G. Sbiera" şi va avea o suprafaţă desfăşurată de 280 de metri pătraţi. Noul Centru va fi deservit de cinci funcţionari de la Consiliul Judeţean şi va beneficia de dotări tehnice de ultimă oră.

Centrul va dispune şi de un web-site şi o bază de date privind obiectivele turistice reprezentative pentru judeţul Suceava, privind asociaţiile de turism, unităţile de cazare şi alimentaţie publică. Proiectul îşi propune promovarea potenţialului turistic al judeţului în vederea creşterii numărului de turişti în zonă cu peste 25%, precum şi instituirea unui sistem integrat şi informatizat al ofertei turistice prin creşterea gradului de acoperire cu informaţii turistice la nivel regional.

 

„Noul Centru va reprezenta <kilometrul zero> pentru cei care vin în vizită în judeţ”

Gheorghe Flutur a declarat că Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică de la Suceava va reprezenta „kilometrul zero” pentru cei care vin în vizită în judeţ, aceştia putând afla şi informaţii legate de obiective turistice din alte zone ale regiunii.

„Intenţia noastră este să încercăm să coordonăm şi să intrăm în parteneriat cu celelalte centre de informare turistică din judeţ, opt la număr, care au fost înfiinţate pe programe de dezvoltare rurală. Intenţia noastră este să lucrăm ordonat, coordonat şi integrat pentru a putea face reclamă mai puternică ofertei turistice din judeţ. Asociaţiile de turism vor ţine o legătură strânsă cu acest Centru de Informare Turistică, dar toate segmentele cred că se vor găsi în acest centru naţional. Este singurul din Moldova şi încercăm să-i dăm o dimensiune regională, dacă nu una naţională, pentru tot ce are judeţul Suceava şi Bucovina ca potenţial turistic. Urmărim viziunea integrată în ceea ce priveşte reclama, publicitatea şi oferta turistică, organizarea de evenimente şi scopul final este să crească numărul de turişti în judeţ”, a declarat Flutur. Valoarea proiectului este de 1,8 milioane de lei, din care 1,4 milioane sunt bani nerambursabili.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a semnat contractul pentru construirea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a semnat contractul pentru construirea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ma apuca rasul :))) trimis de
(23 sep 2011, 15:24:49
Pe drept cuvant ca chestia asta cu turismul a adus o groaza de bani partidului unic. Atunci cand s-au facut chioscurile alea de la intrare in localitate s-au bagat o groaza de bani. La cateva saptamani distanta, nici dracul nu era in ele sa-ti ofere un pliant sau vreo informatie. Acum se baga 1.8 milioane lei intr-un proiect la fel de mort. Oare ce intra in banii astia ? O cladire cu 1 etaj si 3 calculatoare la care va lucra o functionara plictisita de zilele lungi ale iernii sau de canicula verii ? Sa fim seriosi. Dupa ce vedem ce firme vor lua acesti bani, ne dam seama ca aici este doar un furt pe fata. Un furt legal insa tot furt ramane. Ma uimeste ca majoritatea companiilor din sectorul constructiilor sunt in prag de faliment, dau oameni afara numai cele aservite partidului au de lucru la foc continuu ! Fakc iu !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei