Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2011 - Anul XVI, nr. 225 (4823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Membri noi

PSD Suceava se primeneşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că în ultima vreme rândurile social-democraţilor au crescut ca urmare a primirii de noi membri în partid, persoane „care şi-au asumat curajul” să intre în politică pentru a produce schimbarea de care este nevoie în societate.

Trei dintre noile achiziţii au fost prezentate ieri în conferinţa de presă de la partid, fiind vorba de studenţii Ioana Voroniuc şi Alexandru Poenaru şi de fostul preşedinte al Asociaţiei Juventus, Cornel Grosar. „Am ajuns să constat că tinerii de astăzi au nevoie de ajutor. Îmi doresc ca tinerii din comunitatea în care trăiesc să nu se lovească de tot felul de chestiuni şi de oameni care să-i oprească în ceea ce doresc ei să facă în viitor. Eu îmi doresc să mă întorc în Suceava după terminarea facultăţii, dar vreau să am siguranţa unui loc de muncă şi să nu simt că tinerii care au mai mulţi bani şi mai puţină valoare vor fi înaintea mea. Îmi doresc ca tinerii de azi să fie apreciaţi la adevărata lor valoare. Mi-aş dori ca Suceava să arate măcar un sfert de cum arată Clujul acum şi îmi doresc ca oamenii de aici să fie la fel cum sunt cei de acolo, cu zâmbetul pe buze şi să nu se mai simtă aşa stingheriţi”, şi-a motivat venirea în PSD Ioana Voroniuc, studentă la Cluj, fostă membră a Consiliului Local al elevilor pe vremea când învăţa la Colegiul „Ştefan cel Mare”. 

„Am intrat în acest partid pentru că îmi doresc să fac ceva, îmi doresc să nu mai stau degeaba, îmi doresc să nu mai fiu luat peste picior, iar cel mai mult îmi doresc ca tinerii să fie ascultaţi. Tinerii din Suceava au un potenţial uriaş şi aş vrea pe cât se poate să avem putere şi ştiu că avem, în PSD, puterea să aducem civilizaţia şi Suceava să arate iarăşi ca o capitală a Moldovei”, a spus, la rându-i, Alexandru Poenaru, student la Iaşi, fost primar al elevilor în anul 2007.

 

Grosar: „M-am înscris în politică pentru a duce dialogul între politic şi societatea civilă la cote superioare”

Cornel Grosar, care timp de 15 ani a fost membru activ al societăţii civile, a declarat că a luat decizia de intra în politică „tocmai pentru a duce dialogul între ceea ce înseamnă politic şi societatea civilă la o altă cotă, la o cotă superioară, crezând în puterea societăţii civile de a corecta ceea ce politicul greşeşte”.

„Eu nu vreau să mă trezesc într-o rezervaţie în care trebuie să fiu îmbrăcat în naţional pentru a face frumos în faţa celor care ne vizitează. Cred că putem avea locuri de muncă într-o industrie care nu este doar din mai până în iunie, pentru că atunci vin alegerile şi pentru că atunci trebuie să inventăm investitori şi fabrici, cred că putem avea o cultură pentru mai multe categorii sociale şi nu doar pentru aşa-zisa tradiţionalitate, pentru că hora gospodarului mie nu-mi ajunge, vreau şi teatru, îmi doresc pentru oameni să avem şi rock şi folk şi alte posibilităţi de exprimare. Am ales să fiu alături de un partid puternic”, a explicat Grosar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava se primeneşte.
 Vizualizări articol: 2162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
PSD Suceava se primeneşte4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(23 sep 2011, 12:03:30
Flutur boxează cu umbrele şi cu libidoul
E prea mic oraşu’ pentru ,, potenţa ’’ sa
Fiindcă vrea să fie şi victima şi eroul
Reuşeşte ( cu brio) să fie .. nici una nici alta

E posibilă unitatea în diversitate ? s-o putea ?
Poate omu’ ăsta să-şi găsească un camarad de idei ?
Eu mai trag nădejde că va veni şi-aici cineva
Şi-i va vântura pe Flutur şi ai săi farisei

Deocamdată totu-i aproximativ şi maculat
Nu poţi să faci un pas şi să nu calci într-un *****
Şi ( prietene ) în caz că n-ai aflat
Flutur & co . îşi pregăteşte înc-un mandat ( la furat )
1.1  RE: * trimis de
(23 sep 2011, 14:38:35
Auzi, bai analfabetar, in acest articol nu este vorba despre Flutur, daca citesti mai bine. Dar tu esti obsedat de el. Si ca sa nu iti crape vreo vena la mansarda traieste cu ideea ca inca 4 ani tot el iti va fi tatuca.E prea mare pentru alde Nechifor sau Baisanu . Deci ca sa fim intelesi, latri ca un prost la luna.
2.   Atentie mare trimis de
(23 sep 2011, 13:14:43
Degeaba vin tineri pregatiti si cu pofta de munca daca vor fi sacrificati pentru interese personale ale unor persoane cu functii de conducere din PSD Suceava. Cel putin doua persoane de langa Nechifor sunt infestate cu microb portocaliu-verzui, gata in orice moment sa tradeze. Oamenii stiu multe, oare Nechifor nu stie nimic? Noi cu cine votam? Succes tinerilor.
3.   Iarasi nechifor ! trimis de
(23 sep 2011, 14:26:57
cum au venit asa si pleacalaughing. E celebru pentru "miscarea brauneana"
4.   Acum are cine sa le faca cafeaua la fesenisti trimis de
(23 sep 2011, 14:49:02
Rolul tinerilor intr-un partid este in principal administrativ, mai o cafeluta, mai "du-te si-mi ia si mie tigari" pentru fete posibil sa li se mai insinueze si cate o prestatie orala in cel mai bun caz. Studenta aia nu prea pare asa la prima tinerete...
5.   NEDUMERIRE trimis de
(23 sep 2011, 15:29:00
AU DEMISIONAT CATIVA VICE-PRESEDINTI PACATOSI SI ,,PATATI'???????????
6.   Comentariu trimis de
(23 sep 2011, 16:12:45
m-am inscris si eu in psd anul trecut,dar ce credeti ca i-a pasat cuiva?nu am pile ,nu sunt de familie barosana,asa ca asa cum m-am incris,asa am ramas.Nu m-a chemat nimeni niciodata,nu mi-a zis nimeni un cuvant.Asa e cand esti mic si nu ai pile,as fi vrut sa ma implic sa fac ceva chiar si voluntar.Asa cum sunt cei din PDL sunt si cei din PSD,cine are pile ajunge mare,cine nu?.........Poate un nou presedinte care nu va fi mostenirea lui Marza sau copilul nu stiu cui va face ceva,deoarece cine vine de jos intelege si tine la cei amarati,restul tin sa faca averi si sa aiba putere pentru copii lor.Dumnezeu sa va ajute dragi conducatori indiferent de apartenenta politica,si sa va rasplateasca dupa fapta,daca nu aici poate cand veti bate la portile Raiului!!
7.   Rusine trimis de
(23 sep 2011, 21:23:18
Ioana Voroniuc, ai uitat knd lipeai afise pt PDL si faceai camapanie pt ei , k sunt cei mai buni, k nu stiu ce.... Cu astfel d oameni se mandreste PSD-ul??? Cu traseisti politici?
7.1  RE: Rusine trimis de
(24 sep 2011, 07:26:18
Si nu spuneau cei de la varful PDL-ului ca ei vor starpi coruptia, ca ii vor judeca in Piata? Ce au facut cand au ajuns la putere? Au venit la putere pe baza unor promisiuni foarte mari, dezamagirea noastra este si mai mare. Ce putea sti Ioana Voroniuc atunci? Ea a crezut intr-un ideal, cum crede si acum ca un partid va face ordine in tara asta. Numai ca nu stiu daca Psd este acel partid. Eu as fi dorit crearea unui partid verde, sub conducerea lui Remus Cernea, mi se pare un om cu suflet, si nu un fariseu precum Basescu, Boc, Udrea, Oltean, Nastase, Iliescu, cei de UNPR, PRM, UDMR, toti care au ros un os cu multa carne. Cred in generatia tinerilor, ca ei vor sa schimbe lichele din partidele astea profitoare si rusinoase. Daca oamenii s-ar implica toti in politica, ar disparea cei pilosi si cei ce fura, nu ar putea in mijlocul celorlalti, ar fi in minoritate. Asa, ei sunt singuri cu ei, intre hoti. Tinerii sunt speranta! Bravo Ioana Voroniuc si Alexandru Poenaru, sunteti niste oameni cu suflet, insa sa nu fiti infestati de ceilalti si sa nu fiti folositi pe post de afis frumos in spatele carora sa vina la putere tot vechii hoti. Ar fi pacat! Despre fostul preşedinte al Asociaţiei Juventus, Cornel Grosar, il stiu doar de la spectacolele pe care le prezenta, sper sa fie un om corect, sa nu va manipuleze, ca doar sigur el va influentat sa veniti in PSD. Aceasta primenire a partidului sper sa fie una corecta. Mesaj pt Alexandru Poenaru: Te cunosc si stiu ca esti un tip corect.Si te cunosc de ceva ani. As vrea ca toti politicienii sa fie ca tine! Bafta!
8.   Cata Demagogie ! trimis de
(25 sep 2011, 03:19:14
bun dar bubosul ala era deja la PSDlaughing Cum naiba s-au primenit ? poate numai cu Juventus si aia care lipea afise cu PDL.
Mincinosi mai !
9.   Pt doamna de la ipotesti trimis de
(28 sep 2011, 11:00:54
tu javra , de ce nu ti vezi de handicapatul de curjoc , si nu te mai labari prin comentarii ca tot o jigodie de panarama esti ce ai despartit o familie. vezi ca cel ce face rau ajunge mai rau , abia astept sa vad cum te plimbi si tu cu sarsanalele in mana cand te o scoate curjoc de pe domeniul lui...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei