Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2011 - Anul XVI, nr. 225 (4823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu maxim

A făcut schimb de locuri cu şoferul în faţa poliţiei, deşi era beat şi nu are permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi băuţi, care se aflau într-o autoutilitară Logan MCV, au făcut un adevărat circ în stradă după ce au fost opriţi de poliţie, pasagerul din dreapta făcând schimb de locuri cu şoferul, chiar dacă şi el era în stare avansată de ebrietate, ba mai mult nu are nici permis de conducere. Halucinanta poveste s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 4.45, pe DJ 176, în comuna Vatra Moldoviţei.

Patrula de poliţie aflată la acea oră în serviciul de control al traficului a tras pe dreapta o autoutilitară. Conform poliţiei, după ce a oprit, şoferul, Dan Cotleţ, în vârstă de 48 de ani, din comuna Arbore, a făcut schimb de locuri cu pasagerul din dreapta, Nicuşor Dumbrăvanu, de 39 de ani, şi el din Arbore. În timp ce poliţiştii încercau să-i legitimeze pe cei doi, spiritele s-au încins, Dumbrăvanu fiind imobilizat şi încătuşat.

Când spiritele s-au mai calmat, cei doi au suflat în aparatul etilotest. În cazul lui Dan Cotleţ a rezultat o concentraţie de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce al doilea individ avea concentraţia de 0,92 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Cu alte cuvinte, ambii erau în stare avansată de ebrietate, în mod normal concentraţia de alcool în sânge urmând a fi aproape de valoarea de 2 la mie.

Ulterior, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, acestora li s-au recoltat probe biologice de sânge, care vor stabili îmbibaţia exactă de alcool în sânge.

Poliţiştii sunt convinşi că la volan se afla Dan Cotleţ, întocmind dosar penal şi continuând cercetările pentru a stabili cu certitudine ce infracţiuni s-au comis în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A făcut schimb de locuri cu şoferul în faţa poliţiei, deşi era beat şi nu are permis.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A făcut schimb de locuri cu şoferul în faţa poliţiei, deşi era beat şi nu are permis5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
(23 sep 2011, 12:38:23
Bai Costica , mare politist ce te crezi , daca tot ai suflat la monitorul trebuia sa le spui cum l-ai batut pe Dumbraveanu. Ai acest drept ? te crezi pe vremea lui Ceausescu ? dai tu de dracu cand o sa vezi certificatul medico legal , te asteapta zile negre , tu habar nu ai in cine ai dat .
Bai baiatule , tu denigrezi aceasta institutie care are nevoie de oameni capabili care sa respecte legea , sa aplice legea dar nu sa omoare oameni sau voi asa sunteti invatati sa omorati oameni asa cum la-ti omorat , stiti voi pe cine , pe un individ din V Moldovitei , la-ti batut iar la doua luni omul a murit .
La-i pus pe omul ala cu capul pe bordura si la-i torturat cu papucii ca pe un sac de cartofi , tu esti normal ? tu esti integru la minte ? cum ai intrat tu in politie ? ai sarit direct de la stana cumnva ? acolo ti-e locul baiatule , andronesule ! cum ai trecut tu testul psihologic ? te asteapta si pe tine un dosar penal , si nu numai , mai ai de umblat si pe la corpul de control al MI sa dai cu subsemnatul , tu omori oameni ? Ai citit satutul de politist ? iti cunosti indatoririle ? oricum te asteapta zile grele
2.   Re trimis de
(23 sep 2011, 12:45:57
Uitasem , tu nici nu sti cu ce masina erau cei doi , spre stiinta , erau cu o dacie papuc. La fel spre stiinta , la volan era Dan Cotlet iar voi la-ti amenintat prin violenta si constrangere sa declare Dan Cotlet ca la volan se afla Dumbraveanu .
Un alt amanunt de stiut se refera la faptul ca a-ti luat telefoanele celor doi ca sa nu poata suna la 112 , ia-ti batut iar ei saracii nu aveau cum se apara , incatusati si legati ca animalele , asa se face ? Domnule Todirut Nicusor , dvs stiti ce au facut acesti politisti din Vama ? Acesti oameni nu au ce cauta in sistem , acesti politisti trebuie dezbracati de uniforma militara
2.1  RE: Re trimis de
(23 sep 2011, 13:09:33
Bai tarane TUNEUP82, dupa ce erau manga la volan..amandoi.... tot voi cu gura ...daca, si nu daca ,sigur faceau accident si nenoroceau pe cineva ,eventual pe mata aia cretina care te a facut..tot asa de jmecher te dadeai...? si care i problema daca la pus cu capul pe bordura ..daca o fi adevarat..paturi de pistoale dupa cap aia ii trebuia! Tu'va' n gura de nenorociti, voi vinovati si voi cu scandal!
P.S. Nu iubesc gaborii..da au si ei dreptate .....citeodata!
2.2  RE: Re trimis de
(23 sep 2011, 22:19:16
Bukov , cretina sa o faci tu pe mata care a facut un bou ca tine , luatias trompa.n p...a de badaran ce esti . Poti face comentarii si fara sa jignesti oamenii , nataraule , needucatule , locul tau e la stana si nu in societate .
3.   Bine le-a facut trimis de
(23 sep 2011, 16:00:28
Tuneup82 vorbesti fara sa stii ce nesimtiti sunt infractorii. Daca sareau la bataie si loveau politistul, toata lumea spunea "da ce, politistul nu are mijloace de imobilizare?". Dup[ cum vb se pare ca esti ruda cu unul din ei. Daca se nimerea sa te loveasca pe tine cu masina? Ce faceai? Urlau ca politia nu-si face treaba. Asa le trebuie INFRACTORILOR. Pusi cu capul pe pamant si cu pistolul la tampla. Stima pentru politisti!
3.1  RE: Bine le-a facut trimis de
(23 sep 2011, 22:32:12
Nu sunt ruda cu niciunul dar din intamplare stiu cazul , atata tot , nu-i cunosc si nici nustiu unde-i Arborea . Respect pentru ALABALA , un om care stie sa faca un comentariu . Problema este ca nu trebuia sa-i loveasca , atata tot , chiar daca se crede politist si el la randul lui va raspunde penal si disciplinar pentru faptele pe care le-a comis , inclusiv pe cealalta parte si cei doi. Nu trebuia loviti , nu trebuia sa le retina telefoanele , sunt mijloace prin care se putea aplica legea si altfel . Nu mai suntem pe timpul lui nea Nicu . Daca cei doi refuzau sa dea declaratii , nu trebuia batuti cu pumnii in cap , trebuia sa caute politia un martor care sa declare ca cei doi refuza acest lucru , simplu si legal dar sigur acel politist va trage consecintele , cu siguranta . Se pare ca atat tu cat si tampitul ala de bukov , sunteti paraleli cu legea .
4.   ... trimis de
(23 sep 2011, 18:59:07
Asta este Romania noastra iubita....tara tuturor cretinilor. BUKOV si KIO2375...sunteti batrani si minte p(beep)la...Politia sa-si faca datoria si sa nu-si depaseasca atributiunile...si sa nu uitam ca avem si un sistem de Justitie....daca functioneaza...nu trebuie nimeni sa aiba parte de abuzuri.
5.   Pishaturi trimis de
(24 sep 2011, 02:18:11
avorturile astea nereusite de politisti din ziua de azi te fac sa ti fie dor de militienii vechi, cum si au pus ciupilica aia de chipiu in cap is kakazi tot la kur si vor tot felu de atentii si respect. astia care le luati aparearea sunteti gabori suta la suta, ce daca erau beti la volan..... ei au facut-o ei au s-o traga, nu o sa plateasca nimeni pentru ei.
Daca as fi in locul celor doi si as fi luat bataie de la porci as astepta putin si dupa cateva luni i-as pandi si le-as baga un cutit in ochi.
Sa-l fereasca d-zeu pe politistul care sa puna mana pe mine, il impusc cu pistolul lui, auzi sa bati oameni beti in catuse.... astia trebuie executati.
Bukov vezi ca a zis ma-ta ca nu-ti mai da pyzda!
6.   Re trimis de
(24 sep 2011, 07:24:15
Bravo WITTMAN , felicitari pentru comentariu .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei