Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2011 - Anul XVI, nr. 225 (4823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Liderul trupei Sistem promovează Cetatea de Scaun a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Star Education, condusă de liderul trupei Sistem, Zoli Toth, va organiza în primăvara anului viitor un eveniment de promovare a Cetăţii de Scaun a Sucevei. Prezent ieri în judeţul Suceava, Zoli Toth a explicat că asociaţia pe care o conduce a obţinut o finanţare europeană pentru proiectul „Sistem şi prietenii - Cetatea de Scaun a Sucevei – Respect pentru trecut”, care presupune organizarea unui eveniment special pentru promovarea cetăţii Sucevei.

El a subliniat că acest eveniment se va organiza din fonduri europene, autorităţile sucevene nefiind nevoite să asigure fonduri.

„Mă bucur mult că acest turneu, care se numeşte Pro Istoria Fest şi care se va desfăşura în opt locaţii din România unde există cetăţi, va poposi pentru câteva zile şi în Suceava. Am mai fost aici şi am rămas impresionat de locul şi încărcătura istorică a Sucevei”, a spus liderul formaţiei Sistem.

De precizat că în cadrul acestui proiect va fi organizat un concert la care vor participa unele dintre cele mai cunoscute formaţii româneşti, printre care şi Sistem. De asemenea, va fi realizat şi un film de promovare, va fi concepută o pagină de internet pentru Cetatea de Scaun, şi se vor realiza materiale promoţionale care vor fi împărţite în întreaga ţară. Zoli Toth a explicat că în cadrul acestui eveniment vor fi organizate şi spectacole şi turniruri medievale şi jocuri de lasere.

Pe de altă parte, managerul proiectului, Florentina Călinescu, a explicat că un eveniment similar cu cel care va avea loc la Suceava a fost organizat deja la cetatea din Târgovişte, la care au fost prezente peste 25.000 de persoane.

„Din acest motiv, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va premia acel eveniment şi vrem ca la fiecare eveniment audienţa să fie depăşită”, a subliniat Florentina Călinescu, care a mai precizat că proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional, axa 5 – „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”.

La rândul său, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat că îşi doreşte ca acest eveniment să aibă ca rezultat creşterea numărului de turişti care vor vizita Cetatea de Scaun a Sucevei. Harşovschi a amintit că administraţia judeţeană şi Primăria Suceava au demarat un proiect pe fonduri europene în vederea reabilitării Cetăţii de Scaun. „Pe  lângă concerte, acest proiect înseamnă pentru municipalitate şi o promovare mai bună, o reactualizare a site-ului cetăţii, realizarea de materiale promoţionale pentru întreaga ţară, în aşa fel încât lumea să vină mai mult şi mai des la Cetatea de Scaun”, a declarat viceprimarul Sucevei.

Valoarea totală a proiectului este de aproape 100.000 de lei (un miliard de lei vechi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul trupei Sistem promovează Cetatea de Scaun a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liderul trupei Sistem promovează Cetatea de Scaun a Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei