Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2011 - Anul XVI, nr. 225 (4823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Aglomeraţie

Traficul auto în zona Obcini, dat peste cap de lucrările de refacere a străzii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circulaţia rutieră în zona de intrare în Suceava dinspre Fălticeni, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, a fost dată ieri peste cap de lucrările de refacere a străzii, care fac parte dintr-un amplu proiect de asfaltare şi modernizare a 14 străzi din municipiul Suceava.

Coloanele de maşini s-au format îndeosebi pe sensul de mers înspre oraş, acolo unde utilajele de frezat au decapat vechiul strat de asfalt, afectat de uzură.

Dacă în alte ocazii, şoferii claxonau nervoşi, de parcă asta i-ar fi putut grăbi cu ceva pe cei din faţa lor, blocaţi în trafic ca şi ei, de data aceasta, mulţumiţi poate de faptul că măcar se lucrează, în folosul lor, s-au mulţumit să aştepte până când celor din faţa lor li se făcea semn de către agenţii de circulaţie că au cale liberă.

De altfel, timpii de aşteptare nu au fost foarte mari decât la orele de vârf, în rest, prezenţa a doi agenţi de circulaţie, în dreptul intersecţiilor, ajutând la fluidizarea traficului.

Din păcate pentru sucevenii care au de circulat des prin oraş, acesta este doar începutul blocajelor în trafic pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, pentru că lucrările de modernizare începute acum vor continua inclusiv anul viitor, principala arteră de circulaţie a Sucevei urmând să fie modernizată până la ieşirea spre Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul auto în zona Obcini, dat peste cap de lucrările de refacere a străzii.
 Vizualizări articol: 1895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficul auto în zona Obcini, dat peste cap de lucrările de refacere a străzii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(23 sep 2011, 14:35:38
...spuneam eu ceva acum cateva zile tot la un articol referitor la olimpiada de asfaltari...se pare ca am avut 100% dreptatehappy Sa traiti bine !
2.   ... trimis de
(23 sep 2011, 15:52:22
sa se faca treaba ca este, aglomeratie si cozi infernale asta se intampla zilnic asa ca nimic nou cu asta...sa asteptam inaugurarea soselei de centura ayncu cu siguranta va fi mai bine....noi oamenii in special romanii suntem greu foarte greu de multumit..daca se face.."aglomeratie....praf una alta"....daca nu se face ...."de ce nu se face"...asa ca dragii mei trebuie sa trecem impreuna si prin asta....TRAIASCA GOSPODARUL SATULUI NOSTRU DOMNUL PRIMAR IOAN LUNGU IMPREUNA CU TOATA SLEATA LUI ...SA NU UITAM DE CEA MAI RASPANDITA INSECTA DIN JUDET FLUTURICA....NOI SA FIM SANATOSI!!!
3.   Pt. AL2011, Mihai9 trimis de
(23 sep 2011, 17:50:15
Las' ca vin astia rosii si fac  ☭ ul praf, ca asta va doriti. Ii meritati din plin. La mai mare.
4.   Traim..stie primarul cum... trimis de
(23 sep 2011, 20:24:16
Bravo dom' primar...Ai reusit sa o faci si p-asta...dupa ce ai omorat traficul cu inchiderea strazii Rulmentului(sensul de iesire) ai inceput si marea asfaltare,nah doar la anul sunt alegeri...sau te crezi la dumneata in Plopeni si,cum acolo sunt doar 5 masini ce circula ai putea sa faci dupa cum iti place...
Sa nu mai zic de echipa de fotbal care s-a desfiintat si ai adus Rapid cfr ,chipurile sa promoveze...doar tu stii unde se duc banii pe care ii incaseaza Bujoreanu de la primarie...
Sa iti fie rusine!!!!!Banuiesc ca schimbi si bordurile de pe marginea strazilor ce incepi sa le asfaltezi,nah sa mai faca si firma lu' frate-tu un ban
Auzi ,sfat gratis: pune trotuar intre SUCEAVA si DOROHOI sa ai de munca pe mai mult timp si apoi SUCEAVA-BOTOSANI...poate ne-om plimba cand va ajunge motorina 7 lei pe jos intr-acolo...
H O T I L O R ! ! ! !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei