Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2011 - Anul XVI, nr. 224 (4822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

Perioada 22 – 28 septembrie

Dansuri de societate pentru prichindei

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copiii învaţă dansuri de societate. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

 

C&A, 20% reduceri la toate articolele!

C&A with love since 1841 – Aflat între primele locuri în topul retailerilor mondiali de fashion, C&A aniversează 170 de ani de existenţă. Colecţiile pentru întreaga familie, moderne, de cea mai bună calitate şi la preţuri accesibile, sunt acum disponibile în aproape 1.500 de magazine din 19 ţări europene. Recent inaugurat înIulius Mall, magazinul C&A celebrează 170 de ani alături de clienţi şi, în intervalul 22 – 25 septembrie 2011, oferă 20% reduceri la toate articolele.

 

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 23 şi 25 septembrie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

Bucovina, fotografiată de sus

O inedită expoziţie de fotografie va sta pe simeze la etajul Iulius Mall până pe 29 septembrie. Aflat în survol deasupra plaiurilor natale la bordul unui avion monoloc, maestrul internaţional Ştefan Petrescu a surprins emblemele şi frumuseţile obcinilor în 40 de imagini color reunite în expoziţie prin grija Iulius Mall, Uniunii Artiştilor Fotografi din Bucovina (UAFB) şi Alianţei “Pro Bucovina”. Cu dublă cetăţenie, română-germană, Ştefan Petrescu a realizat fotografii pentru numeroase şi prestigioase publicaţii din România şi Germania.

 

Şcolăreşti la Cărtureşti, în Iulius Mall

Librăria Cărtureştia adunat tot ce are nevoie un elev pentru un start bun: manuale şi caiete auxiliare, culegeri, cărţi din bibliografia şcolară, atlase, caiete şi îndrumătoare pentru grădiniţă, ciclul primar, gimnazial şi liceal, hârtie de scris, plastelină, creioane clasice şi mecanice, stilouri, pixuri, carioci, markere, radiere, rigle şi orare, acuarele şi multe alte minunăţii colorate, precum şi penare gata echipate şi ghiozdane. Până pe 10 octombrie, la târgul din Cărtureşti găseşti tot ce-ţi trebuie la şcoală!

 

Popas... în Balcic

În perioada 20-30 septembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie sub genericul Popas... în Balcic. Expoziția reunește fotografii realizate de către profesor Mihaela Calistru, profesor Crăița Petruța Buda-Niga și elevii clasei a X-a J de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, la "Lecții de dans gratuite pentru copii" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha).
Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Clovnul Bobo la Galleria

În fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Unix road show – diagnosticare auto gratuită

În perioada 19 - 25 septembrie, între orele 10:00 şi 19:00, în parcarea  Shopping City Suceava, se desfăşoară campania de creştere a siguranţei în trafic iniţiată de Unix Road Show. Se efectuează gratuit, pentru toate maşinile venite: verificări la sistemul de frânare pe standul de frână; verificarea amortizoarelor pe stand; verificarea sistemului de iluminat. Fiecare testare durează aproximativ 5 minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii Unix, asistaţi de reprezentanţii unităţilor service auto partenere oferă tuturor automobiliştilor detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. De asemenea, cei prezenţi primesc consiliere gratuită şi oferte pentru piese de schimb. În plus, fiecare pasionat de autoturisme se poate înscrie în programul Card Auto Unix, care oferă avantaje şi beneficii de fidelizare fiecărui membru al grupului.

           

Expoziţie de Ilustraţii şi Caricaturi, Roxana Ioniţă

Expoziţia de Ilustraţii şi Caricaturi semnată de Raluca Ioniţăpoate fi vizitată până pe 30 septembrie, în Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava.

 

Joi, 22 septembrie

Expoziţie de pictură

În saloanele dedicate expoziţiilor temporare ale Muzeului de Istorie din municipiul Suceava se deschide, la ora 14:00, expoziţia de pictură a artistului plastic Liviu Suhar. Expoziţia va fi prezentată de criticul de artă Valentin Ciucă.

 

Conferinţele Muzeului Bucovinei

Ciclul de întâlniri cu genericul „Conferinţele Muzeului Bucovinei” continuă, la ora 17:00, la Muzeul de Istorie din municipiul Suceava, cu prelegerea intitulată „Naţionalismul în viziune personalistă”, susţinută de criticul de artă, scriitorul şi realizatorul TV George Radu Serafim. Intrarea este liberă.

 

Recital extraordinar la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”

Muzicienii Matei Ioachimescu (flaut) şi George Popescu (chitară) vor susţine, la ora 18:30, în Sala „Auditorium” a Colegiului de Artă „Ciprian Porubescu” Suceava un recital extraordinar. Celor doi muzicieni invitaţi li se va alătura pe scena Sălii „Auditorium” laureata ediţiei din acest an a Festivalului-concurs de interpretare instrumentală „Lira de Aur”, eleva Dinuţa Elena Costache (clasa a X-a), cea care, cu flautul său fermecat, a obţină premiul şi prestigiosul trofeu „Lira de Aur”.

 

Distracţie la Hollywood

La Angels vs. Demons Party continuă oferta marca Hollywood. Fiecare rezervare de minim şase persoane cu patru fete primeŞte o sticlă de votcă din partea casei! 

 

Cea mai tare petrecere, la Padrino

Cea mai tare petrecere marca Padrino - Romanian Retro Party. „Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hituri româneşti din acele vremuri, Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% după ora 24:00”, susţin organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 23 septembrie

Cocktail Party, Hollywood

La Cocktail Party - Hollywood fiecare persoană va putea degusta câte un cocteil special din partea casei!

 

Stand Up Comedy, la Padrino

Padrino vă prezintă, începând cu ora 22.00, un spectacol de Stand Up Comedy de excepţie, în compania artiştilor Nicu, Andrei şi Iancu din trupa Comedica. Rezervari 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Pavel Stratan, La Fierărie

La Fierărie, de la ora 21:00, concert live şi simplu: Pavel Stratan.Intrarea este 25 de lei. Rezervări: 0771 262 251

 

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

AJOFM Suceava organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, oportunitate pentru tinerii care au finalizat studiile în acest an de a începe cariera profesională şi a primi cel dintâi salariu. Bursa va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, începând cu ora 10:00, precum şi în localităţile Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

 

Sâmbăta, 24 septembrie

Tricoul marca Hollywood

Lansarea oficială a tricoului marca Hollywood. Pentru că petrecerile fashion au devenit un obicei la Hollywood, organizatorii s-au gândit să lanseze moda Hollywood prin t`shirt-ul oficial!  

 

Dan Ene, invitat la Office`s Club

Office`s Club începe al 11-lea sezon de clubbing, cu o petrecere avându-l ca invitat pe Dan Ene. Clubul în care prietenii se întâlnesc pentru a petrece clipe de calitate, într-o ambianţă în care bunul-gust şi muzica sunt într-o armonie perfectă, Office`s Club revine în noul sezon cu o petrecere avându-l la pupitru pe Dan Ene, artist care reinventează muzica de fiecare dată când vine la noi. Liderul pe piaţa de clubbing din Suceava te aşteaptă în fiecare sâmbătă seara, alături de artişti extraordinari. Rezervări 0735 168 111

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Let’s do it, România!

Echipa naţională de acţiune caută talente! Înscrie-te pe www.letsdoitromania.ro şi participă, de la ora 8.30, la marea curăţenie! Cartierul general va fi laIulius Mall! Adversarii joacă murdar, aşa că scoateţi prietenii pe teren. Important e să participi şi mai important e să revii. Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi!

 

Origami– Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureştiprovoacă din nou publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Sarea în bucate". Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Accesul este gratuit!

 

Concursul tăietorilor de lemne

În cadrul târgului naţional de amenajări interioare şi exterioare Expo Casa Ambient & Expomob Design, va avea loc Concursul tăietorilor de lemne - etapa Shopping City Suceava.

 

Duminică, 25 septembrie

Teatru de Păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall

Teatru de Păpuşi “Puppet” începe o nouă stagiune înIulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12:00.

 

Turneul naţional „Cars 2”, destinat copiilor, la Shopping City Suceava

Turneul naţional „Cars 2”, organizat de Compania Walt Disney şi destinat copiilor, ajunge la Shopping City Suceava. Începând cu ora 13:00, celebrele personaje Fulger McQueen şi Bucşă din cel mai recent film Disney Pixar – „Cars 2” îi vor invita pe cei mici şi pe cei mari să intre în atmosfera plină de umor şi aventură la volanul celebrei maşini Fulger McQueen, pe pista special amenajată în spaţiul de distracţie “Cars” din cadrul mall-ului.

 

Miercuri, 28 septembrie

Serile de poveşti, la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă....0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei