Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2011 - Anul XVI, nr. 224 (4822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Cătălina şi Ionuţ Vartic, naşi de cununie pentru 11 “cupluri de aur” din Stroieşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

11 cupluri din comuna Stroieşti care au împlinit 50 de ani de căsătorie au avut parte de un eveniment deosebit cu această ocazie. Aniversarea celor 11 cupluri a avut loc la biserica din comuna Stroieşti, la slujba oficiată de preotul Ioan Druţa împreună cu un sobor de preoţi participând peste 100 de persoane, printre care copii, nepoţi şi strănepoţi ai cuplurilor sărbătorite. Naşii de cununie pentru cele 11 cupluri de aur au fost preşedinta organizaţiei judeţene Suceava a UNPR, Cătălina Vartic, şi soţul acesteia, Ionuţ Vartic. Cei doi le-au oferit „finilor de aur” câte o icoană şi un buchet de flori. De asemenea, cele 11 cupluri şi familiile acestora au sărbătorit cei 50 de ani de căsătorie la petrecerea organizată de Consiliul Parohial al Parohiei Stroieşti, tortul şi şampania fiind oferite de preşedinta UNPR Suceava.

„Sunt fericită că am avut onoarea de a putea cununa aceste cupluri la 50 de ani de la căsătorie. Este un moment în care emoţia ne-a copleşit pe toţi, aceşti oameni au trăit împreună o viaţă de om, au trecut prin momente mai grele sau mai uşoare, dar au trecut peste valurile vieţii împreună şi au trăit frumos. Sunt convinsă că aceste familii sunt şi vor rămâne un exemplu pentru comunitatea lor şi pentru noi toţi. Am avut însă şi un gust amar, căci alte cupluri din  Zahareşti au fost oprite de primarul comunei să participe la eveniment şi nu pot să înţeleg cum un om care ar trebui să se pună în slujba comunităţii cu toate forţele sale ar putea să le fure oamenilor această mică bucurie de a fi sărbătoriţi de semenii lor. Noi suntem însă alături şi de acele cupluri care nu au putut participa şi oricând vor dori să facă nunta de aur, vom fi onoraţi să le fim naşi”, a declarat Cătălina Vartic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina şi Ionuţ Vartic, naşi de cununie pentru 11 “cupluri de aur” din Stroieşti.
 Vizualizări articol: 2079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Cătălina şi Ionuţ Vartic, naşi de cununie pentru 11 “cupluri de aur” din Stroieşti4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei