Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2011 - Anul XVI, nr. 223 (4821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijorător

Zece copii, răniţi în accidente rutiere în ultimele zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zece minori din judeţul Suceava au căzut victime în accidente rutiere petrecute în interval de doar patru zile. O primă serie de accidente s-au petrecut vinerea şi sâmbăta trecută, şase minori, cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani, fiind răniţi unul după altul.

După cum a relatat Monitorul de Suceava în ediţia de acum două zile, victimele se deplasau pe biciclete, în trei cazuri, se angajaseră neregulamentar în traversare, în două situaţii, în timp ce într-un alt caz un adolescent de 15 ani a fost rănit în timp ce se afla într-o maşină condusă de un alt minor, de 17 ani. După ce ziua de duminică a fost una în care nu au mai avut loc astfel de accidente, luni alţi patru copii au ajuns la spital.

Un prim accident s-a petrecut în jurul orei 12.00, pe DN 2E, în comuna Voitinel. Un şofer din Marginea, care conducea o autoutilitară cu remorcă, a acroşat un copil în vârstă de 8 ani, localnic din Voitinel, care, precizează poliţia, s-a angajat în traversare prin loc nemarcat şi fără a se asigura.

Exact după acelaşi scenariu, la 13.45, şi un copil în vârstă de 5 ani, din Vultureşti, a fost acroşat de o maşină. Aflat pe un drum comunal din localitate, copilul a ţâşnit în faţa unei maşini, în urma impactului suferind un traumatism cranian şi mai multe contuzii.

Aproape de ora 15.00, pe DJ 208V, în apropiere de comuna Pătrăuţi, şi un copil de numai 3 ani a fost implicat într-un accident. Conform poliţiei, minorul, nesupravegheat, a căzut în timp ce încerca să treacă drumul. Numai norocul a făcut ca maşina care trecea prin zonă să nu-l calce, fiind evitată astfel o tragedie.

În fine, un al patrulea accident s-a petrecut seara, în jurul orei 19.00, pe strada Piaţa Republicii din oraşul Gura Humorului.

Conform poliţiei, un copil în vârstă de 5 ani s-a desprins din mâna mamei şi a traversat strada în fugă şi fără a se asigura, fiind lovit de maşina condusă de un şofer din Galaţi. Impactul, precizează poliţia, s-a petrecut pe trecerea de pietoni.

Din fericire, din cei zece copii răniţi în accidente în ultimele zile doar unul a fost rănit grav.

Pietoni, pe biciclete ori pe scutere, copiii sunt adesea victime în accidente rutiere. Părinţii sunt avertizaţi de poliţie să nu-şi lase micuţii fără supraveghere în apropierea drumurilor, iar în cazul celor mai mari să pună un accent deosebit pe educaţia rutieră a acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece copii, răniţi în accidente rutiere în ultimele zile.
 Vizualizări articol: 1166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zece copii, răniţi în accidente rutiere în ultimele zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei