Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2011 - Anul XVI, nr. 223 (4821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbări

Un nou sens giratoriu va fi amenajat în centrul Sucevei, de săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier prin centrul municipiului Suceava va fi îngreunat, de săptămâna viitoare, de începerea lucrărilor de amenajare a unui nou sens giratoriu, la intersecţia străzilor Ciprian Porumbescu cu Nicolae Bălcescu, în dreptul sediului Romtelecom.

Amenajarea acestuia este prevăzută în proiectul de modernizare a zonei centrale a municipiului reşedinţă de judeţ, odată cu înfiinţarea celor două parcări subterane.

Intenţia de a realiza acest sens giratoriu a fost semnalată şoferilor încă din luna iulie, prin trasarea sa în teren, cu vopsea galbenă.

La comandamentul de ieri dimineaţă, primarul Sucevei, Ion Lungu, a dat undă verde constructorului, firma General Construct, care realizează şi parcările subterane, să înceapă pregătirile necesare pentru începerea lucrărilor la cel de-al doilea sens giratoriu din cele trei prevăzute în proiectul de modernizare a zonei centrale.

Lucrările vor începe de săptămâna viitoare, dar numai după ce proiectul de amenajare a sensului giratoriu va fi prezentat primarului Sucevei şi va avea girul specialiştilor din primărie.

Cel de-al treilea sens giratoriu prevăzut în proiect, la intersecţia străzilor Ana Ipătescu şi Nicolae Bălcescu, în dreptul restaurantului McDonald’s, nu va mai fi amenajat anul acesta, ci anul viitor, odată cu lucrările de modernizare a principalei artere de circulaţie a Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou sens giratoriu va fi amenajat în centrul Sucevei, de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 3654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un nou sens giratoriu va fi amenajat în centrul Sucevei, de săptămâna viitoare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hooo trimis de
(21 sep 2011, 11:20:59
Acum ce sa zic ? Se vor instala stalpi, se va asfalta artera principala se va face un sens giratoriu. Totul simultan si fara CAP. De fapt fara minte pentru ca chestia aia de pe umerii domnului primar se numeste cap. Cap gol din nefericirelaughing
1.1  RE: Hooo trimis de
(21 sep 2011, 14:35:51
Dupa cum pui problema cred ca tu esti fara cap sau cu unul gol. Gandeste daca ai cu ce si revino-ti ca faci praf. Mereu spui cate o tampenie,renunta!
1.2  RE: Hooo trimis de
(21 sep 2011, 16:05:31
Sper sa ai masina si sa fii nevoit sa conduci in perioada urmatoare. Apoi mai vedem cine are capul gol. Cat priveste comentariul meu reflecta opinia mea personala iar din moment ce te-ai trezit tu sa-mi comentezi opiniile inseamna ca esti destept rau. Rau am zislaughing
1.3  RE: Hooo trimis de
(21 sep 2011, 18:35:09
se cam baga aiurea SPINU asta in seama pe aici... mai iesi frate un pic din satul SV sa mai vezi lumea si prin alte parti..sa stii ca nu e doar atat cat poti sa vezi tu pe geam..
2.   Obicini trimis de
(21 sep 2011, 12:15:49
Pe cand un sens giratoriu si la iesire de strada Dornelor din Obcini, se iese greu din obcini....???
2.1  RE: Obicini trimis de
(21 sep 2011, 15:31:41
Hmm, aşa este...Păi şi ce facem? Umplem Suceava de rotocoale? Bine, cel puţin aşa se mai fluidizează traficul. Sunt bune şi sensurile giratorii...nu strică. Doar că va fi ceva bizar în zona aia, pentru că mai e un sens giratoriu şi mai sus, lângă sediul RDS. Dar ce contează...?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei