Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2011 - Anul XVI, nr. 223 (4821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consolidare

Lungu vrea o suplimentare a fondurilor alocate refacerii podului din zona Bazar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Podul de peste râul Suceava din zona Bazar urmează să intre într-un program de consolidare şi refacere, odată cu asfaltarea principalei artere de circulaţie a municipiului, dar fondurile alocate sunt insuficiente pentru ca lucrările să fie făcute aşa cum ar trebui.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a plecat ieri la Agenţia de Dezvoltare Nord-Est, din Piatra-Neamţ, a precizat că una dintre cele mai importante discuţii pe care trebuie să le poarte acolo se referă la suplimentarea fondurilor alocate refacerii podului afectat de viiturile din vara anului trecut.

“Trebuie să începem o lucrare sensibilă, finalizarea lucrărilor de consolidare la podul de peste râul Suceava, din zona Bazar, în special alinierea sa, pentru a arăta aşa cum era iniţial. Noi am făcut lucrările de consolidare prin forţe proprii, dar şi cu bani de la Guvern, avem prinse în proiectul POR fonduri pentru alinierea şi consolidarea podului, dar pentru că lucrarea a fost sublicitată şi s-au făcut economii de 100 miliarde de lei vechi, sunt şanse să ne fie suplimentate fondurile alocate”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Problemele existente la podul de peste râul Suceava au fost descoperite după ce o laterală a acestuia a început să se lase în mod vizibil, în urma verificărilor constatându-se fisurarea unui pilon de rezistenţă.

Pe întreaga durată a lucrărilor de consolidare a podului, finalizate în vara acestui an, traficul auto pe pod a fost restricţionat, nefiind permisă trecerea autovehiculelor cu o greutate mai mare de 3,5 tone.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu vrea o suplimentare a fondurilor alocate refacerii podului din zona Bazar.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lungu vrea o suplimentare a fondurilor alocate refacerii podului din zona Bazar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei