Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 sep 2011 - Anul XVI, nr. 221 (4819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Naivitate periculoasă

Minore din centrul de plasament, prostituate cu forţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aventura a două minore dintr-un centru de plasament din oraşul Gura Humorului s-a transformat într-o experienţă traumatizantă, după ce, la invitaţia unui tânăr de a-şi petrece împreună Sărbătorile de Paşti, au ajuns să fie forţate să facă sex cu persoane necunoscute.

Povestea a ieşit la iveală într-un dosar instrumentat de structurile de combatere a crimei organizate, dosar în care a fost arestat preventiv, la sfârşitul săptămânii trecute, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Vama, Nicolae Gabriel Badale.

 

Au acceptat invitaţia unui tânăr pe care abia îl cunoscuseră

Potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, în cursul lunii aprilie a.c., tânărul din Vama a contactat telefonic o minoră în vârstă de 15 ani, internată în centrul de plasament de la Gura Humorului, legând cu aceasta o prietenie, prin telefon.

Prima întâlnire faţă în faţă a avut loc chiar cu câteva zile înaintea Paştelui, iar adolescenta nu a venit singură, ci însoţită de o prietenă din centrul de plasament, o minoră în vârstă de 17 ani.

S-au întâlnit chiar în parcul din faţa instituţiei în care erau internate cele două adolescente, iar fetele nu au stat prea mult pe gânduri, după ce tânărul din Vama le-a invitat la el acasă, să facă sărbătorile împreună, promiţându-le că le va aduce în siguranţă înapoi.  

Nicolae Gabriel Badale venise la întâlnire cu un prieten de-al său cu maşina şi, după ce victimele le-au spus angajatelor centrului de plasament că se duc până în oraş, au plecat spre Vama.

 

Dusă din maşină în maşină şi obligată să facă sex

Odată ajunse la Vama, minorele au fost despărţite. Cea de 17 ani a fost urcată, sub diferite pretexte, în maşina unui alt tânăr, la cererea lui Nicolae Gabriel Badale, iar acesta a rămas în maşină cu minora de 15 ani şi amicul lui care i-a adus de la Gura Humorului.

Cei trei s-au dus cu maşina pe o uliţă, spre râul Moldova, într-o zonă fără case, unde, susţin anchetatorii, Badale i-a cerut minorei să facă sex cu amicul său, care se afla la volan. Sub ameninţări cu acte de violenţă, adolescenta a întreţinut relaţii sexuale cu tânărul respectiv, după care s-au întors în locul din care plecaseră anterior despărţirii celor două victime. Aici, a revenit şi cealaltă minoră, cu tânărul în maşina căruia se urcase la cererea lui Badale.

După câteva minute, povestesc anchetatorii, a apărut un alt autoturism, la volanul căruia se afla un alt tânăr, iar Nicolae Gabriel Badale i-a cerut minorei în vârstă de 17 ani să se urce în maşina respectivă.

Între timp, a declarat minora de 15 ani, Badale a dus-o la o casă din Vama, unde, ameninţând-o cu un cuţit, a obligat-o să facă sex cu o rudă de-a lui.

Următoarea oprire a fost la un bar, unde, după ce-a discutat cu mai multe persoane la telefon, Nicolae Gabriel Badale, se arată în actele înaintate instanţei de judecată, i-a solicitat minorei să iasă afară din local, să urce într-o maşină şi să facă sex cu tânărul de la volan.

Minora le-a povestit ulterior anchetatorilor că tânărul cu care a fost obligată să facă sex i-a mărturisit că a plătit pentru serviciile ei sexuale, iar când l-a rugat să o lase să fugă, respectivul i-a spus că nu vrea să aibă probleme cu Badale.

 

Au reuşit să fugă, fiind aduse de poliţie înapoi la centrul de plasament

Pentru adolescenta în vârstă de 15 ani, traumatizanta experienţă nu s-a terminat.

Adusă înapoi la bar, a fost urcată într-o altă maşină şi obligată să facă sex cu încă un necunoscut.

A ajuns apoi, împreună cu Nicolae Gabriel Badale şi un amic de-al lui din Vama, în apartamentul acestuia din urmă, de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde a fost pusă să întreţină relaţii sexuale.

S-au întors la Vama cu un autobuz, iar, după câteva ore petrecute într-un local, Badale i-a găsit un nou client, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Ameninţată din nou, minora a fost dusă într-o casă din apropriere, de unde, însă, profitând de neatenţia bărbatului respectiv, a încercat să fugă. Nu a apucat să plece din localitate, fiind ajunsă din urmă de Badale şi adusă înapoi în bar.

A revenit între timp şi cealaltă minoră, cu tânărul cu care rămăsese din ziua precedentă, iar aceasta i-a povestit prietenei sale, la baie, că a fost forţată de mai multe ori să întreţină raporturi sexuale cu respectivul.

Cele două minore au plecat apoi împreună cu Nicolae Gabriel Badale şi prietenul acestuia pe un deal din apropiere, iar adolescentei de 15 ani i s-a cerut să facă sex şi cu celălalt tânăr.

Lăsate câteva minute nesupravegheate, cele două minore au reuşit să fugă prin pădure şi au ajuns la Câmpulung Moldovenesc, fiind găsite de o patrulă a poliţiei şi duse la centrul de plasament din Gura Humorului, unde se reclamase deja dispariţia lor.

Întreaga poveste a ajuns la urechile oamenilor legii, pe fir intrând ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava.

 

Prostituată la 14 ani

În ediţia de mâine a Monitorului de Suceava, citiţi şi povestea unei alte victime din acest dosar, o minoră de 14 ani, sedusă de acelaşi tânăr şi obligată să se prostitueze într-un apartament închiriat vizavi de sediul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minore din centrul de plasament, prostituate cu forţa.
 Vizualizări articol: 6557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 9 voturi
Minore din centrul de plasament, prostituate cu forţa3.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nenea ziaristu trimis de
(19 sep 2011, 12:17:47
tovarase ziarist, ai scris aici intreg rechizitoriul ori esti neam cu Sandra Braun
2.   Hihi trimis de
(19 sep 2011, 13:12:58
f tare, fox!!! oricum... stai pregatit... maine mai urmeaza una!
3.   TAMAN ARTICOL trimis de
(19 sep 2011, 16:57:48
DOMNILOR DE LA MONITORU CU ASA ARTICOL COPIAT DE PE DECLARATIA POLITISTILOR CREDETI CA FACETI PRESA SANT ATATEA LUCRURI INTERESANTE IN BUCOVINA NOASTRA FRUMOASA //////

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei