Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2011 - Anul XVI, nr. 214 (4812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal de proporţii

Bătaie ca-n codru, între tineri din Ostra şi Stulpicani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numeroase forţe de poliţie au fost mobilizate începând de joi seară în zona Tărnicoara-Ostra, pentru a interveni la o încăierare în care au fost implicaţi mai mult de zece indivizi din comunele vecine Ostra şi Stulpicani. În jurul orei 19.30, George F., în vârstă de 25 de ani, din Stulpuicani, a sunat la 112 şi a anunţat că el şi fratele său, Constantin F., de 23 de ani, sunt agresaţi de mai mulţi indivizi pe raza comunei Ostra.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă poliţist-jandarm, oamenii legii identificându-i pe cei doi fraţi, care îşi adresau injurii reciproce cu un alt grup format din şase persoane (Vasile N., de 45 de ani, fiii acestuia Ionuţ şi Nicolai, de 21, respectiv 23 de ani, Nicuşor U., de 22 de ani, Bogdan D., de 18 ani, toţi din Ostra, precum şi Florin M., de 25 de ani, din Stulpicani).

Ulterior, la faţa locului au mai ajuns încă patru indivizi (identificaţi ulterior în persoana lui Florin O., de 32 de ani, Marian C., de 25 de ani, Florin D., de 22 de ani, Vasile P., de 26 de ani, toţi din Stulpicani), care, precizează poliţia, s-au deplasat înspre fraţii George şi Constantin F., lovindu-i cu pumnii şi picioarele. În altercaţie a intervenit şi primul grup, cei şase indivizi lovindu-i tot pe cei doi fraţi. Aceştia din urmă s-au refugiat spre mai multe case din apropiere.

Depăşiţi numeric, poliţistul şi jandarmul au cerut ajutor, la faţa locului fiind mobilizate de urgenţă numeroase forţe de poliţie. Două grupe de „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al Poliţiei, efective de la Secţia de Poliţie Gura Humorului, dar şi ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale au ajuns rând pe rând la faţa locului.

Agresorii, cel puţin zece la număr, precizează poliţia, au dispărut până la sosirea forţelor masive de poliţie.

Cei doi fraţi agresaţi au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, cu numeroase traumatisme, atât craniene, cât şi la nivelul corpului.

 

Poliţişti rămaşi în zonă pentru a preîntâmpina noi încăierări

Cum cei doi fraţi au jurat răzbunare, iar la Ostra spiritele au rămas încinse, poliţiştii au rămas în zonă atât joi noapte, cât şi pe tot parcursul zilei de ieri.

La baza acestei confruntări stau, precizează surse judiciare, răfuieli mai vechi, câţiva dintre indivizii implicaţi în încăierare fiind deja clienţi vechi ai poliţiei.

Ancheta poliţiei continuă, pentru a se stabili împrejurările exacte ale comiterii faptei, dar şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. 

De precizat că în maşina unuia dintre fraţii agresaţi (George F.) poliţiştii au găsit şi în jur de 80 de pachete de ţigări de contrabandă.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Gura Humorului sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi contrabandă”, se precizează într-un comunicat al poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie ca-n codru, între tineri din Ostra şi Stulpicani.
 Vizualizări articol: 2298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 13 voturi
Bătaie ca-n codru, între tineri din Ostra şi Stulpicani3.4513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 sep 2011, 18:22:20
LASA-TII BRE SA SE BATA CA CHIORII!!!!!!!!!!1
uite asa mai scaPAM DE DOBITOCI!
2.   Comentariu trimis de
(10 sep 2011, 22:48:12
asa le trebuie la pittbull-ii si la jmecheri sa ia peste bot toata viata k sa nu zik k sant jmecheri sa fuga cum au fugit smecheri de ALII SI CODAU daca erau pittbuli nu fugeau k niste fraieri si stateau la lupta cu tot ku sefu lor marele
2.1  RE: Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 12:45:42
De unde au fugit ......DAR CAND SE VOR INTOARCEEEEEEEEEEE........!!!!
3.   Comentariu trimis de
(10 sep 2011, 22:52:49
vaju tarcatu curului analfabetu judetului unde era de ce nu a venit sa isi scoata frati de la mardeala normal k ia fost frica la fraier k asa a facut tot timpu knd a batut pe cineva a dat doua trei palme la un copil nevinovat si sa rupt pt cei ce nu stiu la dorna au luato la roman au luato la campulung au luato la suceava au luato la scheia au luato recent si au ramas si fara masini in final sunt niste zdrente si niste curve jegoase care se vand.......................... la aia care leau dato la interlopi de doi bani
3.1  RE: Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 10:36:31
Felicitarii POLITIEI ROMANE CARE A ASISTAT CAND VICTIMILE ERAU AGRESATE .........de ce nu spun ce i care erau acolo ,,,,, CA au fost 30 DE RETARDATI PE 2 INSI ..... ASTA E RUSINEEEEEEE .............
4.   Comentariu trimis de
(10 sep 2011, 22:54:27
felicitari la aia care leau dato la fraieri
5.   Comentariu trimis de
(11 sep 2011, 18:02:32
ba lachiosilor se stie ca o sa muriti ca lasi..primu o sa fie purice sau in cel mai mare caz fricosul ala de tocana care toata viata lui a stiut sa isi bata joc de copii se da mare smecher dar defapt e un mancator de  ☭  retardat fuck you jegosilor
6.   Comentariu trimis de
(11 sep 2011, 18:09:50
sergiu cel mai mare jegodie analfabeta el nici nu stie ca suntem in sec..xxI si se mai crede mare scula altu florin..cel mai mare drogat din stulpicani care tragea pe nas pana se pisa pe ellaughing)))))))))) si acuma e si el mare scula vasile un drogat care chiar era sa moara din cauza drogurilor si mai tare a facut hepatita iar doctori lau vazut ca e prea lachios si e foame tare ia dat diagnostic de glanda tiroida deci..lau vazut ca e varza in creier de la special gold si maraciuca..:)))))))))))))))))))))))))))))) huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
7.   Lipsa totala de neuroni trimis de
(11 sep 2011, 20:35:17
cred ca idiotenia, si prostia din satele din romania au atins maximul ...cu aceste nivele cei de la World Guiness ar putea veni in romania ...cred ca suntem tara cu cel mai inalt nivel de idiotenie .......toti sunteti niste idioti......aveti grija , lipsa acuta de neuroni poate provoca efecte adverse....
8.   / trimis de
(11 sep 2011, 21:51:19
Da` cum poti vorbi asa de zeul din San Frasino ? Cum sa ramana fara masini?laughing
N am nimic cu nimeni dar nici voi n-ati facut mare branza..atatia pe doi oameni. Sunt curios cine iesea la interval cu ei.
9.   Comentariu trimis de
(11 sep 2011, 21:55:57
ehehe STELU..bine zici..De ce nu dai o fuga pana la Frasin asa pe la 9-10 seara sa le explici baietilor ce ai scris mai sus ?
10.   Mizerie trimis de
(11 sep 2011, 22:31:40
pakat ka sifonarii nu se dau pe fata ,se rgiu ce faci ma cratita te dai la spate tu care saptamanal borasti
11.   Comentariu trimis de
(11 sep 2011, 23:16:56
Era cazul sa primiti cateva educative ... v`ati luat`o in cap destul ... pacat de voi ca ati fost copii de nota 10 ... toate se platesc ... ar trebui sa aveti putin respect ...fata de mama ... ca este directoare ... dar de unde daca sefia voastra este analfabeta ... cat despre droguri ... poate uitati ca voi umblati 7 zile p saptamana si 24 din 24 cu ochelari de soare sa nu vi se vada ochii de la dero de ala ce il trageti voi pe nas ...
12.   Comentariu trimis de
(11 sep 2011, 23:21:25
asa ca nu mai vorbiti de altii ... uitati`va putin la voi ...Fiecare nas isi are nasu ... se pare ca l`ati gasit ... altceva nu se aude decat pittbuli in sus si pittbuli in jos ... pittbulii sunt caini ... voi .. cred ca oameni ... e diferenta mare ... da din cate se povestesc nu sunteti mai presus ca niste caini vagabonzi ... pacat de voi ... sunteti tineri ... asta e .. Rusine mare ca faceti satu` de ras cu pittbulia voastra !!!
13.   Comentariu trimis de
(11 sep 2011, 23:23:25
santeti niste retardati
14.   Comentariu trimis de
(11 sep 2011, 23:34:12
oricum va mai continua cu baia vaju si ceilalti .. eu cel putin asa cred ... ca nu se mai poate ... exact ca in codru ei se comporta ... analfabetii dracu` ... toate au un sfarsit . inclusiv ei ! ori la spital ori la puscarie . ...in frunte cu avocatu` lui Dumbrava ce a terminat facultatea pe oua si branza ... Cine vorbea de analfabet ... uita`te la tine cum ai postat ... fa o verificare asa pentru cultura ta generala .. daca o ai .Da`va dracului de idioti!
15.   / trimis de
(12 sep 2011, 02:35:32
Ii arinjeaza mascatii pe baieti...Le baga ei mintile-n caplaughing  ☭  ϑ
16.   Next trimis de
(12 sep 2011, 10:02:55
uite cum se intoarce roata.....l-ati tuns pe vasile a filitei v-ati batut joc de el,acum codau e si el tuns ca vasile a filitei....luati exemplu .....
17.   Next trimis de
(12 sep 2011, 10:09:12
onofreia de ce nu zici cum a facut codau pe el treaba mica si aia mare? de ce nu recunoasteti ca tokna si purice bate ca voi la legatura?
17.1  RE: Next trimis de
(13 sep 2011, 12:50:30
Ar trebui sa mai merge ti pe la scoala ......!!!!! AVETI MARE NEVOIE .....
18.   Next trimis de
(12 sep 2011, 10:12:08
onofreia de ce nu zici cum se ineaca la masa pletosu cu botosu cand mananca de la tras pe nas?vivat idiot
19.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 15:10:39
ma dracu auzi aici deci toti vati inecat in sperla de asta si sergiu si tocana si zicea la o persoana te iubesc mai da'mi deci purice cu tocana face o laba..si nu are rost sa zic si altele sa mai vada tara asta de  ☭  si ce plm pdl a scos prostiile astea deci si aia din parlament sunt niste retardati..:))))))))))))))))))
20.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 15:11:44
si cine plm la tuns ma cap de pluta..?
21.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 15:18:30
aaa si uitam voi asa de prosti sunteti ca in casa la dorin ati facut linii pe icoana va dati seama ca sunteti specii rare deci sunteti dilimani rau de tot..:))))))))))))))))))))))))
21.1  RE: Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 15:45:23
Bai fratilor ... voi vb de casa lui dorin dar la codau acasa se faceau linii pe masa de 12 persoane dintr`un capat in altu` ... si trageau pana faceau treaba mare pe ei ! ... Ei trageau si femeile lor crapau lemne cu barosu` .. astia`s smecheri ??? Daca erau smecheri acum aveau masinile lor ... decapotabile , x5`uri , renaulturi etc ... Nu zicea vaju ca e incoltit din toate partile ...ar fi bine sa se lase la mana lui daca nu ... el va urmawinking pt ca Doamne Doamne nu doarme si nu bate cu paru`! Da ce sa mai vb de niste oameni fara caracter ? ...oh go on
22.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 15:47:59
Ei nu vad ca si garda s`a pus pe ei ? o sa stea multi ani linistiti la parnaie pt ca deja au prea multe ... sa `i vedem pe aia care mai raman ... ce se alege de ei ...:))
23.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 15:55:42
Si dezmembratu` ala de ciprian dumbrava nu stie ca e haituit de taica`su ? si e vai de capu lui` .. abia merge pe drum .. se mai da si smecher ... tipa in gura mare " de ce nu m`au luat si pe mine mascatii " si cand l`au luat frate a facut pe el de frica ... plangea .. asta`i pittbul cum zic ei ?laughing) un pittbul nu plange si nici nu fuge de lupta niciodata... astea`s vorbele ratatului ala din frasin cu tatuaj la ochi ... alt periculos si ala care v`a ajunge pe sectia a 2`a si va fi facut fetita.. sa`l vedem atunci ce poate ... Mai spalati`va ca pute dupa voi ca dupa jegosu` ala de baia . multa bafta la racoare .winking _|_
24.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 17:02:11
zi numele la aia care raman..?:>:>:>:>
25.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 17:03:01
si ce se va intampla cu ei..?:))))))))))))))))))))))))
26.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 19:36:36
 ☭  ☭ www.monitorulsv.ro/Local/2011-09-10/Bataie-ca-n-codru-intre-tineri-din-Ostra-si-Stulpicani#comLink25.... cu dedicatie pt lachiosi..:))))))))))))))))))
27.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 19:37:28
 ☭  ϑ dedicatie pt lachiosi..:)))))))))))))
28.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 19:38:26
pacat ca nu ma lasa sa pun link la comentariu..;)
29.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 21:41:12
 ☭  ϑ
30.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 21:50:00
bai onofreia stii prea multe probabil ca esti un papagal de al lor de stii prea multe date pe fata daca tot esti asa bine informat......aici toti aveti tupeu ca sunteti pe identitate ascunsa da spune pe fata daca te crezi tare in p...a.....hai jet oricum toti sunteti varza..........mars la cusca sarlelor ca vi s-a cam inchis traseele asa cum a zis si seful vostru......ca e cam strans de situatie...si nu stie ce sa mai faca...:)))))))))a intrat panica in el...nu??:)))))))))))))))))))))unde ii este barbatia....s-a dus pe ☭ ..:))))))
31.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 22:04:37
ziceti ba numele la aia care raman si ce se va intampla cu ei..?;)
32.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 22:08:15
aaa nuu ce va face vaju o sa il pomeniti ce ati batut pe 2 si gata credeti ca sa terminat nu frate stai deacuma incepe greu si teruare la voi.. credeti ca daca a trecut 4 zile si nu sa intamplat nimik credeti ca gata aaa nuu cand o sa fiti cu picioarele rupte si nu o sa fie eu eu o sa privesc..si o sa va plang de mila..ahaahahaha
33.   Comentariu trimis de
(12 sep 2011, 23:20:21
ba de baia aai zis ca urmeaza vaju ai zis dar mai sunt 2 tzile si plai aia nu merita si aia...?
34.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 11:33:31
Onofreia dupa cate scrii acolo numai tu intelegi ... esti analfabet cu
A mare ... uita`te la cate dezacorduri ai ... intelege cineva ceva de la tine?:) nu prea cred ... te`as sfatui sa mai treci prin cartile de limba romana ! Pe Tzile il bate o musca ... cine se complica ? hai sa fim realisti ...winking
35.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 12:40:45
Si vaju ce o sa faca ? ce a facut si cand au luat`o astia peste bot ... are un morcov cu tot cu iepuras in fundoh go on ... incet incet i se taie craca de sub picioare si o sa se loveasca de realitate ... si am impresia ca impactul o sa`i fie fatalhappy ... dar in fine .. smecheria v`a fost predata gresit de un inapt si un incult al societatii ! :;)
36.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 14:44:19
Teroarea abia a inceput pentru voiwinking .Ramane de vazut in urmatoarele zile cine v`a fi terorizat ... dupa cum se vede si garda e contra lor asa ca ... ce intelegeti din asta ? ...
37.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 14:47:34
taci ca eu stiu cine esti tu cu comentariile astea dar te face face to face tzile pe tine nu neve nu d-astea dar era intrebare si de plai pe plai nu il bateti..?
38.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 14:50:51
dupa cate am auzit eu doar neve stiti sa dati.;) lu ala.;) fata in fata se vede nu pe la spate..dupa cate stiu eu tzile ala ia dat acuma 4 ani la tokana ala 2 pari in plesca.. dc a fugit? marele alb..? tokana atunci..? dc nu a stat ca avea 120 de kg aaa? ala e barbat sau e  ☭ ?

39.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 15:01:19
bai sergiu ba cred ca tu ai pica pe vaju ca ia traso la nevastata este..? recunoaste sa vada toata tara..=)))))))))))))))))))))))
40.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 15:03:37
ba stii ce as vrea eu sa iasa tokna cu vaju la interval sa se vada care e barbat nu..?
daca o tot dati in garda
41.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 15:05:02
si pe tokna la facut tzile acuma 4 ani se stie cine a vazut bataia aia sa intre si sa lase com sincer..;)
42.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 15:07:10
si sa zic asa eu nu ma bag dar daca as vrea il las pe tokana fara masina pt ca ii stiu toate drumurile si nu as vrea sa ii fac cheita nu cu bataie cu altcv se stie.. asa ca zii sa se potoleasca are 2 saptamani la dispozitie daca nu imi pare rau de el..
43.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 15:20:02
si mai cv eu nu sunt din zona dar il stiu pe ala si fac pareu ca tzile ala are sange in p...a sa se bata cu tokna..sincer..;)
44.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 15:30:47
pe tokna il stiu parerea mea e ca fricos tare rau de tot cine intra si vede sa lase com a auzit cineva de tokna si de purice au batut ei pe cnv da au batut 30 de prosti 2 baieti asta se numeste smecherie pai voi ati avut morcov doar la 2 dar sa vina toti ce faceti lasati tot si plecati din tara sincer..pai il putem compara pe tokna cu vaju nu cred e diferenta mare vaju e smardoi frate tokna e epuras..tokna a avut noroc de marian secman frate ca de nu il teroriza copii de la gradinita..:)))))))))))))))))))))) doamne ce penal e tokna ala vai de p..a mea asa cv cine tokna e smecher cine naiba e ala nu am auzit de el ala ce a batut acuma 5 ani un copil de 17 ani ala e tokna????????????????????????????? vai ce rusinos nu are bun simt frate asa cv mare e gradina lu i d-zeu cu portile deschise iar tokna sare gardu asa cv ati mai vz uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la ghiazeu cu el la porci acolo e de el..:)))))))))))))))))))))))))
45.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 17:20:29
Bai analfabetule de Onofreia pe tokna purice , sergiu , sergiu celalalt, florin , florin celalalt, vasile , vasile celalalt, gheorge , gavrilut si toti prietenii lor nu are ce sa le faca decat sa`i puna jos si sa le suga p*** de ziua lor . si la nevestele lor sa le dea o limba cand sunt pe stop . la asa niste jegosi ca ei nici macar nu li se scoala . de aceea stau nevestele cu ei cu japca .
46.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 17:30:50
mai pitbull sergiu lu tinik pai tu esti in plus tu esti sifon..:)))))))))))))))))))))) stii bine ca esti papagal...pai tu ai dat cu pumnu in viata ta..?:-?? ba si referitor la comu ala ce zice george ca vaju a predat smecheria gresit pai prima data ia predato lu tokna si dupa la aia ce au un bmw albastru asa ca prima data tokna a fost sageata lu vaju...acuma sa suparat elevul lu vaju pe d-nu profesor pai o sa ii scada nota la purtare pt asta...ahahahaha..=)))))))))))
47.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 17:34:54
Bataia dintre tzile si tocana ti`o povestesc eu , daca tot esti curios. Tzile cu Aurelian i`au dat 2 pari in cap lu Tocana prin neve. Tocana a mers la bar la Doru , a luat paru` si i`a nenorocit cu bataia . Tzile a ramas mort dupa complex si Aurelian lac de sange in caruta la Ionel a Marcului , care il cunoasteti. asa ca nu mai povestiti baliverne . si de vaju` ca`i smardoi asta`i in mintea voastra . sfarsitul lui o sa fie tragic . cine il crede smardoi poate nu gandeste ... la roman a luat bataie , la falticeni l`a nenorocit Casuta la Dorna l`a umflat capac , la c-lung alta repriza , la sv l`au batut baietii lu` Vali si a stat inchis in baie cu tot cu pittbulii lui ali , stefan etc... La scheia acu` 2 3 saptamani au venit nenorociti . vaju avea un bandaj pe pleasca si purta palarie ca sa mascheze. Renaultu` zob cu rangile , x5`u la fel, unde e smardoiala si cine e smardoi . Urmeaza sa stea prin iasi cateva luni si dupa aia in primire la Botosani . Lumea stie ce face . deja as`au strans prea multe ... proxenetism .. etc ., si pt faptele lui o sa plateasca ! Sa vedem care mai comenteaza dupa ... si plus de asta zilele trecute se plangea vaju` la un tovaras de al lui care a povestit la oamni ca ar pleca din tara ...oare de ce ? ca e smardoi ? sau ca e incoltit din toate partile ? ... ar face bine sa`si vada de treaba lui .. nu e smardoi .. si va dau si 2 motive .. un umar e absent si un genunchi abia il mai duce . restu` le stie el ... stiu asta ca am fost mult timp tovaras cu el . ar fi bine sa isi vada de treaba .... fraieri sunt aia care pun botu` si pleaca la inaintare in locul lui .. oare de ce? ei nu isi pun semne de intrebare? va spun eu ca nu mai poate face nici o miscare ... e panicat de la prafuri.
48.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 18:07:27
bai pai stii ce nu imi place la voi..? pt ca daca o sa vina sa se bata cu voi voi stiti ce faceti..? ii faceti cheita sunati sa vina mascati..intalnitiva si batetiva care o sa fie mai buni o sa fie daca tot ziceti ca sunteti asa de tari si mari lasati mascati ca voi stiti ce faceti vb acuma aici la comentarii anume ca sa vina asta sa va ucida si voi sa il bagati la parnaie se stie..vreau barbatie..daca va tine lasa com si cand..ok..? eu ma ocup de asta cum se ocupa purice de voi si de gasca si de mascati asa ma ocup eu sa ramana x fara masina si probabil si la parnaie inaintea lu vaju asa ca mai vedem haide sa nu ne facem de  ☭  sa vada lumea ce vb noi pe monitoru de suveaca ca nu cred ca intereseaza pe cnv inbalaturile noastre asa ca mai bn face to face..bye bye
49.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 20:35:04
pai hai face to face cand vrei u da un punct de intalnire daca tot vrei si cand si unde.......si cu parnaia vedem care pleaca primu............;)....:))))))
50.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 20:54:16
pai fara garda e bine..? voi sunteti perversi sunati sa vie si mascati..in fine laso balta daca o sa fie o sa fie asa ca biak..
51.   Next trimis de
(13 sep 2011, 21:04:46
wa onofreia nu mai abera....cred ca ti se trage de la prafuri!!!vaju e smardoi?io dat un copil de 21 de ani o palma in gat si a luat ko tehnic!purice ia dat o palma si a luat somn!vaju era cu 7 baieti si purice singur...asta da om cu sange in p..a!!!wa nu mai vorbiti deaiurea sunteti constienti k purice nu isi punea mintea cu voi vede ca sunteti redusi!!!daca si-ar pune mintea cu voi in 24 de ore va face handicapati pe toti dupa aia nu o sa mai fiti "clanu pittbul" o sa fiti clanu caricior.si ce sa-i faca vaju lu tokna wa? tokna daca i da o lovotura il face handicapat pe viata,bine k el si asa e handicapat!onofreia ar fi bine sa te opresti din mancat  ☭  deaiurea...mai bine intoarcete la slujba ta inapoi (sa i scuturi tigarea lu vaju si sa canti pt asa zisul imparat).
52.   Next trimis de
(13 sep 2011, 21:06:06
lovitura
53.   Next trimis de
(13 sep 2011, 21:11:29
dacat tot zice vaju ca e smardoi dc nu a fost la ostra sa isi scoata locotenenti?io lasat la greu...am inteles ca au mai fost 3 limbrici si cand au coborat din masina si a vazut ce e acolo au rupto...
54.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 22:29:14
care sunt aia 3 sunt curios si eu..? zi numele lor ok?
55.   / trimis de
(14 sep 2011, 09:03:36
Vin fratii Lehaci va disperalaughing))
56.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 11:07:24
Baia , Plai si Cipi ... cei 3 limbriciwinking pt care nu stie .
57.   Next trimis de
(14 sep 2011, 13:39:39
da da astia 3
58.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 15:37:00
ba toti sunteti niste retardati voi credeti k daca bati pe cineva esti smecherlaughing:-j
59.   Despre sagetile lu tokna si purice trimis de
(14 sep 2011, 20:44:13
mai chiseatule care ai atacuri de panica de nu mai poti merge pe strada singur.......si u mai esti om de bataie we.......vai de maama ta..........si u smardoiule........mai usor frate....sifon ce esti habar nu ai ce e aia smecherie .........u unu doi cand iti dadea cineva o palma repede :"ma duc la tata,,,,,,:))))) tata in sus si tata in jos"atata ai stiut si u chiseatule adui aminte lu tokna din ai cui bani si luat masina aia........si de unde aveai u banii aia aduti aminte si dupa aia mai vb we .......mai vedetiva de treaba voastra si stati in banca vostra ca o sa regretati
60.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 20:59:15
bai handicapatule"popici" date pe fata daca tot ejty tare in clanta si stiii u atatea sa te vad cat de smardoi est aici toti comentati date pe fata si o sa mai vada lume cat de smardoi esti
61.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 21:04:45
stai linistiti ca o sa ne cunoastem cat de curand,,,,,,,,,,,,si inca cv curiosul moare repede asa ca jet,,,,,,,,,,sagetilor ce sunteti sugatori de p......si sifoni...voi nu ati fost si nici nu o sa fiti vreodat smecheri..........nu aveti cum ca voi nu stiti cei aia..:))))
62.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 21:07:03
Bai cotonogule de "popici" u ce drecu nu`ti vezi de treaba ? si asa ai un picior de carton ce plm nu iti vezi de meciurile tale ? ti s-au urcat pariurile la cap? iti cunosc si scrisu derbedeule . Tu , piticu porno ala de la frasin , incalcitu lu dumbrava taranu de baia si aia 2 aghiotanti va bazati pe marian bufa . ce dracu sa faca cheagu` ala ca mai are o sambata si il prohoditi. cu papagalu stati bine vad ... nu stiu pana cand . treaba voastra . mare grija .. uita-te in toate partile cand iesi de pe poarta .. ca sa nu regreti . frezat si tatuat prost ce esti . schiop infect .
63.   Next trimis de
(14 sep 2011, 21:19:17
ma georgee da au tupeu sa se dea pe fata...ei au morcovu cu tot cu iepuras bagat in fund!!!
64.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 21:21:41
da ma dracu de asta tot se dau smardoi pe monitoru sa se dea pe fata daca sant buni si sa le spuna lucrurilor in fata daca tot sant smardoi nu.....nu to vrajeala pe net ca lumea e satula de ei....:)))))))
65.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 21:24:49
dracule cu tot cu iepuras si cu strat . de unde bai tupeu ca ei dormeau cand s-a impartit tupeul . si vrajeala pe net au luat cu kilogramu . ce sa le cerem ... baza lor sta in barbina .. doamne pazeste-ma de prostia lor
66.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 21:25:16
exact dativa pe fata ce tot bateti ba in ala ba in ala dati-va pe fata si dupa aia se vede pe care il tine ☭  si pe care nu ce tot carcotiti ca niste curve.........:))))))spuneti pe fata.....
67.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 21:27:28
lumea e satula de voi mai rahatilo ce sunteti.........si stiti ceva .....hai ca nu imi mai pun mintea cu retardatiiiii.................
68.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 21:31:13
sa stiti un lucru sifoanelor ce sunteti...........ca doar asta stiti sa faceti sa praduiti la garda ,........praduitorii dracului..........cine o sa rada la urma o sa rada mai bn...................asa ca fuck offf jigodii rapanoase.........m...
69.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 21:46:29
mai tinica nu iti mai spune pitbull....ca aia ataca singuri nu ca voi 30 in haita ca hienele........daca stiti ce sunt alea hiene binenteles.............curajosilor ce sunteti.........voi doar in trupa sunteti bu8n......si cu rangi si topoare ca in rest........e jale......turnatorilor.....garda doar se foloseste de voi si dupa va da cu sutul in cur........cat despre dan tot la comanda voastra a fost.....ati vrut sa bagati omul la puscarie....in frunte cu purice si tocana.....si macar daca aveati voi curajul sa o faceti dar l,ati bagat la inaintare pe bolfan..........asta e smecherie la voi sa bagati lumea la puscarie...........??????????c doreste raul la cineva o sa il aveti.....si cu asta punct.somn usor fetitelor ca asta sunteti;)
70.   Next trimis de
(14 sep 2011, 22:11:52
ALLIN cand pui mana pe el tundel depes din partea mealaughing))
71.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 22:13:12
da popici asa e matzoi mai tinica  ☭ ar sifonar racheta proasta stii sa mananci altcv si inafara de mamaliga..???:))))))))))))))))))))) da mananci cand merge ana aia ata la wc vii si tu sa mananci dar in cel mai mare caz vii dupa ia sa nu fie vaju prin wc sa io traga iar si dupa sa te spanzuri...:)))))))))))))))))))))))))mai tinica dar tu dc??? nu te dai pe fata ma cap de pluta ma dracu dar lumea stie ca tu ai 40 de kg..??????? iti este bun ceasul care trece ma auzi..am impresia ca tu suferi de realitate..:)))))))) tu acuma esti acuma nu esti deci te cere pamantul de pe o zi pe alta fratioare..pai tie daca iti da vaju un picior in coloana deci stii cum te faci exemplu cand scapi o cana de la 100 de metri...zdrele pai asa te faci tu ma...doamne de unde dracu ai mai esit si tu de astea ca tine se nasc odata la 100 de ani prin cezareana..:)))))))))))))))) pai cand bate vantu tu trebe sa ai in buzunar 20 de kg pai sa mor daca te vad americani fac experiment cu tine:)))))))))))) te duce pe marte sa vada daca poti respira desi poti pai tu esti bun frate nici oxigen nu consumi..:))))))))))))))))))))
72.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 22:20:24
ALIN stiu cine e stati linistit pai barbina are ce face cu ala..:-? ma pistaule dute ma ca o sa te faca baieti handicapat mai oligofrenule ma..:)))))))))))))
73.   Next trimis de
(14 sep 2011, 22:20:47
wa onofreia spre informarea ta am 93 de kg si nus obez ca voi.nu confunda marfa cu ambalaju
74.   Pentru tinica trimis de
(14 sep 2011, 22:37:36
bai sifonule ....valetul lu tocana si purice ......le mai duci cafeluta la pat?
si ce mai esti dispus sa faci pentru ei///////???????ce face si robert??da ala macar avea sangen p...nu ca voi ........?
da venele ti le mai tai?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa superi tare dupa ciresica?frumos din partea ta ca teai bagat peste un prieten .......si iai vrajit femeia pana iai despartit?halal barbat mai esti.doar tiam zic ca esti femeie mai mult ca de tradator se subintelege;)cat despre chiseat....ce sa mai vb mai bn isi face haine de fier sa nul ia vantu......are 10 kg cu tot cu cotet...
75.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 22:38:25
geroge..ma Stefan cel Mare de stulpicani..:))))))))))))) unde esti ma mai clona lu johnni bravo unde te ai ascuns..ma jack spinticatoru te-ai scufundat cu corabia??? de nu te mai vad..:))))))))))))))) sau se pare ca ai o presimtire ca o sa pierzi lupta stii istorei?? stii ce au facut turci la plevna ma..berbecanule..:)))) vezi ca a inceput desenele animat ala al tau preferat cu to& jeri..vezi ce face clona ta soricelu..:)))))))))))))))))))
76.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 22:43:34
ai 93 de kg mama mama esti frate cu natura bai..:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..pai cum naiba ce dracu ai facut azi ai mancat capu lu tokna si te-ai cantarit???:)))))))))))))))))
77.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 22:52:35
sau cam inmuiat baietii onofreia:))))))))........le pierit glasul.....sau nah sau dus sa mai invete cateva cuvinte de prin dictionar;)
78.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 22:53:19
frate dar am uitat de hercule ala alu percas..=))) ala ce mananca mamaliga cu miere de albini ma hitler ma da vrei sa cuceresti stulpicaniu..??? ma fetita dute ma si puneti tampoane la gura ca iti pute gura tare rau de tot:))))))))))))))))))))))))))
79.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 22:59:06
ma george da iti fac astea de la politie costum..de forta ma robocap ma..:)))))))))
80.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 23:09:21
a inceput desenele animat..:(((( ma tinik..unde esti fratioare..te uiti la ana in  ☭ ..te uiti ca la plasma in  ☭  la ana..:)))))))))))))))))))))))) ca acolo sunt baieti lu vaju ma papagalule..=)))))))))))
81.   Pentru maturoi se stiel el si pt purice trimis de
(14 sep 2011, 23:15:27
Mai maturoiule si mai purice .........ia spuneti voi l alume daca tot sunteti asa vorbareti si smecheri cum l.ati inbogatit pe doru cu baniii de la banca ......maturoiul cu 25 miii si celalalt cu 15 miiii............si mai ziceti ca sunteti smecheriii si tot un tovaras de al vostru va ars......asa ca......vai d mama voastra
82.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 23:16:20
ba popici dai naibi nu vezi ca sau  ☭  pe ei nu vezi ca stau prost cu psihicu au nevoe de psiholog..:))))))))))))))))
83.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 23:39:15
cam asa ceva onofreia.........hai va spun nb doar pt baieti........iar pt fetite ca iei ,..........le zic sa ma suga de....hai ciao;()
84.   Comentariu trimis de
(14 sep 2011, 23:53:43
ba omofreia si popici da vad ca aveti gurile a draq de mari ... de ce nu iesiti voi de sub numele astea fantoma... va  ☭ i pe voi
85.   Pentru onofreia,popici si altii ... trimis de
(15 sep 2011, 01:28:14
''Cine sapa groapa altuia,acela va cadea in ea !!!''
86.   Pentru onofreia,popici si altii ... trimis de
(15 sep 2011, 01:30:53
Invatati sa scrieti,in timpul liber,lasati prostiile si judecata,are cine va judeca pe toti,fiti fara grija !!!
87.   Pentru onofreia,popici si altii ... trimis de
(15 sep 2011, 01:38:23
Nu fiti tainici !!!
88.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 09:41:48
weeeeeeeee tokna ia veziti de treaba ta ce tot date pe fata ma coaie..dar ia sa ne dam toti pe fata..ce p..a ii cu tine weee planta proasta veziti de contrabanda ta cu....numai manca rahat..pai stii ce iti zic eu daca esti tare esi sa ne batem ma tu esti expirat demult te-ai udat si te-ai stins dute tare nu esti denimik iti zic mi mila de tine frate..ai grija..ce tot date pe fata pai cnv e fraier sa se dea pe fata pai nu ca ma tem pai vede lumea ca nu am ce face chiar crezi ca ai ce sa imi faci..??? da tu singur ma lepra ai grija ca te torn..ce iti fac eu nu iti face nimeni..;)
89.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 09:54:14
allin vrei sa zic aici la comentariu cine esti..? sa vada barbina si sa te distruga vrei??? ma c....ai grija
90.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 11:40:17
ce ☭  mea tot comentati de tinik de ala de ala de unde stiti voi k e el sa ca e altu ce o sa faca el o sa vedeti k stie chiar multe despre voi si are pre multe legaturi cu lume de rang mare cu a fi garda jmechri etc mai vedem noi si oricum aflam cine scrie ca o sa aflam ip de la pc(calculator)si dupa aia mai vedem care pe care santeti niste rupti de foame si e vai de capu vostru stati terorizati de toti si mai vorbiti????ba ar trebui sa va fie rusine de lumea de prin sat.......ia faceti un sondaj si vedeti ce zice lume despre voi??????.............ati uitat ca un om este mort si au ramas doi copii in urma si altele care leati facut......ca unu sa nu mai zic cine sa otravit din cauza voastra........etc etc.......alea nu sau inchis stati linistiti.......ca va ajung din urma....;)
91.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 11:57:17
bai farte daca tot vreti sa stiti numele meu vil spun eu bai curiosilor catalin ma numesc restu aflati voi ca doar santeti jmecheri asa va laudati nu?
santeti niste analfabeti ce drecu tot o dati in smardoiala daca erati prieteni toti din sat nu era bine ca sant cantiva??nu eram mai bine decat sa primiti directive de la vaju si oridine daca voua va place sa fiti lingai ce sa faci frate astai treaba asa va place asa aveti si nu o mai dati in vitejie pe monitoru k rade lumea de voi...........santeti prea idioti sa intelegeti realitatea........
92.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 12:02:31
ua sunteti niste pizde toti aveti legaturi ce legaturi aveti voi... tinik ala are el noroc de cine are si atat
93.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 15:09:57
hai hai tinik nu il baga pe catalin olaru la inaintare..ai 110 kg si esti degeaba cu tine fac interval beau o saptamana si dupa ies cu tine pe interval..nu baga pe alti la inaintare..fi..gentleman..;)
94.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 15:15:10
si daca aflati ip ce o sa faceti..? o sa ma cautati...????????? vezi ca va caut eu inainte..ma ce zdremte ma da voi va credeti d-zeu..?? ia vezi poate primesti un glontz in mecla si dupa o sa te potolesti..nu glont de cauciuc de ala de care are tinik de ala adevarat..;)..ma tinik cu glontu ala enervezi oameni ma...;)
95.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 15:42:48
hai k iti aranjez intervalu cand vrei???? mai onofreia hai iesi k tinik la intreval daca tot te dai asa tare si daca ziki u ca are 11o kg degeaba hai batete cu el numa ziii cand vrei si unde.....sa vad daca te tine bulanu.........
96.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 15:50:22
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))ce il bagati pe olaru mai incercati k ati gresit tareee si onofreie daca tot vrei interval de ce nu te dai la sergiu fafa in fata ce dracu tot il musti de ☭ pe net dute la el frate sau sunal si ziii lui in fata ca are degeaba 110 kg sau ce ai de zis...........si cu gloantele ejty informat gresit.......din cate stiu yo are 9;2 sa nu te trezesti u cu unu in curut k e mai grav de cat in tiasta.......si cu intervalu de ce nul scoti la interval daca te tine ce tot iii scrii pe net??????????????:)))))))))))) aici toti aveti tupeu.......
97.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 16:03:28
ce crezi ca nu ma tine..??? ooooooooooooooo mama mama..o sa fie si ziua aia cand o sal umilesc..;)
98.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 16:30:35
yo nam nici un castig de akolo da de ce tot o dai in amanare???tei frica de ceva???sau ai vreo retinere????yo cred ca stii pe cine are si cata lume cunoasete si cata intrevine pt el de asta iti moare tupeu de ce u recunosti???:))))))))))))))))))))))io stiu ca multi au vrut sa futa si nu au rusit.....oare nuti pui un semn de intrebare de nu au putut????aaaa????.....ziii viteazule
99.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 16:33:04
aaaa si onofreia toata lumea stie deja cine ejty am uitat sa precizez k tia dat popescu ko tehnic:))))))))))))))
100.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:17:21
stiu de cine zici dar gresesti nu sunt cine crezi tu..;)
101.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:18:51
aaaa si toata lumea stie ca a dat neve ala si a fugit..;)
102.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:29:49
si sa iti zic adevarul eu am treaba doar cu 2 persoane..aia 2 ma intereseaza..tare mult de restu nu ma intereseaza..;) 1 d-nu sergiu care se baga in viata mea si ma barfeste ar trebui sa ii fie rusine ca ma turnat la garda si era sa fac parnaie dar a trecut dar macar trebea sa isi vada de treaba...si al 2lea e tokna soferu ala care..dupa ce il primesc cate o zi in casa cand iese de la mn zice dal in p...a mea si nuj mai ce desi suntem veri ...ca daca ne bateam nu aveam treaba ne batem ne inpacam ca toti ne batem dar lasa garda frate desi si el ma turnat la dan ca conduc fara permis asa sa stie toata lumea ce fel de oameni sunt aia 2...ca de asi vrea sa il torn pe domnu tokna fac pareu ca in maxim o saptamana nu mai face afaceri murdare...asa ca d-nu tokna fati treaba incontinuare si nu ma deranja..;) bye bye
103.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:37:56
Spune mai gunoaie alterata de onofreia cine sunt ca mie nu mi`e frica . imi sugeti ☭  voi si toti aghiotantii lu` vaju !winking . altceva nu aveti ce sa-mi faceti decat sa-mi trageti apa din bat ... asa ca nu veni cu vrajeala de asta la mine ca mi se rupe ☭ . cand iti cumperi fata sa-mi dai curu inapoi mai pipar prost ce esti . du-te dracului de schiop ca ai 100 de ani si nu te mai ia nimeni . hodorog si taran coclit . sa mi-o belesti la rece fraiere . nu mai incurca lumea degeabawinking
104.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:44:43
pai zi cu ce tea turnat sa vedem daca e adevar????cu presupusu da multa lume da spune cu ce tea turnat sa ne convingem si noi......nu????????????
105.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:51:36
si mai cv d-nu tokna cati metri are drumu..???? nu incapi de mn..???? te scarpini de mn..????? vezi de ale'tale eu zic ca ar fi cel mai bine..;)
106.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:53:03
Onofreio` eu ca tine am fost ... tu ca mine n`ai s`ajungi niciodata! iti garantez pe ce vrei tuwinking relatii am destule , oameni adevarati care intervin in orice le cer, nu ca tine un lachios , un labar si un rahat in ploaie asa ca ciocu mic. grija mare ca ne vdem curand . si vai de ☭  ta cand ai sa ma reintalnestiwinking
107.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:57:14
da'ti indentitate..? sa vad cine esti.. de te dai asa mare..hai te tine??
108.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 17:58:51
se stie ca o sa ne intalnim..;););)
109.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 18:03:52
normal ca ca tine nu oi sa fiu ca nah esti pe indentitate straina..;)
110.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 18:05:57
pai date pe fata ca vad ca ai ramas singuru kre te mai rupi in figuri pe aici si ai ciocu mare in rest sant la fund..........oricum stiu prea multe despre voi si nu numai eu ci toti ca sa mai puteti face ceva nu vedeti ca daca santeti mai multi de 5 6 deja garda e pe voi????:))))))))))asa o sa fie de acu incolo pana o sa plecati toti la locurile voastre........si dupa aia o sa fie o ambianta placuta in satul STULPICANI asa cum a fost pana au aparut sugaci k voi;););)
111.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 18:07:20
allin de nu ma insel tu esti bamse ala rau..=)))))))))))))))))))))))
112.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 18:11:12
toata treaba e din garda..laso ma laso..garda asta..ce tot garda mascati pana mea..barbatie..nu una doua garda..
113.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 18:11:22
Ciprian Dumbrava un nimic care face crize de la zahar tras pe nas in combinatie cu injectii pentru muschi , "Baia" n-am cuvinte ca e batut de soarta si o sa mai fie , Fratii Flocea astia nu ii mai bag in ecuatie ca deja stie un mapamond intreg ca daca ii gauresti sare praful din ei ca merele din pom , Stiglet borta fundului si o tentativa de om care abia isi misca betele pe drum , Pipa -!!! doamne iarta-l ca nu stie ce face un picior e varza si il cauta si pe al doilea ... care il stiti sa-l trimiteti la un stilist daca nu il duc personal ca cu freza aia rade jumate de Suceava de el si habar nu are , Tzile ( bac luat si nu stie sa-si scrie numele (asa-i ca ai sarit cu 1000? asa-i iti spun euhappy ) ) batut de un baiat de 21 de ani de 3 ori mai slab ca el. si multi altii ... Mai baieti de ce cautati sa ma provocati . Stiti prea bine toti ce pot sa facwinking V`as sfatui sa va calmati !
114.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 18:41:54
Ce "Bamse" ma . lasa-o moarta ca si ala e un papagal de-al vostru . Maritat in ☭  mea . gresesti rau . fa o analiza si mai gandeste-te de 3 ori inainte sa-ti dai parerea . nu va dati seama nici unu asa de prosti sunteti din tata in fiu . care dracu v-o inventat rasa asta de jigodii penale. sa-si aduca aminte tatal vostru vaju ce bataie a luat acum 3 ani . nu va mai  ☭ i pe voi ca poate si acum sa tremure si sa nu mai joace table pe terasa cu ochelari la ochi . mai baieti , smecheria nu-i pt voi . conturile de la fostul caprice vi l-ati platit ? nu mai intepati copii sa va dea de baut si nu mai cereti dreptul la trecere prin frasin ca nu v-au cumparat mamele voastre oras . sageti putrezite . saracele femei ... stiu ce-au nascut ? mai bine faceau un buboi la p***a decat sa faca pe voi mutantilor !
115.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 19:31:37
ce mii de euro vb wai..ai probleme..da tinik cat a dat???????????
116.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 21:20:43
iti zik eu cat a dat ca stiu sigur cat a dat cate 50 lei de proba daca nu credeti intrebatil pe gorila ca a dat in aceiasi sala cu el ce miii de euro u ai dat dor stie toata lumea.........ce te mai dai dupa deget????asa e mai alin cum zici u....da ce sa le zici lor ca nai cu cine frate si cand nai.....nai asta e
117.   Next trimis de
(15 sep 2011, 21:32:50
wa io eram in spate in masina cu purice cand ia dat popescu lu tile...daca vrei iti povestesc cu lux de amanunte.popescu iesea din magazin si tile intra popescu ia dat tile a cozut mort jos ia mai dat un sut la coaste si a venit spre masina sa lase cumparaturile...io am sarit din masina si tile o dat coltu la magazin la mariana o fugit in beci in plmlaughing)))))):):):)))el fabuleaza dc nu zice adevarul
118.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 21:42:47
ba onofreia sau cum plm te numesti vezi k esti cam prea artagos si tot ce ai ai cu tinik ... ba tu trebuie sa fii un moroi de ala care are scris pe mana cu pixu pitboollaughing voi mia vb de bac si de astea ... si tinik cu gasca lor ar fi bine sa se potoleasca . sar putea sa o sa stea si prin spital la fel ca pitbulii care sunt pe lista...
119.   Next trimis de
(15 sep 2011, 21:44:36
cazut
120.   Pentru ALLIN trimis de
(15 sep 2011, 21:44:58
luati-as neamul in ☭  de scarba ce esti...si  ☭  ϑ in mata de fraier imputit...
120.1  RE: Pentru ALLIN trimis de
(15 sep 2011, 22:02:48
Ce ai patit cosmarule ? Ai visat urat ? Adevarul doare asa-i ..  ☭ t-te-n gura de labagiu .
121.   Pentru tatal vostru trimis de
(15 sep 2011, 21:47:58
daca altceva nu stii sa scriilaughing
122.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 21:59:04
ce sut iati dat voi ma????????????? ma tu cred ca o sa putrezesti pe scaunu cu rotile tu esti pe viata ta pai ce sa faca tzile cu moroiu ala?????? hai sa fim seriosi si asa sar putea sa il nenoroceasca asta in casa nu se stie dar tare ma tem ca o sa il spanzure in casa...baiete grija mare...te ia din casa nu iti vine sa crezi o sa vada tot stulpicaniu..se minuna lumea ce pateste ala..ba popescu pai aduti aiminte cand t'ia dat doua palme si nu nimereai usa iti mai amintesti??? din casa te ea asta fac pariu..;);););)
123.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 22:00:56
pana vin mascati te face frumos iti da cadou de craciun vine mos craciun la tine cu cadouri..;););)
124.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 22:03:13
ba ce sa faci cu besinosu ala de tzile . pe ala il terorizeaza si copii de gradinita
125.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 22:10:39
ati vrea voi ma turnatorilor..neveistilor...ba voastra se filmeaza..;) si se baga pe youtube..sa vada lumea ce pargari sunteti..;)
126.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 22:11:26
bataia..
127.   Pt onofreia trimis de
(15 sep 2011, 22:11:36
te doare adevarul onofreia? eram acolo am vazut...tu saracu de unde sa tiii minte ca erai departe....:))
128.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 22:14:11
Da tu asa crezi ca se sta in spitale ?laughing mai mr musculo ?
129.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 22:16:29
pai zi adevarul..frate..ai dat neve..sau nu si ati plecat si in beci a plecat sa ei paru ca voi erati doi si aveati si cutite ca doar asa ai zis sa va rupa cu parul asa cum o so faca cand are verde..;) si daca nu anul asta poate se schimba guvernul si cade toata garda si atunci o sa mai vedem fi sigur..;) si atunci o sa vedem face to face
130.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 22:20:00
da blidutu ii si el prin comentarii peici...=)))))))))))))) si ala ii bun ceasul care i trece..;)
131.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 22:25:12
Mai Onofreia Esti un idiot ca mata si ca tactu' si te dai mare ca urmezi traditia! Bai copil facut din icre . iti iau neamu` la plimbare bai . Nu esti chiar asa de idiot precum vb lumea , esti mult mai idiot !winking Sunt uimit ct putin creier ai in asa un cap mare ! esti dovada vie ca o persoana poate trai fara creier!
132.   Pt onofreia trimis de
(15 sep 2011, 22:34:11
wa popescu nu stiu ce avea la el io aveam un par recunosc...pacat ca a zis sa te las "a zis lasal ca mariana are camere si ne toarna garda"regret ca l-am ascultat!!!
133.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 23:12:11
ba da toti sunteti mari pe internet da face to face o pl ... vi se potriveste imnul de la messlaughing
134.   Comentariu trimis de
(16 sep 2011, 15:45:05
ba da gata ati tacut toti . sunteti niste pizde .
135.   Comentariu trimis de
(16 sep 2011, 17:24:48
Crezi ca toata lumea e ca tine si isi petrece timpul pe net ? Daca suntem pizde tu ce esti ? O gaoaza virtuala , nu ? Ce sa-ti fac daca ai descoperit si tu internetul si nu te mai poti lasa de el .. Asta este . Se mai intampla si la oameni mai mari ! Imnul de la mess e pentru tine ca nu te mai poti lasa de net , la fel cum ti se potrivestc si versurile "Prostii par conceputi pe cale artificiala
Ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala." . cauta melodia . o sa-ti placa . (Parazitii - Slalom printre cretini )winking . Fucking audition ! Or pleasant listening . As you wish!

136.   Comentariu trimis de
(16 sep 2011, 21:29:52
ba nu ma cobor la ivelul tau. daca esti tare in  ☭  hai sa ne dam pe fata ma iepure  ☭  la ☭ ce esti .
137.   Comentariu trimis de
(16 sep 2011, 23:18:39
Pentru paduchi de camera ca tine nici nu ma obosesc . Te intorc pe dos legat la ochi ! Hai n-o mai  ☭ atat ca nu am timp !
138.   Comentariu trimis de
(16 sep 2011, 23:19:23
ma analfabetilor gata cu comentariile.
139.   Comentariu trimis de
(17 sep 2011, 12:01:13
Inapoiat mintal fa si tu ceva util . N-o mai arde aiurea onlinewinking .Si asa esti in plus .Fara tine suntem toti !
139.1  RE: Comentariu trimis de
(17 sep 2011, 15:44:39
Ce tot va legati de p**a lu Tzile ma va mananca in c*r ? Va credeti smecheri de smecheri pe net si in realitate santeti niste vai de capu lor. Lasati mai incet ciocusoruwinking
140.   Comentariu trimis de
(17 sep 2011, 20:47:10
Exprima-te corect daca tot ai intrat si tu pe fir !winking . V-am mai zis eu ca e grea limba romana .... dar nici chiar asa ! Dar de faptoh go on ... nu am ce sa va cer ... Sunteti jalnici ! Eu ma exprim direct ca sa-mi intelegi mesaju` si nu`s ma`ta sa-mi cenzurez in fata ta limbaju` ! Daca tot stati atat pe net documentati-va de pe niste site-uri in legatura climba romana . Enjoy it !
141.   Comentariu trimis de
(18 sep 2011, 19:56:37
Bine ca sti tu limba romana ai studiat in liceu, facultate sau gimnaziu?
142.   Comentariu trimis de
(18 sep 2011, 20:16:25
Toate 3 plus master daca esti curios !winking
143.   SMECHERIA trimis de
(22 sep 2011, 15:48:02
Ma fratilor sa va dau un sfat scotetiva ideile astea din cap smecheri nu exist doar fraieri cu impresii: clanul pittbul,tzile, vaju, tocana,ciorba fasole toti sunt varza sa vedem ce fac astia cand o sa apara la noi clanul tkd.............si ca sa nu va mai bateti intre voi ma legati pe mine la ochi si va dau eu bataie cata vreti cata puteti sa duceti va bat cu parul in mana sabie pistol etc. voi nici muciii de la nas nu vi i-ati sters si va dati mari interlopii ii intimidati pe copiii mici si pe lumea lipsita de aparare cu astea faceti rau celor slabi ia spunetimi care dintre voi tineti cu clanul rau ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei