Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2011 - Anul XVI, nr. 214 (4812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie de avarie

Suceava şi comunele din jur, fără radar după tragicul accident de sâmbăta trecută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Suceava şi comunele limitrofe sunt libere de radar de câteva zile, asta după ce maşina care acţiona în această zonă a fost avariată grav în tragicul accident rutier petrecut sâmbăta trecută în comuna Cumpărătura. De câteva zile, graficul cu radare al Poliţiei nu mai cuprinde şi zona Suceava, fapt sesizat deja de mulţi şoferi în trafic. Autospeciala cu radar avariată avea un grafic de acţiune ce cuprindea străzi din Suceava, porţiuni de pe DN 2, Cumpărătura, Pătrăuţi şi Dărmăneşti, DN 29 Salcea-Dumbrăveni, DN 29 A Adâncata- Călugăreni- Zvorişteasau DN 17, în zona Stroieşti şi Ilişeşti.

Sâmbătă, pe 3 septembrie, autospeciala Logan a Poliţiei Rutiere se afla pe raza municipiului Suceava, la volan aflându-se agentul Marius Scutaru, în vârstă de 28 de ani, din cadrul Poliţiei Rutiere, iar în dreapta acestuia Niculai Costeniuc, de 44 de ani, angajat al Poliţiei Locale Suceava.

Un apel fals la 112 a anunţat că o maşină transportă ţigări de contrabandă, cei doi oamenii ai legii, aflaţi cel mai aproape de locul în care se afla maşina suspectă, pornind imediat semnalele acustice şi luminoase şi plecând în urmărire. Pe DN 2, aproape de intrarea în Cumpărătura, după ce o şoferiţă din faţă ar fi virat stânga fără să se asigure, agentul Scutaru a pierdut controlul asupra volanului, maşina de poliţie intrând în balans, lovind o Dacie de la marginea şoselei şi apoi răsturnându-se.

Din păcate, poliţistul local Niculai Costeniuc a decedat, în timp de agentul Scutaru a ajuns la spital în stare gravă.

Poliţiştii rutieri speră să rezolve în scurt timp problema lipsei radarului din Suceava, iar până atunci este posibil ca alte maşini din judeţ, dotate cu radar, să fie dispuse în zonă.

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava are în dotare 14 maşini cu radar. Este vorba de patru Dacii Logan vechi, plus zece Dacii Logan MCV, intrate în dotarea poliţiei de anul trecut. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava şi comunele din jur, fără radar după tragicul accident de sâmbăta trecută.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 11 voturi
Suceava şi comunele din jur, fără radar după tragicul accident de sâmbăta trecută3.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ma bucur. trimis de
(10 sep 2011, 11:16:35
nu faceau altceva decat sa stea la panda cu radarul..doar asa poate mai circula si ei prin oras sa vada masinile parcate aiurea pe treceri de pietoni si prin alte locuri.
2.   Oooooo trimis de
(10 sep 2011, 11:28:09
rasuflam linistiti.. Acum putem circula in liniste si pace... fara stres ca dupa o curba e un radar.!! Pacat de incident..dar pentru faptul ca momentan nu e radar..nu putem zice decat...tineti.o tot asa..!!
3.   "...libere de radar..." trimis de
(10 sep 2011, 11:49:47
Domnule Paiu bun articol, felicitari pt modul jurnalistic de exprimare!
Cei care se bucura de lipsa radarelor pe sosele...nu stiu care sunteti cei care va bucurati,insa cred ca sunteti cei care ma depasiti pe linia continua , cei care sunteti intr-o goana nebuna permanenta, cei care nu intelegeti sa respectati pe ceilalti din trafic si sa respectati regulile de circulatie (la minim macar), sunteti cei care nu constientizati ca mor prea multi oameni pe drumurile noastre ( o sa ziceti ca e vina autoritatilor pt drumuri proaste, pai daca is proaste si se mana in halul asta daca am avea autostrazi va dati sema ce carnagii ar fi), etc.......suntem noi romani care ne-am invatat sa cerem doar drepturi fara ca noi sa ne respectam obligatiile! O zi buna tuturor!
3.1  RE: "...libere de radar..." trimis de
(10 sep 2011, 12:58:38
Carnagiu e ala in care un "tir" intra pe contrasens intr-un autocar plin cu pasageri din cauza ca soferul a adormit si nu exista separatoare de sens ca pe autostrada!!! Asta e doar un exemplu,majoritatea accidentelor mortale fiind din cauza intrarii pe contrasens. Daca ar exista autostrazi poate nu am mai fi intr-o goana nebuna de a ajunge din punctul A in punctul B in secolul asta , depasind carute , tractoare , "tir-uri" de care nu scapi nici macar in weekend ca in tarile civilizarte.Dar se pare ca unii limitati nu inteleg la ce folosesc autostrazile pentru ca le-au vazut doar la tv.
4.   Ma bucur trimis de
(10 sep 2011, 12:09:27
pt ca mam saturat sa vad politisti stand la panda,carute prin oras seara nesemnalizate si in acelasi timp si multe accidente din cauza lor,masini parcate aiurea peste tot
5.   Comentariu trimis de
(10 sep 2011, 12:25:48
viata si acordeoane, hai sa ne imbatam si sa circulam cu 200 km/h (glumesc desigur)
6.   Titlul articolului...din nou foarte evaziv... trimis de
(10 sep 2011, 13:50:11
Bine ca nu ati scris ca nu mai este Politie rutiera... Ce tampenie: "Suceava şi comunele din jur, fără radar după tragicul accident de sâmbăta trecută"... Acel radar care a fost distrus in accident cu siguranta a fost deja inlocuit, nu era singurul radar din zona.
7.   :)) trimis de
(10 sep 2011, 14:38:33
mai tare plang politistii care scoteau banutul cu radarul:)) si sefu care strangea ploconu..au zis ca nu se mai fac smecherii cu noile radare..:)) cata vrajeala.. hai sa auzim cati au dat bani sa scape de radar
IAR PTR OPINIA SV vreau doar sa iti zic , sunt unul care respecta si viteza si regulile de circulatie si pe ceilalti din trafic..si nici nu am luat un radar de mult. am de peste 10 ani permisu si nu l.am avut suspendat vreodata!!! dar stau mai linistit atunci cand circul daca nu e radar sa ma taxeze ca pe o portiune de drum am trecut putin peste limita!! Cum ti se pare sa mergi pana la bucuresti si in toate satele pe un drum european ..sa mergi seara cu 50km /h ??? asta cum o vezi ? ?
7.1  RE: :)) trimis de
(11 sep 2011, 20:46:37
Sunt deacor cu tine ca ar trebui marita limita de viteza pe anumite sectoare de drum , insa te intreb :crezi ca romanul o va respecta si pe aia?? sau localnicii din satele prin care trece "europeanul" isi vor insusi mai multe norme elementare de circulatie decat acum? iti zic eu ca si atunci vor fi unii care vor fi nemultumiti ca merg prea incet iar pe drum vei gasi vesnicile carute( care apropo se laudau unii politicieni ca vor face drumuri ocolitoare pt "gospodari"), biciclete, mopede, pietoni bieti....Eu continui sa cred ca totul pleaca si de la o lipsa de educatie a multora ,inclusiv a celor care ne conduc, cat si de la faptul ca legile sunt prea blande iar caracterul coercitiv al acestora nu-si atinge scopul educativ.
8.   Comentariu trimis de
(10 sep 2011, 15:38:10
dreptate are lukanu,sa fie limitare de viteza undeva la 80km pe europeana,chiar daca trece prin localitate,iar pe celelalte strazi[ulite]ale localitatilor sunt de acord sa se circule cu 50km/h.iar despre tractoare,carute,combine ,cand vom scapa de ele ?daca e interzis ,apoi interzis sa fie .politia rutiera sa -si faca datoria,nu sa "urmareasca"contrabandistii de tigari[asta numai un motiv e, sa iasa basma curata]
9.   ”România pitorească” trimis de
(10 sep 2011, 17:21:29
Ca să traversezi România dintr-o parte în alta îți vine să plângi.Toate drumurile trec prin localități și e plin de radare care stau la pândă în cele mai neașteptate locuri.Faptul că în Suceava e un radar mai puțin nu schimbă nimic.E ca firul de păr:smulgi unul și apar șapte.Ca să circuli cu 50 km pe oră te apucă bâțul.Ținând cont de faptul că nu avem autostrăzi,ar trebui marită limita de viteză în localitate.Aștept păreri pro și contra.
10.   PT. CATALIN 200 trimis de
(10 sep 2011, 18:13:02
papagalule!, nu ai militie rutiera, trinteste-te intr-o caruta si fa-ti singur legea! UITE ASA AI SA O IEI IN BOT DE LA CARUTAS! SI NOI VOM RIDE DE MOACA TA, ca ai sa stai si sa bocesti pe marginea drmului! NA!
11.   ... trimis de
(10 sep 2011, 19:17:01
A ajuns politia din Suceava sa stea intr-un singur aparat de RADAR ?
Rau am ajuns, asta inseamna ca... tarim bine.
12.   Deontologul(F.P) trimis de
(10 sep 2011, 19:52:34
Astăzi fiind sâmbătă și neavând ce face, mister Paiu ce-și zice:hai să le bag la proști o gogoriță.Rezultatul:un articol făra fond scris numai ca să te afli în treabă.Ce e prostia asta cu radarul?De asta numai putem noi că e un radar lipsă.E o dramă națională te pomenești!Florineee,dă-t cu săniuța!Promit că următorul articol scris în bătaie de joc să ți-l fac varză.
12.1  RE: Deontologul(F.P) trimis de
(10 sep 2011, 22:52:00
fantomas, tu esti o varza totala, ce ai cu asta de a scris? tu crezi ca daca scrii ineptii si grohai pe site, in stilul tau caracteristic de camionagiu de italia, faci varza un articol? stii ce e aia varza? e ceea ce a iesit in urma atingerilor tandre si nefericite dintre parintii tai. nu s-a terminat concediul pentru "italieni"? nu te duci tu iar sluga la macaronari, sa nu mai fii tembelul de pe site?
13.   Jenant trimis de
(10 sep 2011, 20:45:58
E trist ca a murit un om! Un alt om e pe un pat de spital!Copii ramasi orfani, sotie ramasa vaduva,un judet intreg care plinge ca nu mai are radar !!! D-LE PAIU schimba-ti meseria,asta de ziarist nu este pentru tine!!
14.   FOARTE BINE! trimis de
(10 sep 2011, 21:10:25
SA SE DEA APELURI FALSE LA 112 SI IN ALTE LOCALITATI,SA NU MAI AIBA CU CE STA LA PANDA BORATII DE POLITISTI COMUNISTI!
15.   Militia-Politie trimis de
(10 sep 2011, 21:39:11
Vineri eram la semafor la Raiffesen bank la coborirea de pe Marasesti - George Enescu si un cretin de militian cu girofarurile si sirenele a depasit coloana si s-a dus spre Politia Rutiera Suceava , (un logan POLITIA) , intimplator aveam drum la Camera de Comert si Industie , si trecind pe linga Politia Rutiera am vazut loganul parcat si d-l politist vorbea cu ceva colegi in fata institutiei . Iaca lace se foloseste girofarul si sirena , sa te dai smecher ... Revenind la subiect , soferul radarului a fost de vina , sa gonesti cu asa viteza dupa contrabandisti de tigari , mi se pare o timpenie . Sa circului chiar si cu griorafar si sirena peste limita de siguranta , iar mi se pare o timpenie , IMI PARE RAU PENTRU POLITISTUL DIN DREAPTA , a murit nevinovat . Inresenat ca Politia Suceava a aprobat deplasarea radarului , si a unui logan cu politia rurala? interesant de ca n-a dislocat loganul din Bunesti , care oricul sta la pinda la linie continua ?
16.   Pentro o bovină trimis de
(11 sep 2011, 11:44:03
Udrea, poți să te duci tu în  ☭  mătii?Vacă împuțită ce ești!
17.   Pt udrea.. trimis de
(11 sep 2011, 22:42:59
daca s-ar fi intimplat in italia soferului de pe masina politiei i s-ar fi imputat toate pagubele,inclusiv moartea colegului...si mi se pare corect..
cit despre tine mi se pare ca esti doar un personaj complexat,cu probleme psihice,te doare cind cei din Italia vin acasa...au ceea ce tu nu vei avea niciodata....in afara de bani au invatat ce inseamna LIBERTATEA...de la macaronari...
Si cit despre ''slugile'' ,''camionagii'' pt curiozitatea ta personala unul care face ''linia''in exterior cistiga de la un minim de 2500 euro si 4000 ar fi maximul...
probabil sluga esti tu ...
eu nu sint camionagiu dar am prieteni aici care fac asta, ii respect mult pt ca a face o meserie de genul asta trebuie sa fii pasionat si sa faci multe sacrificii(i-ti vezi familia citeodata la 2 saptamini).Inainte de a jigni o categorie sociala eu m-as mai informa putin...da' intii ti-as recomanda sa mergi la un psihiatru,aici in italia,care sa te trateze ...
17.1  RE: Pt udrea.. trimis de
(12 sep 2011, 09:07:26
asa este, soferita care facea stanga spre drumul comunal si care nu s-a asigurat uitandu-se in oglinda laterala ca o masina tocmai o depasea nu are nicio vina!!! vitima putea fi oricine, incluisv eu, copiii mei, nu neaparat sa i se intample doar unei masini de politie care mai avea si semnalele acustice pornite. dar hai sa dam vina pe politistii implicati, ca doar avem o antipatie nationala fata de politie. propun sa facem referendum si sa renuntam la acesti incompetenti, spagari, lipsiti de patriotism, analfabeti, efectiv inutili. asa viata noastra va fi mai frumoasa, dreapta si lipsita de griji.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei