Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2011 - Anul XVI, nr. 214 (4812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Validare

Patru hectare de teren arabil, retrocedate Parohiei Ortodoxe Liteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisia judeţeană de fond funciar a validat în şedinţa din această săptămână reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafaţa de 271,38 hectare de teren, din care 263 sunt hectare de pădure şi 8,38 sunt hectare de  teren agricol. Potrivit prefectului Sorin Arcadie Popescu, care deţine preşedinţia Comisiei judeţene de fond funciar, în cadrul şedinţei au fost adoptate 73 hotărâri, pentru un număr de 68 persoane fizice şi una pentru o unitate de cult, în speţă Parohia Ortodoxă Liteni, căreia i-a fost validat amplasamentul pentru patru hectare de teren arabil.

„Şase hotărâri au vizat validări de terenuri agricole cu amplasament, pentru o suprafaţă totală de două hectare, pentru un număr de zece persoane fizice, 11 hotărâri  au vizat validări de terenuri cu vegetaţie forestieră cu amplasament, pentru o suprafaţă totală de 65 hectare, pentru 19 persoane fizice, două hotărâri s-au referit la validarea dreptului de proprietate, pentru o suprafaţă de 18 hectare de pădure, pentru trei persoane fizice, opt hotărâri au fost luate pentru constituire teren aferent locuinţei, suprafaţa validată fiind de 0,38 hectare, pentru opt persoane fizice, opt hotărâri au vizat validări amplasamente, pentru 184 hectare teren, din care patru hectare teren agricol pentru Parohia Ortodoxă Liteni, comuna Moara şi 180 hectare de teren forestier, pentru 20 persoane fizice, iar trei hotărâri au fost pentru acordarea de despăgubiri pentru suprafaţa de două hectare de teren agricol, pentru opt persoane fizice”, a explicat prefectul. El a adăugat că 23 de hotărâri au vizat modificarea unor poziţii, iar alte 11 au fost pentru invalidarea unor solicitări de reconstituire a dreptului de proprietate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru hectare de teren arabil, retrocedate Parohiei Ortodoxe Liteni.
 Vizualizări articol: 1103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru hectare de teren arabil, retrocedate Parohiei Ortodoxe Liteni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei