Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2011 - Anul XVI, nr. 200 (4798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rechizitoriu

Şi-a înjunghiat mortal cumnatul, pentru că l-a „deranjat” de la curăţenie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus zilele trecute trimiterea în judecată a individului care, la începutul lunii trecute, şi-a înjunghiat mortal cumnatul, în urma unui scandal pornit de la faptul că victima l-a „deranjat” de la curăţenie pe agresor.

Crima a avut loc pe data de 2 iulie, pe raza comunei Vereşti. Cei doi cumnaţi, Viorel Balan (50 de ani) şi Dumitru Răgăzan (62 de ani) locuiau în aceeaşi curte, într-o gospodărie rămasă moştenire soţiei acestuia din urmă.

Balan locuia într-o bucătărie de vară la câţiva metri de locuinţa cumnatului său.

În ziua crimei, în jurul orei 15:00, Viorel Balan făcea curăţenie în bucătăria de vară, iar la un moment dat a apărut şi cumnatul său, care l-a lovit peste spate, o singură dată, cu un lănţişor de mici dimensiuni.

Viorel Balan şi-a ieşit din minţi şi a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, a ieşit după cumnatul său afară din imobil şi l-a înjunghiat în zona hemitoracelui, lateral stângă. Deşi plin de sânge, Dumitru Răgăzan a continuat să îl ameninţe, Viorel Balan mai lovindu-l o dată cu cuţitul, de data aceasta în regiunea pectorală.

Victima s-a deplasat cu greu spre locuinţa sa, iar Viorel Balan s-a reîntors să facă curăţenie în bucătăria de vară. Şi-a dat seama după scurt timp că a făcut ceva grav şi s-a dus să vadă ce s-a întâmplat cu cumnatul său. L-a găsit căzut cu faţa în jos, fără suflare. Inculpatul, susţin procurorii, a ieşit apoi în faţa casei, în stradă, unde s-a întâlnit cu un vecin şi i-a spus să sune la poliţie, să anunţe crima.

Viorel Balan şi-a recunoscut fapta şi în faţa procurorilor, declarând că între el şi cumnatul său exista o stare conflictuală mai veche, victima ameninţându-l în mai multe rânduri cu evacuarea din imobilul în care locuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a înjunghiat mortal cumnatul, pentru că l-a „deranjat” de la curăţenie.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şi-a înjunghiat mortal cumnatul, pentru că l-a „deranjat” de la curăţenie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei