Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2011 - Anul XVI, nr. 190 (4788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La instanţă

Luptătorul Max Croitoru rămâne în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Maximilian Croitoru (41 de ani), alias „Max”, din comuna Şcheia, fost luptător în galele de Local Kombat, rămâne în arestul poliţiei, au decis, ieri, magistraţii Curţii de Apel Suceava.

Croitoru a făcut recurs împotriva măsurii de arestare preventivă luată la începutul acestei săptămâni de Tribunalul Suceava, însă nu a beneficiat de clemenţă nici la Curtea de Apel. Adus ieri din nou în faţa judecătorilor, el a declarat că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat, specificând că va face tot posibilul să ajute familia bărbatului pe care l-a băgat în comă.

Fostul practicant de box thailandez, campion al Irlandei la acest sport, este acuzat că, în seara zilei de 20 iulie, în jurul orei 21:30, a ieşit gol puşcă în faţa vilei sale de pe strada Cetăţii din Şcheia şi a început să atace maşini şi oameni, băgând doi bărbaţi în spital, una dintre victime fiind şi în prezent în stare foarte gravă.

„Se afla într-o stare de surescitare extremă, era incoerent în vorbire și în gesturi, nu mai recunoștea pe nimeni”, explică poliţia.

Maximilian Croitoru este acuzat de tentativă de omor calificat. Expertizat psihiatric, Croitoru a fost găsit cu discernământ diminuat, iar psihiatrii de la Socola au stabilit că „nebunia” fostului luptător a venit „în contextul consumului de substanţe halucinogene”, după ce, la analize, i s-au găsit în urină urme de canabis.

Ionuţ Bulboacă, avocatul lui „Max”, ne-a declarat zilele trecute că singura explicaţie pentru faptul că clientului său i s-au găsit la analize urme de substanţe halucinogene este aceea că a fost drogat fără să ştie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luptătorul Max Croitoru rămâne în arest.
 Vizualizări articol: 2779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Luptătorul Max Croitoru rămâne în arest3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IN LIBERTATE?! trimis de
(13 aug 2011, 12:53:06
pai daca si criminalul asta iese in libertate atunci cine ar mai trebui sa infunde puscaria?? cei care fura o gaina??
2.   .. trimis de
(13 aug 2011, 12:55:10
sincer in cazul asta as cere avocatului sa garanteze ptr el .. sa infunde el puscaria in locul lui MAX! si atunci poate fi liber
3.   DROGAT FARA SA STIE? trimis de
(13 aug 2011, 13:33:27
Nu eram foarte sigur si am cautat pe google: canabisul este marijuana si ,asa cum spunea un cititor in editiile trecute,asta se fumeaza,nu se pune in bautura. Oare cum isi explica avocatul ala ca i s-a administrat drogul "fara sa stie" ?
4.   Nu cred!! trimis de
(13 aug 2011, 14:56:01
Nu cred ca de la cannabis a facut toate alea, cel mai sigur domnu' luptator a prizat ceva prafulet,...sau alte prostii de droguri f periculoase, nu marijuana...
5.   Pf.. trimis de
(13 aug 2011, 15:21:42
"Luptatorul" ?! E un bataus, nu e nici un luptator.Galele Local Kombat...ai de capu lor.
6.   ANYONE76 trimis de
(13 aug 2011, 19:34:50
Eu aminteam de canabis.E o planta ca si tutunul care doar se fumeaza ..cu cocaina sau hasis!! Nu cred sa isi fi facut ceai din ea.!! De la marijuana ( canabis) iti da doar o stare de bine nicidecum violent. Cu siguranta a consumat altceva.Apropo de marijuana( canabis) e un drog mai putin intalnita la noi ..decat printre cei cu bani. are un pret ceva mai ridicat. La noi se consuma prafuri ieftine. Si nu cred ca cineva se risca sa.i puna ceva in bautura..Hai sa fim seriosi. Domnule avocat te faci de ras cu Canabisul in bautura!! Si daca i-a fost pus , nu.si aminteste unde a baut?:))
7.   Domnule avocat!! Ionut BULBOACA trimis de
(13 aug 2011, 19:37:49
Va rog daca se poate sa.mi explicati si mie daca i s.a pus in bautura "ceva" de ce cu doua zile mai devreme se manifesta la fel ???? A consumat droguri toate zilele anterioare si nu era posibil ca cineva sa.l drogheze repetat!!!! Sa nu uitam caci cu 2 zile inainte familia a chemat politia pentru manifestarile lui ..iar politia a zis ca nu are ceva..iar acum familia a dat in judecata politia!!! Domnule avocat cautati va rog o scuza mai buna
7.1  RE: Domnule avocat!! Ionut BULBOACA trimis de
(13 aug 2011, 20:01:26
Ai dreptate,sa stii,in prima saptamana toti il compatimeau,bietul Max, a facut o depresie ca l-a parasit prietena ,ca ,vezi Doamne,de cate ori te certi cu prietena iesi in strada si omori pe cate cineva... acum toti il compatimesc ca il invidiaza altii pentru "succesurile" lui,si de asta i-au pus droguri in bautura...pana la urma va ajunge vedeta din cauza acestui incident si nu pentru trofeele castigate in lupte,nu credeti?
7.2  RE: Domnule avocat!! Ionut BULBOACA trimis de
(13 aug 2011, 20:02:02
Ai dreptate,sa stii,in prima saptamana toti il compatimeau,bietul Max, a facut o depresie ca l-a parasit prietena ,ca ,vezi Doamne,de cate ori te certi cu prietena iesi in strada si omori pe cate cineva... acum toti il compatimesc ca il invidiaza altii pentru "succesurile" lui,si de asta i-au pus droguri in bautura...pana la urma va ajunge vedeta din cauza acestui incident si nu pentru trofeele castigate in lupte,nu credeti?
8.   Avocatu trimis de
(14 aug 2011, 10:57:17
saracu traieste in lumea lui...
9.   Api ce sa faci fiecare sa traiasca trimis de
(17 aug 2011, 23:52:57
pai avocatul ce are sa zica i-si face treaba sa ia bani .. sa spune minciunane.. problema procurorilor dca il crede sa-i dea dinou droguri si sa-l duca de lesa la procuror sa-l incalzeasca putin sa vezi cum nu-l mai apara el il vrea in libertate nu destul a lasat 2 oameni cu urmari mai vrea sa mai omoare cativa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei