Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2011 - Anul XVI, nr. 190 (4788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Biletele CFR se vor scumpi cu 18 la sută, începând de duminică

Duminică, 14 August 2011 (18:26:57)

CFR Călători anunţă că, începând de duminică, 14 august 2011, tarifele la transportul feroviar de călători se vor majora cu 18 la sută.

"Măsura face parte din strategia de redresare şi echilibrare a situaţiei financiare a companiei şi are ca principală cauză creşterea preţurilor - care a avut loc de la data ultimei majorări (20 septembrie 2010) şi până în prezent - la diferite materiale cu pondere mare în activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc", explică sursa citată.

Facilităţile de călătorie acordate de CFR Călători până la acest moment se aplică în continuare şi după majorare, menţinându-se principiile de protejare a călătorilor care utilizează frecvent trenurile de persoane, prin continuarea acordării de reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetişti şi de 75 la sută la abonamente pentru elevi şi studenţi. Şi restul ofertelor comerciale prin care se acordă reduceri la transportul cu trenul, se vor menţine: "Călătoria dus-întors" cu o reducere de zece la sută; reduceri între 5-13 la sută la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie; "Minigrup 2 – 5" este destinată celor călătoresc în grupuri mici (de 2 - 5 persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între zece şi 25 la sută; "Cartea VSD" (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în week-end, cu reduceri între 25 şi 60 la sută; oferta de vacanţă - reducere de zece la sută, la cumpărarea biletului online cu un card MasterCard sau Maestro.

De exemplu, pentru Bucureşti - Ploieşti tariful la tren rapid clase a II-a va creşte: de la 21.5 lei la 25.4 lei, iar la clasa 1: de la 29.6 lei la 34.9 lei sau pentru Bucureşti - Constanţa tariful la tren rapid clasa a II-a va creşte de la 52.2lei la 61.6 lei

CFR spune că informaţii suplimentare privind rutele şi orariile trenurilor se pot obţine la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 9521 sau pe site-ul cfr.ro/calatori/">http://www.cfr.ro/calatori/.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biletele CFR se vor scumpi cu 18 la sută, începând de duminică.
 Vizualizări articol: 829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biletele CFR se vor scumpi cu 18 la sută, începând de duminică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei