Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2011 - Anul XVI, nr. 190 (4788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cu mult respect, Adi Mutu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă am fi fost acum, după meciul cu San Marino, normali măcar cât nemţii după meciul (tot amical) cu noi de acum câţiva ani, atunci am fi zis întocmai ca ei: „Idioţii Europei!”. Ei, sobri şi exacţi cum îi ştim, au trecut peste orice fel de reţineri de exprimare şi au arătat exact realitatea de la momentul respectiv. Noi, obişnuiţi să auzim cuvinte tari doar în dialogurile dintre papagalii de fotbal (că oameni, de unde!?) devenim fete mari, sfioase foc, când s-ar cuveni să-i facem pe nenorociţii ăştia toţi – federali, antrenori, jucători – nu doar idioţi, ci mult mai mult şi mai grav decât doar asta. În condiţii de normalitate, Naşu’ ar fi fost de mult nu doar destituit (apropo: pe ăsta cine poate să-l dea afară, nu cumva doar structurile FRF alcătuite după grila de personal a Mafiei, împânzită de oamenii lui?) ci şi anchetat, judecat şi condamnat pentru zecile de porcării la care s-a dedat de când s-a eternizat în funcţie. Într-o ţară normală, nimeni n-ar mai fi îndrăznit vreodată să-l răs-readucă la cârma Naţionalei pe idiotul care a reuşit să distrugă pe termen lung însăşi ideea de echipă reprezentativă, în care suntem „reprezentaţi” de toţi împiedicaţii şi neisprăviţii ale căror singure „calităţi” necesare pentru a ajunge acolo sunt totala incompatibilitate cu mingea, inteligenţa sub minus 1 (cât e aceea a antrenorului) şi, desigur, docilitatea bovină menită a transpune pe gazon ideile tactice ale idiotului, în număr de 0 (zero).

În asemenea condiţii, salut cu entuziasm şi cu mult respect minunata idee a lui Adi Mutu şi a lui Gabi Tamaş de a-şi băga picioarele în echipa de maimuţe a idiotului. Fiindcă dacă te aştepţi cumva ca nişte neisprăviţi ca Nicoliţă ori Cociş, rebutaţi încă de la debut dacă nu cumva chiar din naştere, să producă şi altceva pe gazon decât chifle, rateuri, lufturi, centrări aiurea şi şuturi în pământ, eşti idiot fără frontiere. Mai mult, dacă idiotul are tupeul de a nu-l convoca pe Marica, ba şi de a-l goni pe Săpunaru pentru a-i face loc unuia dintre împiedicaţi, ce să cauţi tu, Adi Mutu, fotbalist adevărat în gaşca asta de idioţi? Decât să te faci de râs pe mâna lor, oricât de bine ai juca tu însuţi, tot mai bună-i o beţie. Pe bune!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu mult respect, Adi Mutu!.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Cu mult respect, Adi Mutu!4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anonimele trimis de
(13 aug 2011, 14:38:18
WFC SFK 2000 Sarajevo - Olimpia Cluj-Napoca
1-3 si Olimpia Cluj-Napoca – Gintra Universitetas 5 - 0 !!!!
2.   Tot eu trimis de
(13 aug 2011, 14:41:57
Despre aceste fete, n-am gasit un rand in *ziarele de sport din tara, si nici la posturile tv. Doar Becali, MM, Mutu , Tamas etc. !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei