Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2011 - Anul XVI, nr. 181 (4779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Captură de proporţii

Ţigări de contrabandă, de peste 500.000 de lei, confiscate la Straja

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficanţii de ţigări din zona de munte au primit o lovitură serioasă după ce ieri dimineaţă lucrătorii Postului de Poliţie Straja, în colaborare cu lucrătorii Poliţiei municipiului Rădăuţi, au descoperit un depozit clandestin de ţigări de contrabandă.

Mai exact, ieri, în jurul orei 09.00, în baza unor informaţii din zonă, poliţiştii au descins la locuinţa lui Mihai Bodnar, în vârstă de 72 de ani. După ce au primit acceptul bătrânului, poliţiştii au intrat în şura gospodăriei şi au găsit o cantitate impresionantă de ţigări, mai exact 114 baxuri, în care erau 57.000 de pachete de ţigări Doina, fabricate în Republica Moldova. Conform celor afirmate de lucrătorii de poliţie, bătrânul a declarat că plecase de acasă în seara anterioară la Izvoarele Sucevei, unde avea câteva vaci, iar dimineaţă, la întoarcere, observase că pe parcursul nopţii „cineva depozitase ţigările acolo”.

Bătrânul a fost reţinut, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de deţinerea şi depozitarea mărfurilor provenite din contrabandă, iar ţigările, evaluate la circa 513.000 de lei, au fost confiscate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă, de peste 500.000 de lei, confiscate la Straja.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ţigări de contrabandă, de peste 500.000 de lei, confiscate la Straja5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 aug 2011, 11:33:34
lovitura data politiei de frontiera,ei sunt traficantii de tigari.cu ceva timp in urma acesti politisti parca au avut schimburi de focuri cu cei de la frontiera pe la brodina.
1.1  RE: Comentariu trimis de
( 3 aug 2011, 11:41:32
....Poate nu intregii politii de frontiera.... (de fapt SIGUR nu intregii politii de frontiera)...ci contrabandistilor imbracati in haine de politisti de frontiera... si care CULMEA! scapa si de restructurari, si de "furtuni", de "vijelii" si de alte vicisitudini ale vremurilor... macar sa le mai dea cate-o gaura la cotori... asa din cand in cand... ca sa mai coboare si ei cu picioarele pe pamant....
2.   Daca spaga nu se imparte............ trimis de
( 3 aug 2011, 11:51:52
se vede treaba ca politia da lovituri sub centura politiei de frontiera.
3.   Pt HUTANU trimis de
( 3 aug 2011, 12:20:05
Mai nebunule nu vrei tu sa-i pupi drept acolo unde nu bate soarele pe toti politistii de frontiera....vad ca te cam incumeti a scrie impotriva politistilor de frontiera...nu cumva ai fost "pagubit" si tu de vreun putoi cu 2 ani de la Oradea...
4.   Htane!!! trimis de
( 5 aug 2011, 21:54:37
Ma hutane,daca stii vreun politist de frontiera corupt,de ce nu-l dai in gat ???
Sau te simti cu musca pe caciula si taci chitic?:)))
Care nu dati nume mai bine stati in banca voastra si vedeti-va de ale voastre ca nu faceti altceva decat sa umpleti spatiul publicitar si e pacat:P
dati-ne nume sa vedem care se ocupa cu traficul si pe urma poate te mai cred...pana atunci nu esti decat un papagal care isi umfla penele!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei