Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2011 - Anul XVI, nr. 180 (4778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La serviciu

Striviţi sub saci de zahăr de 50 de kilograme şi o placă de granit de 400 de kilograme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două grave accidente de muncă au avut loc, ieri, într-un interval de numai câteva ore, la un depozit din Ipoteşti, respectiv la o firmă din Şcheia, una dintre victime ajungând în comă la Spitalul Judeţean Suceava, iar cealaltă transferată la un spital din Iaşi, pentru a fi supusă  unei intervenţii chirurgicale.

Primul accident s-a petrecut în jurul orei 12:00, la o societate din comuna Şcheia. Doi muncitori duceau o placă de granit, de 400 de kilograme, cu ajutorul unui motostivuitor, de la depozit la atelierul de prelucrare. La un moment dat, din cauza unei denivelări, placa s-a deplasat, existând pericolul să cadă. Unul dintre muncitori s-a băgat sub placă, susţinând-o cu spatele până la atelierul de prelucrare. Când a ajuns la atelier, însă, bărbatul cu pricina a început să acuze dureri puternice de spate. Respectivul a fost transportat la spital, iar medicii l-au diagnosticat cu traumatism coloană lombară, hotărând să-l transfere la un spital din Iaşi, pentru a fi operat de specialiştii de acolo.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 14:00, dispeceratul poliţiei a fost sesizat de un alt accident de muncă, petrecut de această dată la Ipoteşti.

Constantin G., în vârstă de 36 de ani, lucra ca manipulant de marfă şi aşeza mai mulţi saci de zahăr, de 50 de kilograme. La un moment dat, stiva s-a prăbuşit peste el, bărbatul fiind pur şi simplu strivit sub greutatea sacilor. O ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spital, diagnosticul fiind comă de grad II şi traumatism cranio-cerebral grav.

În ambele cazuri, poliţia a sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Striviţi sub saci de zahăr de 50 de kilograme şi o placă de granit de 400 de kilograme.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Striviţi sub saci de zahăr de 50 de kilograme şi o placă de granit de 400 de kilograme5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
( 2 aug 2011, 13:33:32
deci muncim pe nimic,doar sa facem curu mare la altii si uite ce patim,e de toata jena acum patronii se dau de ceasul  ☭  dar carte de munca nu fac,salarii foarte mici si te mai si schilodesti,eu sunt deacord sa iesim si sa le rupem mu..ia in presedinte si rahatii astia de 2 bani zi,si patroni care dak au un ban in plus cred ca pot face ce vor
2.   Capitalism sau sclavagism?? trimis de
( 3 aug 2011, 07:55:32
Am ajuns o tara de sclavi cu 2 clase sociale:proprietarii de sclavi si sclavii,clasa de mijloc nu mai exista,poate bugetarii dar si acestia unii sunt tot proprietari de sclavi.Sa ne traiasca cei ce cu mandrie conduc aceasta tarisoara la dezastru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei