Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2011 - Anul XVI, nr. 180 (4778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cătălina Vartic: „Introducerea coşului de solidaritate este o măsură corectă”

Marţi, 2 August 2011 (15:13:37)

 

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR, Cătălina Vartic, a declarat că adoptarea programului guvernamental de sprijin pentru pensionari „Coşul de solidaritate” este o măsură corectă adoptată de Guvernul României. Cătălina Vartic a precizat că Uniunea Naţională pentru Progresul României a fost partidul care a propus acest proiect, prin care toţi pensionarii din România vor putea achiziţiona câte un pachet de alimente de bază la preţuri de producător. Ea a arătat că acest program a beneficiat de sprijinul prim-ministrului Emil Boc şi al coaliţiei de guvernare.

„Un proiect asemănător a fost aplicat cu succes în Bucureşti de preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, în perioada în care a deţinut funcţia de prefect al Capitalei. Pensionarii bucureşteni au beneficiat, prin intermediul proiectului, de produse alimentare de bază, la preţ de producător”, a declarat liderul UNPR Suceava. Cătălina Vartic a explicat că programul „Coşul de solidaritate” va fi derulat de Guvernul României şi va fi implementat prin Consiliile Judeţene şi Consiliile Locale, sub monitorizarea Prefecturii. De asemenea, produsele vor fi achiziţionate prin contracte încheiate la nivel naţional, în urma unor licitaţii transparente, iar ambalarea şi distribuţia pachetelor se vor realiza prin instituţiile administraţiei publice locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic: „Introducerea coşului de solidaritate este o măsură corectă”.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălina Vartic: „Introducerea coşului de solidaritate este o măsură corectă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei