Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2011 - Anul XVI, nr. 180 (4778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Premiul I pentru trei elevi suceveni, la Concursul Naţional „Democraţie şi Toleranţă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei elevi din Rădăuţi, de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 4 „Regina Elisabeta”, au obţinut premiul întâi la Concursul Naţional „Democraţie şi Toleranţă”, desfăşurat la Buzău, în perioada 25-28 iulie 2011.

Echipajul sucevean care s-a clasat pe primul loc în concurs este format din Victor Cobuz, din clasa a VIII-a, Teodora Prutean, clasa a VII-a, şi Alexandra Moroşan, clasa a III-a, şi elevii au fost îndrumaţi de profesorii Marcela Ţugulea, Mihaela Cîrdei şi Adrian Grosu. Fiecare membru al echipajului a avut de susţinut o probă în competiţie, iar Victor Cobuz a susţinut proba practică, Teodora Prutean pe cea teoretică, iar Alexandra Moroşan a dat proba artistică.

Concursul Naţional „Democraţie şi Toleranţă" reprezintă o formă complexă de educaţie civică, ce se adresează elevilor din ciclul primar şi gimnazial. Obiectivele generale ale concursului vizează asumarea rolului şi statutului de cetăţean în cadrul unei societăţi democratice, formarea şi dezvoltarea spiritului civic critic şi constructiv.

Competiţia a avut şi trei etape premergătoare, respectiv faza pe şcoală, urmată de cea locală şi apoi cea judeţeană, câştigătorii pe judeţ fiind şi reprezentanţii la etapa naţională. Concursul a avut trei probe, una teoretică, materializată printr-o probă scrisă, una practic-aplicată, care a constat în elaborarea unui proiect pentru soluţionarea uneia dintre problemele şcolii, şi o probă artistică, în cadrul căreia s-a realizat o singură lucrare plastică, desen, grafică, colaj sau sculptură, care să ilustreze modul de soluţionare a problemei prezentate în proiect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiul I pentru trei elevi suceveni, la Concursul Naţional „Democraţie şi Toleranţă”.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premiul I pentru trei elevi suceveni, la Concursul Naţional „Democraţie şi Toleranţă”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei