Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2011 - Anul XVI, nr. 180 (4778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce vă spuneam?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ziua în care Naşu’ organiza memorabila-i conferinţă de presă spre a ne anunţa ceea ce deja ştiam cu toţii, anume că echipa Argentinei avea şi alte opţiuni decât prezenţa la o chermeză dâmboviţeană, m-am întrebat care era de fapt suferinţa lui majoră legată de acest eveniment care tocmai se volatilizase. Concluzia la care am ajuns este cea expusă în ziua următoare tot în această rubrică, anume că dincolo de ratarea unei ipotetice cosmetizări a imaginii bandei conduse de el însuşi („mamă, ce tari e ăştia, l-a adus pe Messi însuţi”, în limbaj fotbalistic, desigur), problema cea mare, aia grea de tot, practic imposibil de rezolvat, rămâne aia cu lozu’: cum naiba să facă el pierduţi în ceaţă banii pe care îi şutise deja de la fraierii care şi-au luat deja bilete, condiţionaţi fiind de achitarea taxei de membri ai... fan clubului Naţionalei! Fiindcă trebuie să fii naiv rău, sau măcar român, pentru a-ţi imagina că banii ăştia chiar sunt contabilizaţi undeva ori aduc vreun beneficiu Naţionalei.

Asta, dincolo de ideea în sine: există vreun român care să nu fie fan al propriei echipe reprezentative? Atunci de ce nu vine Naşu’ cu o propunere către banda cealaltă, a lui Boc, cum că nimic n-ar fi mai corect şi mai logic decât să plătim cu toţii, adică vreo 18 milioane de fraieri, o taxă de fan al Naţionalei? Ca taxa radio-tv, care vine pe factura de la curent electric. M-am întrebat la ce stratageme va recurge Naşu’, iar întrebarea a căpătat între timp răspunsuri căcălău. Mai întâi a băgat-o p-aia cu poate că se răzgândesc, că nu s-a dat încă un comunicat oficial. Na, că s-a dat.

A venit apoi golănia cu Portugalia: că poate îi convingem pe ăia să fie la fel de golani ca argentinienii şi să-şi anuleze meciul cu Luxemburg, doar ca să joace cu noi. Ba să se şi şteargă undeva cu Luxemburg, pe care-l mânjim noi cu ceva „caşcaval” (îţi trebuie tupeu, nenică, pentru a propune aşa o măgărie: adică noi, rataţii planetei, le dăm un ciubuc luxemburghezilor, care sunt în primele zece ţări din lume în privinţa nivelului de trai) ca să tacă. N-a tăcut. Ne-a zis doar „pardon”.

Hai că mai e una, de rezervă: biletele rămân valabile pentru meciul cu Franţa. Probabil că poporul a răspuns „sictir”, din moment ce ieri Naşu’ a mai găsit una: sondaj pe Facebook dacă poporul ăla n-ar putea... Nu vă sună a disperare? A disperarea borfaşului prins cu aia-n gură. Raţa, ca-n „Căţeluş cu părul creţ”, zic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce vă spuneam?.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ce vă spuneam?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei