Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2011 - Anul XVI, nr. 180 (4778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Gelozie şi bătăi

Capete sparte, geamuri distruse şi maşini avariate, din dragoste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O tânără şi iubitul acesteia au fost atacaţi, noaptea, în casă, de fostul prieten al fetei, care a venit însoţit de mai mulţi amici, provocând un scandal monstru şi distrugând mai multe bunuri.

Toată povestea s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, la Păltinoasa, la câteva ore după ce, la Hârtop, tot în urma unui conflict plecat de la o fată, mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare şi şi-au distrus reciproc maşinile.

 

„Bătea cu cuţitul în geam şi mi-a spus că o caută pe prietena mea, să o omoare”

Ieri, în jurul orei 4:30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, Dumitru Ş., a sunat disperat la 112 cerând ajutorul poliţiei, pentru că mai mulţi tineri au intrat fără drept în casa prietenei lui şi au provocat distrugeri. Agresorii au spart două geamuri şi uşa termopan de la intrarea în casă, precum şi o altă uşă din interiorul imobilului.

Iuliana B., în vârstă de 19 ani, se afla în casă doar cu prietenul ei, părinţii fiind plecaţi la muncă în străinătate. „Am auzit zgomote şi m-am trezit. Era aproape de ora 4.00. L-am recunoscut pe fostul prieten al iubitei mele. Bătea cu cuţitul în geam şi mi-a spus că nu are nimic cu mine, că o caută pe prietena mea, să o omoare”, povestea ieri Dumitru Ş..

În acea noapte, Iuliana B. s-a dus împreună cu un verişor de-al ei la o discotecă din Gura Humorului, unde s-a întâlnit şi cu fostul ei prieten, Adrian S., de 23 de ani, de care se despărţise în urmă cu aproximativ două luni şi jumătate.

Tânărul a aşteptat-o să plece şi, însoţit de mai mulţi amici, s-a dus acasă la fosta lui iubită, cu gând să se răzbune pe aceasta.

Iuliana B. şi-a condus cu maşina verişorului ei mai multe colege acasă, după care s-a reîntors la domiciliu, unde o aştepta prietenul ei, acesta preferând să se odihnească, decât să meargă la discotecă. O aşteptau, însă, în faţa porţii, şi fostul iubit cu amicii lui.

„Ei erau cu două maşini afară. Au tras-o pe ea din maşină şi au început să-i dea palme. Am ieşit afară, am scos-o din mâinile lor, dar au spart geamuri şi au intrat peste noi”, mai povesteşte Dumitru Ş..

Autoturismul său, un VW Golf, era parcat în curte şi nu a scăpat de furia fostului prieten al iubitei sale şi a amicilor acestuia.

I-au spart geamurile şi parbrizul şi i-au înţepat cauciucurile de mai multe ori.

„M-am închis în baie. Ţipa că pe mine mă omoară, iar pe prietenul meu îl pune pe grătar”, povestea ieri şi tânăra în vârstă de 19 ani.

 

Pagube de  6.000 de lei

Iuliana B. şi prietenul ei au scăpat de agresori doar cu o spaimă teribilă şi cu mai multe zgârieturi şi vânătăi.

„Pagubele produse prin distrugerile provocate sunt de aproximativ 6.000 de lei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizându-se că suspecţii au fost identificaţi în persoana mai multor tineri din Păltinoasa, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani.

 

Agresorii s-au transformat în victime 

Scandal amoros şi la Hârtop, acolo unde duminică, în jurul prânzului, un tânăr din municipiul Suceava, Florin L., de 35 de ani, şi unul din comuna Rădăşeni, Cristian A., de 33 de ani, s-au dus cu autoturismul la locuinţa unei foste iubite a unuia dintre ei şi au sărit la bătaie la un tânăr din localitate, Cornel B., de 28 de ani, după care au lovit şi autoturismul acestuia din urmă.

Cornel B. l-a chemat în ajutor pe fratele său, Ionel B., de 39 de ani, iar agresorii s-au transformat în victime, fiind bătuţi cu parii de cei doi fraţi. Aceştia s-au răzbunat şi pe maşina aşa-zişilor agresori, care au ieşit cei mai „boţiţi” din toată această poveste.

„Cercetările sunt continuate faţă de cei patru suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere”, precizează poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Capete sparte, geamuri distruse şi maşini avariate, din dragoste.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Capete sparte, geamuri distruse şi maşini avariate, din dragoste3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idioti ! trimis de
( 2 aug 2011, 11:18:30
cred ca avea dreptate consilierul ala a lui Basescu cand spunea ca lipsa femeilor poate duce la miscari de strada violente !laughing)
2.   "Curat,idioti,coane Fanica"... trimis de
( 2 aug 2011, 11:57:37
LIpsa de cultura,lipsa de educatie,lipsa celor sapte ani de-a casa naste, totdeauna,monstri,adica... natarai!Cand citesti asemenea "stiri",te apuca o lehamite si o stare de voma de neimaginat!Te intrebi daca mai este vreo oarece diferenta dintre om si animal...Pe buna dreptate,tot de multe ori,ajungi la concluzia ca omul poate fi cu mult mai in urma dobitocului in conportamentul sau ...domestic.Nu mai mira pe nimeni,si stinta sta drept marturie,ca porcul nu se poate transforma in ...om,dar omului ii este dat ca,in functie de imprejurari,sa se transforme si sa ia oricand chipul si comportamentul porcului...in toata splendoarea lui!
3.   Din Dragoste trimis de
( 2 aug 2011, 11:57:40
:) Pana unde poate duce prostia!Unde o fi Mircea Radu sa-i impace ..:))
4.   Costelush:P trimis de
( 2 aug 2011, 18:52:46
cinei asta ma de e asa tare???mda e fraer e prost narre cei 7 anni de acasa....doamne..dal in mainile mele...sal tai bucati..macar sa se uite la comentarii..sami lase o adesa
4.1  RE: Costelush:P trimis de
( 2 aug 2011, 19:56:00
DAVID46163 esti varza. Faultezi limba romana cu gratia unui tapinar.Ce adresa sa-ti lase?Tu daca nu stii sa scrii...cum ai sa citesti adresa?
5.   Is varza trimis de
( 2 aug 2011, 20:03:53
femeile nu au simtul umorului dezvoltat!!!
6.   Din nou... trimis de
( 2 aug 2011, 20:06:25
iarasi ma palmuit "...muit"
7.   :)))) trimis de
( 2 aug 2011, 20:08:28
dumitru...erou national!!! ce se distreaza consatenii astia
8.   Comentariu trimis de
( 2 aug 2011, 22:24:15
Somnul ratiunii naste monstri! Ce cauta fata fara prietenul ei la discoteca? Ar trebui inchise discotecile de la tara pt ca aproape intotdeauna iese scandal intre taranii care isi etaleaza muschii facuti la cosit si la taiat lemne!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei