Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2011 - Anul XVI, nr. 165 (4763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Impact între coloşi

Accident între două tiruri la intrarea în Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un accident rutier care se putea transforma într-o tragedie s-a petrecut ieri dimineaţă la intrarea în  municipiul Fălticeni dinspre Suceava. Un şofer de tir din Republica Rusă a depăşit un vehicul greu local, moment în care i-a agăţat remorca. Scăpat de sub control, tirul condus de rus a ieşit în afara drumului, lovindu-se de un copac, nu înainte de a acroşa un autoturism parcat la marginea drumului. Din fericire, în faţa colosului scăpat de sub control nu a fost nici o persoană.

 

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 9.10, pe drumul E 85. Vasile Muscăliţa, în vârstă de 53 de ani, din comuna Mălini, aflat la volanul unui tir ce tracta o remorcă, venea dinspre centrul municipiului Fălticeni şi, aproape de ieşirea din localitate, pe banda a II-a, a semnalizat stânga, pentru a intra la benzinăria din zonă. A fost momentul în care două tiruri conduse de ruşi au trecut pe lângă el. Unul dintre aceştia a trecut regulamentar, pe banda I de mers, în timp ce celălalt l-a depăşit intrând pe contrasens, deşi în zonă depăşirea este interzisă, existând doar un mic spaţiu pentru viraj la stânga, spre staţia PECO.  

 

Goana şoferilor ruşi, surprinsă de o cameră video

„Voiam să intru în PECO, m-am asigurat din faţă, în spate nu era nimic. Şoferii ruşi aveau loc destul pe banda I, nu ştiu ce a căutat unul pe partea ailaltă, m-a depăşit pe contrasens. Când l-am văzut în uşă la mine am frânat total şi am tras de volan dreapta... sperietură zdravănă a fost”, ne-a declarat Vasile Muscăliţa,  şoferul din Mălini. 

De altfel, momentul în care cele două tiruri ruseşti trec pe lângă vehiculul greu condus de bărbatul din Mălini, practic clipa în care se produce impactul, a fost surprins de o cameră video de la staţia PECO din zonă şi le puteţi viziona în materialul video referitor la accent accident, pe www.monitorultv.ro.

 

E 85, blocat pe un sens mai bine de două ore

Tirul care a depăşit pe contrasens a agăţat remorca vehiculului care staţiona pentru a vira la stânga, moment în care şoferul rus, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Colosul a ieşit în afara drumului, prin dreapta, izbindu-se de copacul din apropiere. O parte din încărcătura din tir, ansambluri din metal, a căzut pe carosabil, drumul european 85 rămânând blocat pe un sens de mers mai bine de două ore, până în jurul orei 11.30.   

 

Şoferul rus a scăpat cu o amendă

În ceea ce priveşte ancheta Poliţiei Rutiere s-a stabilit că şoferul rus se face vinovat de producerea accidentului deoarece nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de vehiculul din faţă. Practic, atunci când şoferul din Mălini a încetinit pentru a intra regulamentar la benzinărie, rusul a tras de volan spre stânga pentru a evita o coliziune în plin, astfel ajungând pe sens opus şi pierzând apoi controlul asupra direcţiei de mers.

Cum accidentul nu a fost cu victime, poliţiştii nu au putut decât să-i aplice o amendă şoferului rus.

Acesta se deplasa prin zonă într-un convoi de tiruri din Federaţia Rusă, după accident ceilalţi şoferi oprind şi aşteptându-şi ore în şir colegul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident între două tiruri la intrarea în Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Accident între două tiruri la intrarea în Fălticeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare... trimis de
(15 iul 2011, 12:12:54
oare e acelasi muscalita care are rude pe la politia falticeni, si al carui fiu a facut atatea probleme la colegiul agricol falticeni.
2.   Prea putin trimis de
(15 iul 2011, 15:18:33
Consider ca amenda este prea putin pentru soferul rus.
Nu doresc nimanui sa aiba accident in Rusia, ca nemernicii te si inchid , daca esti vinovat!
3.   Help me, Paiule! trimis de
(15 iul 2011, 19:24:30
Unde e situată geografic „REPUBLICA RUSĂ” ?
Că mai am niște ruble convertibile de pe timpul lui Stalin și aș vrea să merg în concediu acolo!
4.   De risu plinsu trimis de
(15 iul 2011, 19:44:48
singurul indiciu ca iesti in judetul suceava ce se vede video este peticeala drumului EUROPEAN 85 /E.In rest nimic nu are importanta.Totul este joaca cu destinul si momentele care le traim!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei