Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2011 - Anul XVI, nr. 151 (4749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Proiect inedit

Simplu’ Cetăţean – emisiune exclusiv online pe Monitorul TV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Asociaţiei de tineret „Juventus”, Cornel Grosar, este realizatorul unui proiect inedit pentru judeţul Suceava, o emisiune de televiziune care va fi difuzată exclusiv online, pe Monitorul TV – www.monitorultv.ro, secţiunea video a site-ului Monitorului de Suceava.

„Simplu’ Cetăţean” este numele ales de Cornel pentru emisiunea pe care o realizează, iar ieri a fost postată pe site deja a II-a ediţie.

Lansarea emisiunii a avut loc vineri, 24 iunie, pe terasa„Admiral, la Cetate, cu un spectacol care s-a derulat pe parcursul a nu mai puţin de şapte ore, cu Ansamblul „Arcanul”, Alexandru Recolciuc, muzică folk cu grupul Ikarus, muzică uşoară cu Cristi Munteanu şi dans modern cu trupele „Calypso” şi „Anonimus” din Fălticeni.

Emisiunea va cuprinde mai multe rubrici, precum „Invitatul emisiunii”, „Cabinetul de sănătate” – cu informaţii şi recomandări de la specialişti ca dr. Alexandru Paziuc, dr. Tiberius Brădăţan, kinetoterapeutul Mihai Constantinescu, „Sfatul specialistului” – prin care să aflaţi cum să obţineţi finanţări europene, să înfiinţaţi o firmă sau să vă faceţi cunoscute produsele şi, nu în ultimul rând, „Valori în top” – rubrică prin care realizatorul îşi propune să promoveze talentele autentice.

Pentru acest lucru, mărturiseşte Cornel Grosar, beneficiază şi de sprijinul  unei echipe formate din artişti cu renume, apreciaţi şi respectaţi, cum ar fi: dirijorul Ovidiu Şvarţ, interpretul de muzică populară Alexandru Recolciuc şi interpretul de muzică uşoară Cristian Munteanu.

„Domiciliez în Suceava şi mă confrunt zilnic cu aceleaşi probleme ca oricare alt locuitor al Cetăţii de Scaun: drumuri apocaliptice, poluare maximă într-un oraş fără industrie, viaţă culturală dominată de nesfârşitele <hore>, lipsa unor perspective serioase pentru un viitor mai bun, prezentul fiind deprimant şi părând compromis. Şi, dacă tot se invoca criza pentru toate neajunsurile, m-am gândit că e timpul ca cineva să dea un semn că viaţa palpită sub grămada de griji, necazuri, temeri, incertitudini, că există valori pe lângă care trecem fără să le conştientizăm, de la care ar putea renaşte speranţa nesacrificării prezentului pentru viitor”, a mărturisit Cornel Grosar, precizând că aşteaptă sugestii şi întrebări pe adresa simplulcetatean@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simplu’ Cetăţean – emisiune exclusiv online pe Monitorul TV.
 Vizualizări articol: 1977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Simplu’ Cetăţean – emisiune exclusiv online pe Monitorul TV5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Artisti cu renume? trimis de
(29 iun 2011, 15:39:15
Recolciuc artist cu renume?Parca spuneai ca te-ai saturat de hore!Si Cristi Munteanu asta de unde a aparut?Auzi,apreciati si respectati...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei