Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2011 - Anul XVI, nr. 151 (4749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La judecată

A furat o maşină, pentru că nu avea cu ce să ajungă acasă, şi a avariat alte trei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din oraşul Liteni a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind acuzat că a furat un autoturism din zona centrală a municipiului reşedinţă de judeţ şi a avariat alte trei în încercarea de a scoate maşina din parcare.

În faţa procurorilor, suspectul, Ilie Bogdan Parasca, în vârstă de 20 de ani, care nu are nici măcar permis de conducere, a recunoscut totul şi a mărturisit şi motivul pentru care a furat maşina: nu avea cu ce să ajungă de la Suceava până acasă, la Liteni. 

Furtul s-a petrecut în noaptea de 4/5 iunie. Potrivit anchetatorilor, în noaptea respectivă, Ilie Bogdan Parasca a consumat băuturi alcoolice la mai multe localuri din oraş. Spre dimineaţă, a decis să se întoarcă la Liteni şi a mers pe jos până în staţia de autobuz de vizavi de Hotelul Balada, cu intenţia, spune el, de a lua o maşină de ocazie care să-l ducă acasă.

Cum nu a trecut nici o maşină timp de un sfert de oră, s-a gândit să “împrumute” una, pentru a ajunge la domiciliu. La câteva zeci de metri, pe strada Samoil Isopescul, a găsit o Dacie care avea portiera stânga faţă neasigurată.

A intrat în maşină, a pornit-o legând firele pe direct şi a pornit la drum.

În încercarea de a scoate maşina din parcare, a lovit alte trei autoturisme. Şi-a continuat drumul, însă, în apropierea Mănăstirii Sf. Ioan a fost nevoit să oprească, pentru a lega mai bine firele de la contact.

Nu a mai apucat să plece de pe loc, fiind depistat de un echipaj de poliţie care se deplasa prin zonă.

La o zi după ce Ilie Bogdan Parasca a fost prins la volanul maşinii furate, un pensionar care locuieşte în zona din care a fost furat autoturismul a anunţat poliţia că şi-a găsit Dacia descuiată, cu carcasa de la volan distrusă şi firele electrice tăiate, ca şi când hoţul a încercat să o pornească, dar nu a reuşit.

Tentativa de furt s-a petrecut în aceeaşi noapte, iar oamenii legii bănuiesc că e vorba de unul şi acelaşi suspect, tânărul din Liteni.

Arestat preventiv, Ilie Bogdan Parasca a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi părăsirea locului accident.

Parasca este cercetat şi pentru că s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, însă pentru că s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale de calcul retroactiv al alcoolemiei, procurorii anchetatori au dispus disjungerea cercetărilor într-un alt dosar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A furat o maşină, pentru că nu avea cu ce să ajungă acasă, şi a avariat alte trei.
 Vizualizări articol: 1384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A furat o maşină, pentru că nu avea cu ce să ajungă acasă, şi a avariat alte trei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei