Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2011 - Anul XVI, nr. 151 (4749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premiere

9.000 de kilometri de vacanţă, câştigaţi de clienţii Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei dintre clienţii Iulius Mall Suceava au fost premiaţi cu trei vacanţe de vis, în locaţii alese de ei, oriunde pe glob. Suma kilometrilor pe care aceştia îi pot parcurge până la destinaţia de vacanţă visată este de 9.000 de kilometri.

Cea mai îndepărtată destinaţie de vacanţă poate fi aleasă de suceveanul Andrei Alin Grosu, de 27 de ani, care a câştigat un sejur incredibil, pentru două persoane, într-o destinaţie aflată până în 5.000 kilometri depărtare de casă.

„Am depus în urna verde trei taloane după ce am cumpărat din Iulius Mall tot atâtea bilete pentru vacanţa la mare, alături de soţie. Acum vom pleca şi într-o vacanţă la care nici nu îndrăzneam să visăm, deşi nu am hotărât destinaţia”, a spus emoţionat Andrei Alin Grosu, de profesie agent comercial.

O altă câştigătoare a tombolei de la Iulius Mall, Alina Mirela Gross, pleacă direct în luna de miere. Acum îşi pregăteşte bagajele pentru vacanţa pe care o va petrece alături de cel cu care s-a căsătorit  cu o săptămână în urmă, într-un loc aflat la o distanţă între 1.000 şi 3.000 km de Suceava. De profesie secretară, Alina Mirela Gross a depus în urnă cinci taloane. În 2009, ea a mai câştigat la o tombolă un playstation.

Cel de-al treilea premiu care transformă valoarea cumpărăturilor în kilometri de vacanţă a fost câştigat de Carmen Fediuc, tot de 27 de ani, din Suceava, care va avea de parcurs 1.000 de kilometri pentru a-şi petrece vacanţa visată. De profesie consultant, Carmen Fediuc a depus un singur talon după ce a făcut shopping la magazinul său preferat.

Timp de trei săptămâni, mii de suceveni şi locuitori din judeţele limitrofe au participat la tombola Iulius Mall „Kilometri de vacanţă!”, iar peste 5.000 dintre aceştia au câştigat pe loc vouchere de cumpărături, abonamente la solar sau la cursuri de dans, seturi cosmetice, loţiuni de corp, spumă de baie, geluri de duş, îngheţată Betty Ice sau răcoritoare Nestea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 9.000 de kilometri de vacanţă, câştigaţi de clienţii Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
9.000 de kilometri de vacanţă, câştigaţi de clienţii Iulius Mall Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei