Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2011 - Anul XVI, nr. 151 (4749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Se consideră nevinovat

Cercetat pentru viol şi omor în Belgia, un sucevean respinge toate acuzaţiile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Suceveanul acuzat că a violat şi omorât o femeie de 39 de ani din oraşul belgian Aywaille va fi trimis în străinătate pentru continuarea cercetărilor. Arestat preventiv pentru o perioadă de cinci zile, Adrian Fundăcescu a fost adus ieri la amiază la Curtea de Apel Suceava, unde s-a judecat cererea de predare către autorităţile belgiene. Tânărul în vârstă de 23 de ani, de loc din Lucăceşti, şi-a pus tricoul în cap la intrarea în sediul Palatului de Justiţie, iar în faţa instanţei de judecată a preferat să nu spună nimic în apărarea sa. Totuşi, din discuţiile cu Vasile Ciubotariu, avocatul din oficiu care l-a reprezentat, Fundăcescu a negat că ar fi autorul faptelor de viol şi omor pentru care s-a solicitat predarea sa.

„Clientul meu susţine că nu o cunoaşte pe victimă şi că a lucrat pentru o altă persoană din Belgia. De fapt, în materialul trimis de autorităţile belgiene se spune că <ar fi implicat>, iar de aici până la <a fi> este cale lungă. Ancheta a cuprins mai multe persoane, printre care şi Adrian, care spune că nu are nici o implicare”, a declarat avocatul Vasile Ciubotariu în faţa instanţei de judecată.

Pentru că se consideră nevinovat, Adrian Fundăcescu şi-a dat acceptul pentru predare, semnând în acest sens şi o declaraţie în faţa completului de judecată.

 

Posibila victimă a lui Fundăcescu, o femeie de 39 de ani

Arestat vineri seară, Adrian Fundăcescu este acuzat de comiterea a două fapte, viol şi crimă, pedeapsa maximă pe care o poate primi fiind de 30 de ani de închisoare. Potrivit site-ului www.rtl.be, totul s-a petrecut pe un drum public, pe data de 21 mai 2011, iar vecinii au auzit-o pe femeie ţipând, dar nu au reacţionat în nici un fel. Victima, Nathalie Simon, este o femeie de 39 de ani, din Aywille, iar autorul faptei a sugrumat-o după consumarea actului de viol. Potrivit cotidianului „La Meuse”, Adrian Fundăcescu muncea la negru în regiune, iar la scurt timp după producerea faptei ar fi dispărut din zonă. Acest ultim aspect a fost negat de sucevean, care i-a mărturisit avocatului său că a mai stat în Belgia încă două săptămâni după consumarea violului şi crimei de care este acuzat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetat pentru viol şi omor în Belgia, un sucevean respinge toate acuzaţiile.
 Vizualizări articol: 2245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cercetat pentru viol şi omor în Belgia, un sucevean respinge toate acuzaţiile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei