Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2011 - Anul XVI, nr. 151 (4749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţii au smuls ţevile din pereţii unei case

Miercuri, 29 Iunie 2011 (16:49:26)

Pereţii unei vile în construcţie au fost distruşi de hoţi, indivizi în căutare de tot ce se poate vinde la centrele de colectare a fierului vechi smulgând pur şi simplu ţevile de la instalaţia sanitară. Marţi, în jurul orei 10.00, agenţii de la Postul de Poliţie Pătrăuţi au fost anunţaţi de Ileana C., din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa în construcţie a fiului ei, Constantin C., plecat în străinătate, furând mai multe ţevi şi provocând distrugeri. Ea a mai relatat că hoţii au acţionat în perioada 23-27 iunie 2011, interval în care nimeni nu a mai trecut pe la casă.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un geam din spatele locuinţei este deschis, cel mai probabil hoţii pătrunzând pe acolo. În interior s-a constatat că, din perete, sunt rupte opt capete de ţeavă din cupru de la instalaţia sanitară, în lungime de circa 3,70 m. De asemenea s-a constatat că sunt îndoite capacele de hidrant de la parter şi etaj.   

Numai de la începutul acestui an s-au înregistrat zeci de furturi din locuinţe în construcţie, adesea, pentru câteva sute de lei, cât iau pe materialele sustrase, hoţii provocând pagube de cel puţin zece ori mai mari.

Poliţiştii spun că nu pot face mare lucru atâta timp cât casele în construcţie nu sunt asigurate în nici un fel contra hoţilor, ba mai mult, unii proprietari lasă şi bunuri de valoare în interior, cum ar fi scule electrice sau materiale de construcţie.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii au smuls ţevile din pereţii unei case.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţii au smuls ţevile din pereţii unei case0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei