Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2011 - Anul XVI, nr. 150 (4748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Primăria dă un miliard de lei vechi pentru organizarea Festivalului medieval

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Suceava va aloca o sumă de 100.000 de lei (un miliard de lei vechi) pentru ediţia de anul acesta a Festivalului medieval, care va avea loc în Cetatea de Scaun. Anunţul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că suma va fi alocată în urma şedinţei de Consiliu Local care va avea loc în cursul acestei săptămâni. Festivalul medieval va avea loc în perioada 11 – 14 august, Muzeul Bucovinei având un buget de 120.000 de lei pentru organizarea evenimentului.

Directorul Muzeului Bucovina, Emil Ursu, a precizat că la ediţia de anul acesta a festivalului medieval va fi prezent actorul Ion Caramitru, programul manifestărilor incluzând şi spectacole medievale, turniruri, teatru pentru copii, precum şi un concert al trupei Hara. De asemenea, joi, 11 august, va fi organizată o paradă medievală, din cartierul Obcini şi până la Cetatea de Scaun a Sucevei. Emil Ursu a precizat că şi anul acesta va fi organizat concursul de supravieţuire „O noapte în cetate”, care va începe sâmbătă, 13 august 2011. Ursu a arătat că deşi în momentul de faţă au început lucrările de reabilitare a Cetăţii de Scaun a Sucevei, acesta nu vor afecta organizarea festivalului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria dă un miliard de lei vechi pentru organizarea Festivalului medieval.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Primăria dă un miliard de lei vechi pentru organizarea Festivalului medieval4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(28 iun 2011, 13:01:53
Domnule primar, decat sa alocati bani pentru tot felul de manifestari care pina la urma arata toate le fel (fum, bere, mici si multa mizerie), mai bine v-ar preocupa soarta drumurilor minunatului oras in care traim; a devenit o lupta sa mergi pe drumurile din oras...v-ati tot laudat ca purcedeti la repararea strazii AUREL VLAICU. daca asa intelege domnia voastra sa se tina de cuvint (cu jumatati de masura) atunci sa stiti ca si credibilitatea in fata acelor oameni care pur si simplu nu mai pot suporta nenorocirea aia de drum este cu mult sub jumatate de masura; si ca sa fie clar, strada despre care vorbesc a fost reparata doar pe jumatate de parca noi platim darile la stat pe jumatate. si domnilor jurnalisti de la MONITORUL- ziarul care sta de vorba cu oamenii va poftim sa stati de vorba cu oamenii de pe aceasta starda si sa faceti citeva fotografii pe care sa le vada si domnul primar, caci am impresia ca domnia sa nici nu stie unde se afla aceasta strada.
2.   Tichie de margaritar? trimis de
(28 iun 2011, 19:39:10
Ce-i trebuie chelului tichie de margaritar? Eu inteleg ca omenirea are nevoie si de cultura,dar ma intreb cat de educativ este acest festival si cui foloseste?In momentul in care nu ai ce sa faci cu banii,cand orasul ar arata ca in vest,da ,ne si distram,dar Suceava arata in multe locuri jalnic.Cred ca acesti bani ar fi fost suficienti sa amenajeje piata en gross, sa faca o parcare ca lumea acolo si sa asfalteze bucata aia de drum care merge pana la piata,ca-ti rupi masina daca mergi acolo,si evident ca nu ai unde parca.Festival medieval ,da , ca daca santem inca in Evul mediu.......Parerea mea,si daca vine Caramitru ce??!!
2.1  RE: Tichie de margaritar? trimis de
(29 iun 2011, 09:09:01
COSTI cred ca esti din cei care merg zilnic la piata en-gross sa cumperi marfa ca apoi sa o vinzi in piata la pret dublu, ca sa nu-ti strici masina incarc-o mai putin.
Toti tartani cu masini striga toata ziua drumuri, drumuri, daca se poate cu parcare chiar la usa, sa nu trebuiasca sa mearga taranul pe jos ca isi murdareste opincile.
Pana la urma tot voi sunteti cei care mergeti la asemenea petrceri ca sa va umpleti burtile , pe la teatru nu prea va vede cineva, sau in librarie.
3.   ... trimis de
(29 iun 2011, 00:00:17
De festivale ne arde noua cand nu avem strazi ?
Sa faca festivale cei care-si permit asa ceva.
4.   Re spinu trimis de
(29 iun 2011, 11:12:19
nu e vorba ca iti strici masina ca mergi o singura data pe o anumita strada; problema e ca pe strada mai sus mentionata (AUREL VLAICU) locuiesc oameni care circula zilnic, care au copii care vor sa se plimbe cu bicicleta si care trebuie sa suporte camioanele si betonierele marilior firme de constructiii, in conditiile in care acestea au restrictie conform legii, dar ce mai conteaza legea?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei