Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2011 - Anul XVI, nr. 150 (4748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În aşteptare

Nici un suspect reţinut în cazul bărbatului omorât în Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazul bărbatului mort după ce a primit un pumn în plină figură şi a căzut cu capul de asfalt, petrecut miercurea trecută în faţa unui bloc din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, nu a fost lămurit de anchetatori, până ieri nici un suspect nefiind încă reţinut.

Anchetatorii au demarat mai întâi cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire cauzatoare de moarte, însă după audieri şi primirea primelor rezultate medico-legale procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a optat pentru încadrarea faptei la omor. Asta ar însemna o pedeapsă mult mai grea pentru autor şi cercetarea sa în stare de arest, anchetatorii aşteptând acum concluziile medico-legale cu privire la leziunile victimei şi cauza decesului.

 

O banală altercaţie pe fondul consumului de alcool

Pe 22 iunie, în jurul orei 22.30, Gabriel Burujan, un bărbat în vârstă de 58 de ani, se întâlnise cu mai mulţi amici pe o bancă din faţa unui bloc de garsoniere situat pe strada Eroilor, unde consumase alcool. La un moment dat, acesta a intrat într-un banal conflict cu un tânăr care locuieşte în zonă, acesta din urmă chemându-şi în ajutor un amic. Din încăierarea creată, bărbatul de 58 de ani a primit o lovitură care l-a trântit la pământ. Lovit cu capul de asfalt, acesta a decedat în scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor veniţi la faţa locului.  

La necropsie s-a constatat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unui traumatism cranian, bărbatul mai având uşoare leziuni la nivelul buzei şi capului. Medicii au mai apreciat că la deces ar fi putut contribui şi problemele cardiace ale bărbatului, obezitatea, precum şi o posibilă hipertensiune arterială.

Ca o concluzie preliminară, legistul a apreciat că „leziunile au putut fi produse prin lovire cu pumnul sau palma urmate de căderea, proiectarea victimei şi impactul cu un plan dur al capului”.

Anchetatorii i-au avut iniţial ca suspecţi pe doi tineri, unul de 17 şi unul de 21 de ani, după care s-au oprit la un altul, Alexandru Stoica, în vârstă de 19 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici un suspect reţinut în cazul bărbatului omorât în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nici un suspect reţinut în cazul bărbatului omorât în Burdujeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei