Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2011 - Anul XVI, nr. 150 (4748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solidaritate plătită scump

Condamnat la şapte ani de închisoare pentru că l-a înjunghiat pe agresorul fratelui poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fratele unui agent de poliţie a primit o condamnare de şapte ani de închisoare cu executare pentru că l-a înjunghiat pe un tânăr cu care omul legii a avut o altercaţie. Se întâmpla în vara anului trecut, iar în urma cercetărilor efectuate de procurori s-a stabilit că viaţa lui Marius Lucan, de 20 de ani, din Fălticeni a fost pusă în pericol. În aceste condiţii, Ionuţ Burţilă a fost trimis în judecată pentru două infracţiuni: tentativă de omor şi port ilegal de armă albă. Pentru prima faptă a fost condamnat la şapte ani de închisoare, în timp ce pentru a doua a primit un an de închisoare, urmând să execute pedeapsa cea mai grea.

Agresiunea pentru care a fost condamnat Burţilă s-a petrecut pe o stradă din Fălticeni, în plină noapte.

Într-o noapte de sâmbătă spre duminică, Marius Lucan se întorcea spre casă, de la discotecă, când pe strada Maior Ioan, în dreptul său a oprit un autoturism Audi, din care a coborât Ionuţ Burţilă, dintre cei doi având loc o încăierare. În urma bătăii între cei doi tineri, Lucan, individ cunoscut cu antecedente penale, a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate în abdomen şi coapsa stângă, fiind operat de urgenţă.

Ionuţ Burţilă este fratele unui agent de poliţie, Andrei Burţilă, ajutor şef de post în comuna Drăguşeni, poliţist care, în aceeaşi noapte, aflându-se în timpul liber, a fost lovit de Lucan.

„Mă duceam să îmi iau de la magazin o pungă cu seminţe şi el (n.r.poliţistul) se lua de un amic de-al meu. Ştiam că-i poliţai şi i-am spus: <Bă, Burţilă, lasă-l în pace!> El m-a împins atunci şi l-am împins şi eu şi a căzut pe jos. Şi după aia, eu am luat-o prin spatele blocului, cu mai mulţi prieteni care se întorceau de la discotecă, iar lângă noi a oprit un Audi A6 cu numere BUR şi o venit fratele poliţistului şi m-o înjunghiat direct pe mine... de patru ori. Eu l-am prins de mână să nu mă mai înjunghie şi i-am spus unui prieten de-al meu să pună piciorul pe mână, am reuşit să ies de sub el şi am fugit. Apoi am chemat salvarea şi m-au adus la spital, la Fălticeni. A venit şi el la spital şi m-a lovit şi acolo, eu eram într-un cărucior cu rotile. Au chemat poliţia şi pe mine m-au urcat în ambulanţă şi m-au trimis la Suceava”, a povestit la acea vreme Marius Lucan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnat la şapte ani de închisoare pentru că l-a înjunghiat pe agresorul fratelui poliţist.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Condamnat la şapte ani de închisoare pentru că l-a înjunghiat pe agresorul fratelui poliţist3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(28 iun 2011, 12:14:00
ma da de unde stii u cum a fost la incident?
2.   Comentariu trimis de
(28 iun 2011, 12:49:14
Marius Lucan un rapan de tigan care face ce vrea el pe str.Maior Ioan, dar sper ca va veni si ziua aia in care vei plati si tu pentru toate cate le-ai facut si inca le faci.Ia aminte la cea patit prietenul tau de hotii si talharii...Bighidiu ... sa nu te gandesti ca Dumnezeu doarme.
3.   Comentariu trimis de
(28 iun 2011, 13:41:50
lasa ca are grija bighidiu sa ii faca si lui chemare acolo unde sa dus el

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei