Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2011 - Anul XVI, nr. 145 (4743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ negru

Morţi şi răniţi grav, în accidente de scuter

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O serie de accidente de o gravitate extremă, cu morţi sau răniţi cu leziuni deosebit de grave, s-a produs în ultima perioadă în rândul celor care se deplasează pe scutere. Doi morţi şi doi răniţi grav, acesta este bilanţul din ultima lună de zile, în toate cazurile accidentele petrecându-se din vina exclusivă a celor care se deplasau pe două roţi şi care nu purtau nici măcar căşti de protecţie.

 

Un ultim accident s-a petrecut acum două zile, luni, în jurul orei 14.45, pe DN 2, la Dărmăneşti.

Eustin Ţ., în vârstă de 59 de ani, aflat pe un moped, a pierdut aparent inexplicabil controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe sens opus şi de aici răsturnându-se în şanţ. Preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Suceava, bărbatul a fost diagnosticat cu multiple leziuni craniene, cu fractură de col femural stâng, de asemenea având şi o leziune gravă la coloana lombară. La o primă evaluare, existau suspiciuni de fractură la coloană. Medicii au estimat că, dacă nu apar complicaţii, bărbatul îşi va petrece cel puţin două luni de zile în spital. Din cauza stării de sănătate acesta nu a putut fi verificat pe loc, pentru stabilirea alcoolemiei. Motoscuteristul nu purta nici măcar cască de protecţie.

 

Tineri morţi în accidente de scuter

Din păcate, printre cei care se deplasau pe două roţi au mai fost şi alte victime în accidente recent petrecute. La finele săptămânii trecute, un adolescent în vârstă de 18 ani, din satul Voievodeasa, comuna Suceviţa, a murit după ce, intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei, ieşind în afara drumului şi strivindu-se de mai mulţi buşteni. Accidentul s-a petrecut pe un drum comunal din Voievodeasa.  

La mijlocul lunii trecute, un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Izvoarele Sucevei, avea să moară şi el după ce s-a  lovit violent cu scuterul de un gard din lemn aflat la marginea şoselei, pe un drum judeţean din Moldova Suliţa. De asemenea, tot în mai, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost implicat, la Cacica, într-un grav accident de motoscuter. Acesta a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat, ajungând la spital în stare foarte gravă, în comă profundă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Morţi şi răniţi grav, în accidente de scuter.
 Vizualizări articol: 1852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Morţi şi răniţi grav, în accidente de scuter5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei