Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2011 - Anul XVI, nr. 145 (4743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur spune că modernizarea prin POR a drumurilor judeţene a fost făcută corect

Miercuri, 22 Iunie 2011 (19:12:45)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că toate proiectele de infrastructură din judeţ prin Programul Operaţional Regional – Axa 2 au fost realizate corect.

Afirmaţia lui Flutur a fost făcută după ce Comisia Europeană a oprit plăţile pentru Axa 2 „Îmbunătăţirea infrastructurii regionale şi locale de transport” a acestui program în urma deficienţelor constatate la mai multe proiecte realizate în România.

Şeful administraţiei judeţene a arătat că în momentul de faţă au fost recepţionate deja lucrările la patru drumuri judeţene modernizate prin POR. Gheorghe Flutur a spus că alte două drumuri sunt în execuţie, Pojorâta – Rarău şi Mănăstirea Humorului – Poiana Micului – Suceviţa, iar pentru modernizarea drumului Ilişeşti – Stupca au fost demarate procedurile pentru organizarea licitaţiei de realizare a lucrărilor. El a mai spus că la toate drumurile din judeţul Suceava care sunt modernizate prin POR s-a lucrat corect, investiţiile finalizate fiind verificate deja de Curtea de Conturi.

Preşedintele CJ Suceava mai arătat că suspendarea plăţilor de către Comisia Europeană are legătură cu introducerea unor proceduri pentru corectarea deficienţelor găsite la proiectele din patru judeţe ale ţării. „Cred că procedurile de derulare a proiectelor trebuie revăzute. E o procedură firească care apare pe parcurs. Comisia Europeană cere anumite corecturi atunci când se constată deficienţe”, a declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur spune că modernizarea prin POR a drumurilor judeţene a fost făcută corect.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur spune că modernizarea prin POR a drumurilor judeţene a fost făcută corect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei