Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2011 - Anul XVI, nr. 145 (4743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic

Circulaţia rutieră prin spatele Casei de Cultură a fost întreruptă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circulaţia rutieră prin spatele Casei de Cultură, pe strada Vasile Bumbac, a fost întreruptă în totalitate. La începutul acestei săptămâni au început lucrările de adâncire a celei de-a doua parcări subterane din centrul Sucevei, utilajele constructorilor fiind amplasate pe strada folosită de şoferi pentru a ajunge din zona Palatului Administrativ în zona centrală. Practic, în momentul de faţă şoferii sunt nevoiţi să ocolească mai multe străzi pentru a putea ajunge din zona Direcţiei Generale a Finanţelor Publice sau a Palatului Administrativ, în centrul Sucevei.

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a spus că pentru degajarea traficului rutier, în perioada imediat următoare vor fi găsite soluţii alternative. „Este o perioadă mai delicată în acea zonă, dar eu sper ca în cele din urmă lucrurile să intre în normal”, a spus Lungu.

La rândul său, viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat că în maxim două săptămâni ar trebui să fie finalizate lucrările la noul tronson al străzii Vasile Bumbac, pe care vor circula maşinile dinspre Palatul Administrativ spre centrul Sucevei. Seredenciuc a explicat că lucrările la noua stradă, care trece prin faţa Galeriei de Artă şi a Librăriei Scriitorilor, ar fi trebuit să fie finalizate în momentul de faţă, însă au apărut o serie de probleme legate de consolidarea fundaţiei. „În maxim două săptămâni se vor finaliza lucrările la această stradă, care în mod normal ar fi trebuit să fie gata până în prezent. Constructorul lucrează la fundaţia drumului, având în vedere că atunci când au început excavările s-a constatat că sunt necesare lucrări suplimentare de consolidare”, a spus Viorel Seredenciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia rutieră prin spatele Casei de Cultură a fost întreruptă.
 Vizualizări articol: 1286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Circulaţia rutieră prin spatele Casei de Cultură a fost întreruptă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cocalari prosti !!! trimis de
(22 iun 2011, 13:19:40
De ce n-ati anunţat eventual la terminarea lucrării ???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei